Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Bedrijfsorganisatie en personeelsmanagement (Post-hbo)

Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven

  • Beschrijving
  • Overzicht

De opleiding Bedrijfsorganisatie en Personeelsmanagement wordt op dit moment herzien, om deze nog beter te laten aansluiten op ontwikkelingen uit de beroepspraktijk.

De duur van de opleiding is ongeveer 8 maanden. Hierin wordt steeds de koppeling gelegd tussen een traject in uw eigen organisatie en de daarvoor benodigde theorie.

Omdat de opleiding wordt herzien, is de inhoudelijke en praktische informatie nog niet volledig beschikbaar. De vernieuwde opleiding wordt in het voorjaar van 2015 aangeboden.

Ook op maat voor uw organisatie

Wilt u liever in-company? Of denkt u aan een opleiding die niet op onze website staat? Voor vrijwel alle opleidingen geldt dat maatwerk ook mogelijk is. Neem voor meer informatie direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 8 maanden
Tijden Avond
Kosten (indicatie) Geen opgave
Les locatie type Op het instituut, Bij het bedrijf
Titulatuur Geen titel
Website http://professionals.hanze.nl/alle-opleidingen/management-organisatie/management/bedrijfsorganisatie-en-personeelsmanagement-post-hbo/
Benodigde taalkennis Nederlands
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Afronding Diploma