Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Chinees

Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven

  • Beschrijving
  • Overzicht

De kracht van de Chinese economie wordt steeds beter zichtbaar. Wellicht biedt dit kansen voor u of uw organisatie. Het leren van de Chinese taal zal het ondernemen in China makkelijker voor u kunnen maken. Het Groningen Confucius Institute biedt Cursussen Chinese taal voor beginners en gevorderden. Het betreft Mandarijn Chinees, de voertaal van China.

De Nederlandse zakencultuur verschilt behoorlijk van de Chinese zakencultuur. Om succesvol zaken te doen met Chinezen is het daarom van belang om op de hoogte te zijn van de belangrijkste zakelijke do's en dont's. Het Groningen Confucius Institute geeft ook trainingen op dit terrein.


Groningen Confucius Institute (GCI)

De trainingen Chinees worden verzorgd door het Groningen Confucius Institute (GCI), een samenwerkingsverband van de Hanzehogeschool Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen en de gemeente Groningen met de Communication University of China.

Over het Hanze Talencentrum

Het Hanze Talencentrum is lid van de NUT, de vereniging van Nederlandstalige Universitaire Talencentra in Nederland en België en van Cercles, de Confédération Européenne des Centres de Langues de l'Enseignement Supérieur.

De cursussen van het Hanze Talencentrum zijn gerelateerd aan de in Europees verband vastgestelde niveaubeschrijvingen, zoals beschreven in het 'Common European Framework of Reference for Languages: learning, teaching and assessment'.

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Ja
Open inschrijving Nee
Kosten (indicatie) Geen opgave
Les locatie type Op het instituut, Bij het bedrijf
Titulatuur Geen titel
Website http://professionals.hanze.nl/alle-opleidingen/kunst-cultuur-sport/taal-opleidingen/chinees/
Benodigde taalkennis Nederlands
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Afronding Certificaat