Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Basiskennis Boekhouden (BKB®) - Dag

Markus Verbeek Praehep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Samenvatting

Je vervult een administratieve functie of wilt deze gaan vervullen. Dit programma wordt aangeboden op MBO-niveau.

Omschrijving
Basiskennis Boekhouden (BKB®) is dé opleiding voor mensen die kennis willen maken met het vak boekhouden. Met het officiële diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering laat je zien dat je beschikt over inzicht en vaardigheden op boekhoudkundig gebied. Markus Verbeek Praehep is al jaren dé opleider voor financiële professionals. Onder leiding van ervaren docenten ga je direct praktijkgericht aan de slag. Bijzonder leerzaam en direct toepasbaar in werksituaties. Je maakt met de keuze voor Markus Verbeek Praehep als opleider voor deze opleiding dan ook een goede start met jouw loopbaan in de financiële administratie.

Admission

Specifieke voorkennis is niet noodzakelijk.

Characteristics
Vakopleiding

Course schedule

Deze opleiding duurt 3 maanden. De opleiding wordt in zowel een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 5 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 8 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur en 1 bijeenkomst van 10.00 uur tot 16.00 uur voor de examentraining. Je kunt deze opleiding ook grotendeels op afstand volgen op basis van e-learning (zie Flexibel studeren voor meer informatie).

Enrollment
Inschrijven kan via www.mvp.nl/inschrijven.html?id=62938.

Graduation

Je neemt deel aan het examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Deze opleiding wordt online geëxamineerd. Bij een voldoende resultaat ontvang je het officiële diploma ‘Basiskennis Boekhouden (BKB®)’.

Objectives

Je krijgt praktijkgerichte kennis op het gebied van boekhouden. Je leert omgaan met rekeningschema’s, journaalposten en de balans. Ook krijg je inzicht in belastingen. Je werkt aan theorie, praktijkopdrachten en jouw persoonlijke vaardigheden. Op deze manier kun je de opgedane kennis direct omzetten in de praktijk. Wij bieden je een complete examentraining met tips, gerichte aanwijzingen en proefexamens, zodat je goed voorbereid het officiële Associatie-examen kunt maken.

Program guide

In dit programma komen de volgende onderwerpen aan bod:

Dagboeken en journaliseren
  • Journaliseren van mutaties
  • Grootboekrekeningen bijwerken
  • Computerboekhouden
Financiële onderwerpen
  • Belastingen
  • Eigen vermogen en vreemd vermogen
  • Permanence
  • Duurzame productiemiddelen (DPM)

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 3 maanden
Kosten €595
Titulatuur Geen titel
Website www.MVP.nl/Opleiding/Basiskennis-Boekhouden-(BKB).html
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 25
Afronding Diploma