Dé opleidingensite voor hbo en hoger

2-daagse Conferentie Slimme Energie Transitie

IIR trainingen

  • Beschrijving
  • Overzicht

In 2020 moet Nederland één van de duurzaamste landen van Europa zijn met 14% hernieuwbare energie. Vanuit de overheid bestaat daarom al enkele jaren het beleidsplan (de energietransitie) om van fossiele brandstoffen over te stappen naar duurzame energie bronnen. Het oorspronkelijke uitgangspunt vanuit het Klimaatakkoord is de doelstelling dat in 2050 de emissie van broeikasgassen 80 tot 95 % verlaagd is ten opzichte van 2015.

De industrie en energie sector spelen een grote rol in aanloop naar de energietransitie. Wat zijn de verplichtingen, beperkingen en uitdagingen waar u mee te maken krijgt in uw dagelijkse werkzaamheden? Wat zijn (innovatieve) ontwikkelingen voor o.a. emissiereductie? Hoe zit het met de nieuwe wet en regelgeving en zijn er wetten die niet bijdragen aan de verduurzaming en filosofie van de energie transitie? Bottom line: Welke stappen moet u zetten om compliant te zijn met de idealen en verplichtingen van de energietransitie?

Om u over bovenstaande zaken te informeren organiseert IIR op 17 & 18 april een 2-daagse conferentie over de Slimme Energie Transitie 2018. Wees een slimme beslisser en profiteer van de speciale vroegboekkorting van 150 euro!
Bekijk het volledige programma.

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Tijden Overdag
Kosten (indicatie) Tussen de €450 en €1350
Les locatie type Conferentiecentrum
Titulatuur Geen titel
Website https://iir.nl/events/slimme-energie-transitie-2018/
Benodigde taalkennis Nederlands
Startmaand april
Provincie Utrecht
Afronding Geen