Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Sales- & Accountmanagement

ISBW Opleiding & Training

  • Beschrijving
  • Overzicht

Samenvatting

Je bent (aankomend) accountmanager en je wilt je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau brengen. Er zijn voor deze opleiding geen specifieke vooropleidingseisen.

Omschrijving
Tijdens de ISBW-opleiding Sales- & Accountmanagement krijg je op zeer praktijkgerichte wijze inzicht in hoe je jouw markt kunt beïnvloeden, motiveren en overtuigen. Als sales- of accountmanager ben je voortdurend bezig met klantrelaties. Je ontwikkelt je verkoopkennis en verscherpt jouw praktische vaardigheden als beïnvloeden, onderhandelen en omgaan met weerstand. Samen met topdocenten werk je praktijkgericht aan je kennis en vaardigheden. Na afloop van de opleiding realiseer je direct betere verkoopresultaten.

Characteristics
Vakopleiding

Course schedule

De opleiding Sales- & Accountmanagement duurt 3 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 3 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. Je kunt deze opleiding ook grotendeels op afstand volgen op basis van e-learning (zie onderstaande toelichting voor meer informatie).

Enrollment
Inschrijven kan via www.isbw.nl/inschrijven.htm?id=60794.

Objectives

In dit praktijkgerichte programma ga je aan de slag met onderwerpen zoals verkoopvaardigheden, account- en relatiemanagement, onderhandelen en het opstellen van een salesplan. Je gaat in op de achterliggende theorie en leert deze inzichten toe te passen in de praktijk.

Program guide

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Sales- en accountmanagement

(6 bijeenkomsten)

  • Verkoopvaardigheden
  • Account- en relatiemanagement
  • Effectief onderhandelen
  • Klantrelaties uitbouwen
  • Relatie marketing en sales
  • Opstellen van een salesplan

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 3 maanden
Kosten €1090
Titulatuur Geen titel
Website www.ISBW.nl/opleiding-training/Sales-en-Accountmanagement.htm
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 20
Afronding Diploma