Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Afstudeeropdracht HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie - Zaterdag

Markus Verbeek Praehep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Omschrijving
Wil je je HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie op modulaire wijze afronden en het getuigschrift behalen? Dan dien je ook de afstudeeropdracht te maken. Met deze module neem je de afstudeeropdracht af, waarmee je kunt afstuderen. Met je inschrijving voor deze module neem je alleen dit onderdeel af.

Characteristics
HBO-deelprogramma

Course schedule

De module heeft een doorlooptijd van 6 maanden. De module wordt zowel in een dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 2 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 13.00 uur. De avondopleiding heeft 2 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. Je kunt deze opleiding ook op afstand volgen op basis van ­e-learning (zie Flexibel studeren voor meer informatie).

Enrollment
Inschrijven kan via www.mvp.nl/inschrijven.html?id=43353.

Objectives

Tijdens deze module word je deskundig begeleid door een afstudeerbegeleider. Gedurende de bijeenkomsten word je voorbereid op de stappen die je moet ondernemen om succesvol te kunnen afstuderen.

Je kunt niet zomaar starten met het schrijven van je afstudeeropdracht. Eerst maak je kennis met een aantal onderzoeksvaardigheden die je nodig hebt om je afstudeeropdracht te kunnen schrijven. Wij begeleiden je in het maken van een plan van aanpak dat eerst moet worden goedgekeurd voordat je afstudeeropdracht kan worden uitgewerkt.

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 6 maanden
Kosten €1250
Titulatuur Geen titel
Website www.MVP.nl/module/Afstudeeropdracht-HBO-Bachelor-SPD-Bedrijfsadministratie.html
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 25
Afronding Diploma