Dé opleidingensite voor hbo en hoger

INK

INK

Het INK is een onafhankelijke stichting, in 1991 opgericht op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken onder de naam Instituut Nederlandse Kwaliteit. Sinds 2000 is de formele naam INK. Het INK ondersteunt uw organisatie, profit of non-profit, op weg naar excellente prestaties. Het INK helpt uw organisatie in topconditie te komen of te blijven.

Onze visie is de Nederlandse markt ten dienste te staan als een onafhankelijke en betrouwbare inspiratiebron van kennis en ervaring. Als een aanjager voor verbetering en vernieuwing. We bieden u samen met onze partners state-of-the-art dienstverlening aan, zodat uw organisatie de conditie krijgt of behoudt die ze wenst.

Op deze site treft u hiervoor vele mogelijkheden aan in de vorm van bijvoorbeeld voorlichting, trainingen, publicaties en werkmateriaal, evenementen, projecten, netwerkbijeenkomsten en het uitvoeren van audits, al dan niet leidend tot een erkenning.

Het INK heeft als klein bureau een groot netwerk aan partners. Het bestuur van het INK is vertegenwoordigd uit diverse branches.

Zie voor meer informatie: www.ink.nl