Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Expert in Sales Follow-up III

Kenneth Smit Training

  • Beschrijving
  • Overzicht

Hoge marges en grote volumes bepalen het succes van een transactie. Tijdens de tweedaagse Follow-up training Return on Investment leer je klanten overtuigen op basis van opbrengst in plaats van kosten. Na deze intensieve training ben je in staat hogere prijzen te verkopen. Een geavanceerde verkooptraining voor gevorderden!

 

Onderwerpen

 

  • Maken van actieplannen in samenwerking met de klant
  • Verkopen tegen hogere prijzen met de ROI methode
  • Unique Selling Points (USP´s) leren ontdekken en via de ROI methode in orders omzetten
  • Afsluittechnieken op het allerhoogste niveau
  • Pencilselling en prijscalculaties op meerdere niveau’s en voor inkoopgroepen
  • Het terugwinnen van verloren orders en/of verloren klanten

 

Methodiek

 

Kenneth Smit trainingen zijn bijzonder interactief. In interactieve sessies, workshops en rollenspelen ontdekken de deelnemers zelf dat een andere werkwijze voor, tijdens en na het verkoopgesprek tot betere resultaten leidt. Wij houden hen een spiegel voor en oefenen intensief. Ze leren ook veel van hun collega deelnemers. De rollenspelen worden desgewenst toegesneden op uw eigen situatie. Het resultaat van deze werkwijze is dat iedere deelnemer met veel nieuwe ideeën en een andere aanpak direct na de training in de eigen praktijk aan de slag kan en aantoonbaar succesvoller zal zijn!

 

Modulestructuur

 

Deze follow-up training wordt als één geheel aangeboden. De doorlooptijd van gemiddeld 8 tot 10 weken tussen de voorgaande training Omgekeerd Verkopen en deze sessie maakt de training zeer geschikt voor terugkoppeling van tussentijdse praktijkervaringen. Het rendement van de training neemt hierdoor aanzienlijk toe.

 

2-daags vervolg op Expert in Sales Basics, Follow up 1 en Follow up II. Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.

Niveau HBO
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 2 dagen
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Afronding Certificaat