Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Modulair Executive MBA

Maastricht University School of Business and Economics

  • Beschrijving
  • Overzicht

Wat willen we bereiken?
Het doel is om de deelnemers aan het Modular Executive MBA programma in staat te stellen een breed scala aan functionele bedrijfsonderdelen op een integrale manier te managen, en een goed begrip van bedrijven en de manier waarop bedrijven interacteren mee te geven. De deelnemers worden voorbereid op leidinggevende posities.


Waarom het Modulair Executive MBA van Universiteit Maastricht Business School?
Het Modular Executive MBA is een uiterst flexibel, innovatief en creatief programma dat persoonlijke en zakelijke effectiviteit vergroot en verweeft. Het programma stimuleert de ondernemersgeest van de deelnemers en floreert met de wil van de deelnemers om interactief bezig te zijn en van elkaar te leren.

Het Modular Executive MBA legt sterk de nadruk op elementen uit het New MBA concept. Dit houdt in dat relevante onderwerpen zoals duurzaamheid, complexiteit, leiderschap, verandering en bedrijfsbestuur volop aandacht krijgen.

Universiteit Maastricht staat bekend om het innovatieve onderwijssysteem, het Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) concept. In het Modular MBA gebruikt UMBS het Problem Based and Action Learning principe, een afgeleide van het succesvolle PGO concept, om in de opleidingsbehoeften van de deelnemers te kunnen voorzien. Het Modular MBA curriculum omvat ook een uitgebreid management en leiderschap vaardigheden programma.

Het UMBS Modulair Executive MBA is AACSB, EQUIS en AMBA geaccrediteerd. Deze internationale keurmerken garanderen een hoge kwaliteit van het onderwijs en de docenten.



Het Modulair Executive MBA is een deeltijd opleiding voor professionals en managers met ten minste vijf jaar relevante werkervaring en een academische of HBO achtergrond die hun inzicht, kennis en vaardigheden in bedrijfskunde en management willen verbreden en verdiepen. Om een stimulerende leeromgeving te kunnen garanderen worden alleen getalenteerde, gemotiveerde en ambitieuze personen met een ondernemende houding, een creatieve geest en een leergierig karakter geselecteerd voor het Modulair Executive MBA.

 


Het Modulair Executive MBA heeft een doorlooptijd van minimaal 2 jaar en maximaal 5 jaar. Het programma wordt aangeboden in de Nederlandse en Engelse taal.

• Onderwijsbijeenkomsten vinden plaats in modules
• Het programma bestaat uit 8 modules en een business consulting project
• Een module bestaat uit 6 dagen; maandag tot en met zaterdag
• Vier startmomenten per jaar: januari, mei, september en november
• Uiterste datum van inschrijving is één maand voor aanvang van de module

• Collegegeld bedraagt € 38.400; € 1.000 voor het introductie programma, € 3.500 per onderwijsmodule (6 in totaal), € 4.700 per internationale week (2 in totaal), € 3.500 voor het Business Consulting Project en € 3.500 voor het Leadership Development Traject.

 

 

Kijk voor meer informatie www.maastrichtuniversitymba.com

Niveau WO
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Type Executive Master, MBA (Master of Business Administration)
Kosten (indicatie) Meer dan €4550
Titulatuur MBA (Master of Business Administration)
Benodigde taalkennis Nederlands
Provincie Limburg
Afronding Diploma