Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Duits

Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven

  • Beschrijving
  • Overzicht

Wilt u leren een hoe u een correct klantgesprek voert, of juist uw vaardigheid in social talk oefenen? Bent u geïnteresseerd in het maken van een Duitse website? Misschien wilt u telefoongesprekken of klachtengesprekken kunnen voeren. De mogelijkheden zijn legio. Het Hanze Talencentrum biedt trainingen Duits aan op alle niveaus en in alle snelheden. Ook culturele aspecten kunnen in de training worden opgenomen. U geeft aan wat uw wensen zijn en u krijgt een programma op maat. Wel zo praktisch!


Het Hanze Talencentrum verzorgt taalcursussen op maat, individueel of in groepen, in-company of op onze eigen trainingslocatie. Onze werkwijze is hands-on en efficiënt. U bepaalt zelf waar u de taal voor nodig hebt en daar ontwerpen wij een programma bij dat u zo snel mogelijk naar uw doel brengt. Dus geen overbodige grammatica, rijtjes of woorden, maar bruikbare tools waarmee u uw mogelijkheden in het buitenland verruimt! Wilt u leren omgaan met culturele aspecten? Daarmee helpen wij u ook op weg.

Onze talendocenten hebben ervaring door bedrijfsbezoeken in het buitenland. Wij kunnen dus taal en cultuur in een bedrijfcontext aanbieden. En daar doet ύ uw voordeel mee.

Kortom: Taal werkt bij het Hanze Talencentrum.

Over het Hanze Talencentrum

Het Hanze Talencentrum is lid van de NUT, de vereniging van Nederlandstalige Universitaire Talencentra in Nederland en België en van Cercles, de Confédération Européenne des Centres de Langues de l'Enseignement Supérieur.

De cursussen van het Hanze Talencentrum zijn gerelateerd aan de in Europees verband vastgestelde niveaubeschrijvingen, zoals beschreven in het 'Common European Framework of Reference for Languages: learning, teaching and assessment'.

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Ja
Open inschrijving Nee
Kosten (indicatie) Geen opgave
Les locatie type Op het instituut, Bij het bedrijf
Titulatuur Geen titel
Website http://professionals.hanze.nl/alle-opleidingen/kunst-cultuur-sport/taal-opleidingen/duits/
Benodigde taalkennis Nederlands
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Afronding Certificaat