Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Module World Class Performance

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

  • Beschrijving
  • Overzicht

Samenvatting
De hbo module World Class Performance leert u om processen binnen een organisatie te verbeteren. Een van de onderwerpen is de probleemdefinitie in termen van kwaliteit in relatie tot de klant.


Omschrijving
Om tot oplossingen te komen verdiept u zich in diverse bedrijfskundige modellen, zoals Value Stream Diagrams, Data Flow Diagrams en diverse Lean tools


Curriculum
Deze opleiding bestaat voor mbo-ers uit twee delen. Het eerste deel van een half jaar kent de onderdelen basiswiskunde (HAVO), besliskunde, statistiek, algemeen bedrijfskundige probleemaanpak, productielogistiek en communicatieve vaardigheden Engels en Nederlands. Dit is nodig om de juiste aansluiting te krijgen tot de hbo module World Class Performance. Het tweede deel van een half jaar is de feitelijke hbo module World Class Performance.

Programma:

Onderwerpen:

*productielogistiek
*fabrieks lay-out
*supply chain management
*computersimulatie


Program start
Startmomenten in september en februari

Student profile
Het programma is bedoeld voor mbo-ers (technisch, niveau 4) of hbo-ers. Met een mbo-vooropleiding duurt het totale programma 1 jaar. Deelnemers met een hbo-vooropleiding, die al kennis hebben van de genoemde onderdelen in het voorprogramma, kunnen het eerste halve jaar vrijstelling krijgen en direct instromen in de cursus World Class Performance.

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 5 maanden
Kosten €3750
Titulatuur Geen titel
Website www.han.nl/werken-en-leren/studiekeuze/cursus/world-class-performance/
Benodigde taalkennis Nederlands
Afronding Certificaat