Dé opleidingensite voor hbo en hoger

IBO / business school

8.50 2 1 10
 • Beschrijving
 • Contact
 • Opleidingen
 • Vestigingen

Waarom IBO Business School?

IBO Business School staat voor op de praktijk toegesneden opleidingen voor ervaren managers. Een Business School met een eigenwijze aanpak die de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de deelnemers in een stroomversnelling brengt. Het resultaat van studeren bij IBO Business School is dat u op eigen kracht in staat bent om boven uzelf uit te stijgen.

In elke module treden de beste hoogleraren en docenten op. Door de interdisciplinaire benadering leert u anders te kijken naar belangrijke business issues uit uw eigen praktijk, met als doel om een betere gesprekspartner op strategisch niveau te kunnen zijn. Het toepassen van kennis vormt steeds het centrale uitgangspunt.

Onze werkwijze

IBO Business School kiest voor uitgebreide programma's, omdat de impact daarvan op de individuele deelnemer maximaal tot zijn recht komt. De opleiding is zo geïntegreerd in uw dagelijks leven dat u de volgende dag meteen met het geleerde aan de slag kan, elke keer weer. Daarnaast kiest IBO Business School voor de opzet waarbij de opleiding zowel in de tijd van uw werkgever als in uw eigen tijd plaatsvindt. Zo investeert u allebei.

U kiest voor IBO Business School op basis van een lang gekoesterde wens om persoonlijk te groeien. Persoonlijke verandering is dan een voorwaarde. Gek genoeg is dat geen onderwerp dat continu op de voorgrond treedt, maar is het wel vaak de conclusie na afloop: IBO Business School verander(t) uw leven!

IBO Business School

IBO Business School richt zich op stevige, ervaren managers die blijven investeren in hun groei. Zij willen zich ontwikkelen op een managementniveau van strategisch kaliber. Zij weten meer, durven meer en krijgen mensen in beweging. Daardoor zorgen zij ervoor dat hun organisatie zich continu blijft ontwikkelen.
» Algemene informatie
  • Bezoek adres
  • Heiligenbergerweg 5
  • 3833 AC Leusden
  • Nederland