Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Hobéon

Hobéon

Hebben we als organisatie de kwaliteitszorg rond onze producten en diensten goed geregeld? En wat kan of moet nog beter? Dit zijn de kernvragen wanneer Hobéon uw organisatie beoordeelt. Hobéon beoordeelt een breed scala aan onderwijsinstellingen en tevens bedrijven, branches en dienstverlenende organisaties, maar ook individuen.

De eventuele keurmerkverlening is gebaseerd op extern vastgestelde beoordelingskaders, bijvoorbeeld van of namens de overheid, of namens een brancheorganisatie of beroepsgroep, of beoordelingskaders die Hobéon samen met de doelgroep heeft ontwikkeld. De kwaliteitsmeting is gericht op externe verantwoording, maar altijd ook om bij te dragen aan de ontwikkelingsmogelijkheden van de klant.

Kortom wij proberen een antwoord te geven op de vraag van bedrijven en instellingen of de juiste dingen nog steeds daadwerkelijk goed worden uitgevoerd. Dat is immers voor veel organisaties de enige reden van bestaan. Als niet meer de goede diensten of producten met de juiste kwaliteit worden geleverd is het bestaansrecht verdwenen.

Hobéon voert certificeringstrajecten op het niveau van:

  • Organisaties
  • Opleidingen
  • Personen

Zie voor meer informatie: www.hobeon.nl/certificering

Instituten met dit keurmerk