Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Buitendienst verkoop (Klassikaal)

Graham Hulsebos Verkooptrainingen

 • Beschrijving
 • Overzicht
 • Docenten

Verkopers in de buitendienst zijn verkooptijgers die uitblinken wanneer het op een persoonlijk verkoopgesprek aankomt. Deze gerichte verkooptraining Verkoop Buitendienst geeft u een uitgebreide toolset met verkooptechnieken voor het creëren van een positieve sfeer en het tot aankoop motiveren van uw klant.

Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 8 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij verkoop buitendienst.

U leert deze 8 verkooptechnieken via theorie, oefeningen en echte praktijkvoorbeelden. Indien gewenst door de cursisten passen we ook rollenspellen toe tijdens de training. Het resultaat van deze training is een uitgebreide super skillset waarmee u uw verkoop buitendienst prestaties merkbaar verhoogt door kwalitatiever, effectiever en makkelijker afspraken gaat maken en gaat verkopen. Doordat deze verkooptechnieken u heel veel inzicht geven, leidt het bovendien tot een werkwijze die voor alle partijen zeer prettig is.

Daarbij wordt er in deze training extra aandacht gegeven aan wetenschappelijke zaken zoals uw klant of prospect echt op zijn of haar persoonlijk gedragsprofiel beter te leren kennen omdat mensen van mensen kopen. En om met structuur en controle om uw klant of prospect inzicht en duidelijkheid te geven dat het winstgevender is om bij u uw producten of diensten aan te kopen.

Als bonus leren de cursisten ook een aantal geheimen voor social media profielen.

Deze training is echt uniek in Nederland en de geleerde technieken zijn direct toepasbaar tijdens uw werkzaamheden.

Deze training is zowel voor starters als ervaren personen daar het niveau wordt aangepast per deelnemer en is er uiteraard de mogelijkheid om vanuit uw praktijksituaties vragen te stellen.
De training kan ook in het Engels gegeven worden.

Incl.: Hand-outs en Certificaat van deelname


INHOUD 8 VERKOOPTECHNIEKEN

ORDER

In deze verkooptechniek leert u praktijkgericht met structuur om op een snelle en makkelijke manier erachter te komen of u niet of wanneer en hoe juist wel een ORDER gaat sluiten.

BLACKBOOK
In deze verkooptechniek leert u praktijkgericht met controle om een geweldige relatie op te bouwen uw klant of prospect en daardoor vertrouwen en altijd aandacht te krijgen. Hierbij creëert u ook makkelijker openingsvragen en zal u opportunities eerder ontvangen.

SPIN
In deze verkooptechniek leert u om met structuur en controle om uw klant of prospect inzicht en duidelijkheid te geven dat het winstgevender is of kan zijn om uw producten of diensten aan te kopen. Daardoor maakt het voor u en met uw klant of prospect makkelijker om goede snelle afspraken te maken. Tijd is geld.

GROW
In deze verkooptechniek leert u sferen te creëren om zodoende uw klant of prospect extra te motiveren om juist wel bij u tot aankopen of tot nog meer aankopen over te laten gaan.

SCIENCE
Mensen kopen van mensen. In deze verkooptechniek leert u veel wetenschappelijke zaken zoals uw klant of prospect echt op zijn of haar persoonlijk gedragsprofiel beter te leren kennen. U leert om technisch en berekend open en gesloten vragen te stellen en uit onderzoek zaken zoals de beste openingsvragen en nog veel meer eye-openers, geweldige, interessante onderwerpen. Dit om uw klant of prospect meer omzet voor u te laten realiseren dan wel om de kansen te vergroten om te verkopen.

SALESCYCLE
In deze verkooptechniek leert u te ontdekken in welke stadium de prospect of klant is om tot aankopen over te gaan.

BY THE WAY
In deze verkooptechniek leert u om aan het eind van elk verkoopgesprek met controle en structuur op een verrassende spontane manier geparkeerde, moeilijke, belangrijke, doortastende, informatieve en beslissende informatieve krijgen.

CLOSINGSKILLS
In deze verkooptechniek leert u vaardigheden om de deal, opdracht, offerte of order te sluiten(closen) met een unieke combinatie van alle geleerde verkooptechnieken en op een adviserende, wetenschappelijke, gecontroleerde, gestructureerde, leuke, winstgevende en perfecte manier.

Incl.:
Parkeerplaats
Geweldige lunch
Hand-outs
Certificaat van deelname


Klaar om je doelstelling, omzet, target en/ of bonus te halen?
Schrijf je snel in want...? Tijd is Geld!


Opleidingsgarantie
Wilt u na de training een herhaling doen? Dan kan dit tegen een prijs van 50,- excl. 21% BTW.

Naslagwerk
U krijgt bij elke training een Hand-out.

Klassikaal via een Open Rooster
Op verschillende data en plaatsen in Nederland bieden wij deze training aan via een open rooster. Profiteer van een gunstig geprijsde training in een kleine, gemêleerde groep. Zo leert u niet alleen van de trainer, maar ook uw medecursisten met verschillende achtergronden zorgen voor nieuwe inzichten. Ideaal voor particulieren en bedrijven. Het niveau wordt aangepast aan de cursisten.
Inclusief certificaat van deelname, hand-outs, gratis parkeerplaats en een geweldige lunch.

Incompany
Deze training kan ook op locatie gegeven worden. Wij komen dan bij uw bedrijf langs nationaal of internationaal (meerprijs) om u en of uw collega's gericht te trainen. Dat kan op kantoor, in een winkel, of op welke werkvloer dan ook. We werken in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.
Inclusief certificaat van deelname en hand-outs.

Niveau HBO
Vorm Full-time
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 1 dag
Locaties Almere, Amsterdam, Capelle a/d IJssel, Utrecht, Zwolle
Tijden Overdag, Avond
Kosten €450
Les locatie type Thuisstudie, Op locatie, Op het instituut, Conferentiecentrum, Bij het bedrijf, In overleg
Titulatuur Geen titel
Website www.grahamhulsebos.nl/trainingen/verkoop-buitendienst/
Lesmethode Klassikaal onderwijs, Theorie, Praktijkopdrachten / cases, Rollenspellen
Benodigde taalkennis Nederlands
Startmaanden januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Maximaal aantal deelnemers 12
Afronding Bewijs van deelname
 • Graham Hulsebos
  De heer Graham Hulsebos
  Docent
  Graham Hulsebos is trainer en motivator pur sang. Verkopen zit hem in het bloed; het delen van die know-how is wat hem drijft.

  Graham heeft een achtergrond in detailhandel en automatisering, wat hem een geweldige basis heeft gegeven voor zijn ruim 20-jarige salescarrière. Commercieel, communicatief, en altijd in tune met de nieuwste ontwikkelingen - niet alleen op gebied van verkoop en marketing, maar ook wanneer het aankomt op moderne leermethoden.

  Na veel succes geboekt te hebben in rollen als accountmanager, salesmanager en marketingmanager, richtte Graham in 2010 het bedrijf OEM Office Elearning Menu op. Dit internationale opleidingscentrum biedt cursussen en trainingen voor Microsoft Office-gebruikers - voor zowel bedrijven als particulieren, online of in-company. Het bedrijf groeit hard in binnen- én buitenland en is ondertussen al actief in landen als Duitsland, Spanje, Groot-Brittannië en Oostenrijk.

  Collega's en klanten omschrijven Graham als energiek, gemotiveerd, motiverend, eerlijk, betrouwbaar en rechtdoorzee. Hij werkt oplossingsgericht en dringt door tot op de kern van de behoeften van zijn klanten, en leert jou diezelfde skills toe te passen.

  Wilt u ook succesvol zijn in de verkoop?

  Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden.
  Tijdens onze trainingen leert u schakelen tussen verschillende verkooptechnieken. Deze technieken hebben zich stuk voor stuk hun effectiviteit bewezen. Het combineren van deze technieken in een training is uniek in Nederland, wat u een ruime voorsprong geeft tijdens uw commerciële werkzaamheden!

  In deze interactieve trainingen leert u de theorie en praktijk toe te passen. Zo leert u effectief te schakelen tussen de technieken, om snel tot het gewenste resultaat te komen. Door onze ervaring en flexibele instelling zijn de trainingen geschikt voor iedereen en op elk niveau.

  Wij bieden 6 trainingsvormen aan. Klassikaal via een Open Rooster op 6 locaties in Nederland, 1 op 1 privétraining, Dedicated, Callcenter, Floorwalker en Incompany dan komen wij u en/ of uw collega's/ werknemers gericht trainen op kantoor, winkel(s) of op elk werkvloer dan ook, nationaal of internationaal.

  Want: Selling Is Asking, Not Telling!