Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Basiskennis Boekhouden (BKB®) - E-learning

Markus Verbeek Praehep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Admission

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Graduation

Je neemt deel aan het examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Deze opleiding wordt online geëxamineerd. Bij een voldoende resultaat ontvang je het officiële diploma ‘Basiskennis Boekhouden (BKB®)’.

Objectives

Je krijgt praktijkgerichte kennis op het gebied van boekhouden. Je leert omgaan met rekeningschema’s, journaalposten en de balans. Ook krijg je inzicht in belastingen. Je werkt aan theorie, praktijkopdrachten en jouw persoonlijke vaardigheden. Op deze manier kun je de opgedane kennis direct omzetten in de praktijk. Wij bieden je een complete examentraining met tips, gerichte aanwijzingen en proefexamens, zodat je goed voorbereid het officiële Associatie-examen kunt maken. Je wordt begeleid door een ervaren docent die jouw dagelijkse praktijk goed kent. Door de opzet en het tempo kun je deze opleiding prima combineren met jouw werk.

In deze opleiding word je uitgebreid voorbereid op je examens. In jouw werk is het cruciaal om de benodigde papieren in huis te hebben. Examens behalen is daarom van groot belang. In de bijeenkomsten van Markus Verbeek Praehep hebben oefenvragen ter voorbereiding op het examen een belangrijke rol. Vanuit onze jarenlange ervaring als financieel opleider bieden wij daarom extra examentrainingen aan. Daardoor maak je met nog meer vertrouwen het examen.

Program guide

In deze opleiding komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

Dagboeken en journaliseren
  • Journaliseren van mutaties
  • Grootboekrekeningen bijwerken
  • Computerboekhouden
Financiële onderwerpen
  • Belastingen
  • Eigen vermogen en vreemd vermogen
  • Permanence
  • Duurzame productiemiddelen (DPM)
Course schedule

Deze opleiding duurt 3 maanden. De opleiding wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 5 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 8 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur en 1 bijeenkomst van 10.00 uur tot 16.00 uur voor de examentraining. Je kunt deze opleiding ook grotendeels op afstand volgen op basis van e-learning (zie Studeren op Afstand voor meer informatie).

Characteristics
MBO-deelprogramma

Enrollment
www.mvp.nl/inschrijven.html?id=62938

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 3 maanden
Kosten €595
Titulatuur Geen titel
Website www.MVP.nl/Opleiding/Basiskennis-Boekhouden-(BKB).html
Lesmethode E-learning (online)
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 25
Afronding Diploma