Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Kenneth Smit Training

 • Beschrijving
 • Contact
 • Opleidingen
 • Vestigingen

Kenneth Smit Training: het fundament voor uw succes

Uw medewerkers zitten vol ongekend talent. Bent u klaar om deze kwaliteiten om te zetten naar meer rendement voor uw onderneming? Geef uw team de juiste tools om het maximale uit zichzelf te halen. Kenneth Smit Training helpt u graag bij de uitvoering hiervan. Wij bieden u een volledig ontwikkeltraject aan om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Leren en scoren

Kenneth Smit Training zorgt als marktleider al meer
dan 25 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen te realiseren. Door kennis en ervaring legt Kenneth Smit de basis voor een uniek ontwikkeltraject waarbij commerciële doelen, psychologie en ervaring samenkomen. Dit traject blijft zich continu ontwikkelen. Kennis, gedrag en grondhouding beïnvloeden,
blijven centraal staan. 'Becoming great' is een keuze. Duizenden organisaties en tienduizenden deelnemers vormen hiervoor het levende bewijs.

Als sparringpartner ondersteunt Kenneth Smit Training vele organisaties. Aan de basis hiervan staat een doel- gericht ontwikkelaanbod:

• NeKST Level Assessment©

• Verkooptrainingen


• Managementtrainingen


• Communicatietrainingen

• Business Improvement

• Coaching

Vanzelfsprekend wilt u uw ambities vertaald zien in een aansprekend rendement. Trainen met Kenneth Smit Training vraagt om lef, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Aanpak gericht op resultaat

Een goede medewerker een uitblinker laten worden vraagt om een pragmatische werkwijze. Onze ervaren trainers houden deelnemers een spiegel voor en dagen hen uit. We helpen hen te breken met 'vastgeroeste' patronen, bieden ze andere inzichten en trainen hen doelmatig in het toepassen van nieuwe vaardigheden. De Kenneth Smit trainingsmethode is persoonlijk, intensief en resultaatgericht.

Kenneth Smit Training biedt u een volledig programma aan om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen:

• Grondige analyse via NeKST Level Assessment©; de competentiescan gericht naar talent.

• Business Improvement;
uw bedrijf klaar voor de toekomst.

• Coaching van uw medewerkers en organisatie; begeleiding en ondersteuning voor meer bedrijfsresultaat.

• Ontwikkeltrajecten;
vaardigheidstrainingen voor aansprekende prestaties.

NeKST Level Assessment©

Uw salesmensen vormen de kern van uw succes. Logisch dat u het allerbeste in hen naar boven wilt halen. Maar wat is de top van iemands kunnen? En hoe bereikt u die? NeKST Level Assessment© is dé competentiescan voor salestalent. Een unieke tool die u helpt om salestalent te ontdekken, doelgericht te ontwikkelen en om te zetten in klinkende resultaten.

Aan de basis van NeKST Level Assessment© ligt een partnership van Kenneth Smit Training en SHLTM, wereldwijd marktleider op het gebied van het meten van talent. Het assessment is gebaseerd op het SHL People Intelligence-model, dat een bewezen positief effect heeft op bedrijfsresultaten. Kenneth Smit Training combineert dit met het in eigen huis ontwikkelde Active Role play Tool-model. (ART-model). Dit legt het gedrag van salesmedewerkers bloot aan de hand van een goed doordacht rollenspel en plaatst dat gedrag direct in een bredere context. Zo ontstaat een verhelderend inzicht in de kwaliteiten en rol ten opzichte van andere salesmedewerkers.

Verkooptrainingen

U bent continu op zoek naar kansen om uw business uit te breiden, of het nu gaat om de uitbouw van bestaande klanten of het verwerven van nieuwe klanten. Kenneth Smit Training helpt u graag bij de uitvoering hiervan. Vanaf het eerste contact tot en met het onderhouden van een duurzame relatie met de klant verzorgt Kenneth Smit Training ontwikkeltrajecten die uw sales- en accountmanagement op scherp zetten.

Kijk voor alle verkooptrainingen op www.kennethsmit.com.

Managementtrainingen

Of het nu gaat om leiderschap of leidinggeven, met
de managementtrainingen van Kenneth Smit Training bepaalt u de richting. Een manager die leiderschap toont weet te inspireren, motiveert medewerkers tot de allerbeste prestaties en behaalt zo aanmerkelijk meer succes. Leidinggeven is ook coachen en er voor zorgen dat aansprekende resultaten worden gerealiseerd door het team. De juiste managementstijl geeft hierbij de doorslag.

Kijk voor alle managementtrainingen op www.kennethsmit.com.

Communicatietrainingen

Goede communicatie opent deuren en creëert kansen. Dat geldt voor het onderhouden van relaties met klanten en leveranciers en natuurlijk is een goede onderlinge communicatie essentieel. Kenneth Smit Training reikt uw mensen de juiste tools aan voor heldere en effectieve communicatie, het draait immers om de klant.

Kijk voor alle communicatietrainingen op www.kennethsmit.com.

Business Improvement

Zoekt u professionele ondersteuning voor uw organisatieverandering? Business Improvement van Kenneth Smit Training omvat een scala aan ondersteunende diensten en ontwikkeltools, waarmee u uw organisatie uitrust voor nu en de toekomst.

Het laten slagen van een organisatieverandering is niet zo maar iets, het begint uiteraard met gedegen voorbereidingen. Commitment en urgentiebesef vormen een onderdeel voor succesvolle organisatie- veranderingen. Na een intensieve analyse met u en andere direct betrokkenen wordt er een veranderplan opgesteld. Hierbij is elke stap er op gericht om uw mensen in staat te stellen optimaal te presteren.

De Business Improvers van Kenneth Smit Training hebben ervaring met het implementeren en begeleiden van de meest uiteenlopende organisatieveranderingen. Kenneth Smit Training biedt oplossingen op maat. Kortom, boosting success voor uw organisatie.

Coaching

Menigeen heeft in zijn carrière baat bij het voorhouden van een spiegel en effectieve ondersteuning om zijn talenten in te zetten. Dat geldt ook voor u.
De trainer/coach van Kenneth Smit Training is vanwege zijn achtergronden in het bedrijfsleven en zijn ruime ervaringen, in staat u en uw medewerkers 'on the job' te ondersteunen.

De toekomst

Hoe moet je als organisatie anticiperen op veranderingen in de markt? Wat heeft een organisatie nodig om zowel op korte als langere termijn succesvol te zijn? Het sleutelwoord voor de toekomst is 'ontwikkeling', de uitvoering is in kundige en betrouwbare handen bij Kenneth Smit Training.

Uit onderzoek leren we dat ruim negentig procent
van de medewerkers persoonlijke groei gerelateerd
aan hun job noodzakelijk vindt. Voor uw organisatie geldt dat natuurlijk ook: 'No change, no progress'. Anticiperen op wat komen gaat is moeilijk, vandaar dat Kenneth Smit Training permanent bezig is met trends en ontwikkelingen. Hoe bind ik medewerkers, en hoe borg ik kennis en ervaring in mijn organisatie? Kenneth Smit Training is continu bezig met de toekomst. En focust zich daarbij op organisaties, groepen en het individu.

Welke competenties zijn noodzakelijk en nuttig voor een salesfunctie? En hoe herken ik het aanwezige talent bij mijn medewerkers? Begeleiding en de juiste coaching zijn immers de ingrediënten voor de juiste ontwikkeltrajecten, voor uw medewerkers en uw complete organisatie. Kenneth Smit Training is de schakel als het gaat om uw ontwikkeltrajecten.

» Informatie open opleidingen
» Informatie maatwerk & incompany
  • Bezoek adres
   (Hoofdlocatie)
  • Welschapsedijk 20a
  • 5652 XM Eindhoven
  • Nederland