Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Food & Business

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

  • Beschrijving
  • Overzicht

Samenvatting
Zie jij jezelf later werken in de voedingsmiddelenindustrie en handel of in de wereld van Fast Moving Consumer goods? Kies voor de opleiding Food & Business!


Omschrijving
Voeding heeft alles te maken met het bedenken, produceren en bewaken van de veiligheid, verkopen en vermarkten. Dat tref je allemaal in de opleiding Food & Business.

Je ontwikkelt zelf nieuwe voedingsproducten en doet sensorisch onderzoek, je maakt plannen voor de introductie van nieuwe producten op basis van marktonderzoek, je ontdekt de wereld van het distributiekanaal en de supermarkt, je leert alles van de inkoop van ingrediënten en van het verkopen van 'food', je duikt in de kwaliteitszorg en houd je bezig met voedselveiligheid.


Characteristics
Food and Business is een kleine opleiding waar zowel studenten als docenten op enthousiaste wijze samenwerken in een plezierige sfeer. Geen wonder dat de opleiding goed scoort in de Keuzegids Hoger Onderwijs. Ook uit de nationale studentenenquête blijkt dat studenten zeer tevreden zijn over de opleiding, het onderwijsmateriaal, de docenten en de faciliteiten die geboden worden. Van de afgestudeerden krijgt de opleiding een zeer hoog cijfer.

Student profile
Heb jij een passie voor voeding? Heb jij de ambitie om in de dynamische wereld van voeding een rol te gaan spelen? Wil jij alles van voeding weten en ook van het op de markt brengen ervan? Studeer je graag en wissel je dit af met de praktijk? Ben jij bereid om 100% voor jouw opleiding te gaan? De opleiding Food and Business kenmerkt zich door betrokken studenten die zelf initiatieven nemen. Wil jij hier bij horen? De opleiding Food and Business is dan echt iets voor jou!

Niveau HBO
Vorm Full-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 48 maanden
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Website www.han.nl/opleidingen/bachelor/food-business/
Benodigde taalkennis Nederlands
Afronding B