Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal

Graham Hulsebos Verkooptrainingen

 • Beschrijving
 • Overzicht
 • Docenten
 • Testimonials
 • Reviews

Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 verkooptechnieken.
Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden.
Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 8 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij adviserend verkopen (consultative selling) in alle commerciële beroepen.

U leert deze 8 verkooptechnieken via theorie, oefeningen en echte praktijkvoorbeelden. Indien gewenst door de cursisten passen we ook rollenspellen toe tijdens de training. Het resultaat van deze training is een uitgebreide super skillset waarmee u commerciële prestaties merkbaar verhoogt door kwalitatiever, effectiever en makkelijker afspraken gaat maken en gaat verkopen. Doordat deze verkooptechnieken u heel veel inzicht geven, leidt het bovendien tot een werkwijze die voor alle partijen zeer prettig is.

Daarbij wordt er in deze training extra aandacht gegeven aan heel veel praktijkvoorbeelden om de geleerde 8 verkooptechnieken toe te passen in heel veel commerciële taken zoals telefonische verkoop en acquisitie, het opstellen van perfecte offertes, e-mails en nog veel meer.

Als bonus leren de cursisten ook een aantal geheimen om effectief te werken met een crm systeem.

Deze training is echt uniek in Nederland en de geleerde technieken zijn direct toepasbaar tijdens uw werkzaamheden.

Deze training is zowel voor starters als ervaren personen daar het niveau wordt aangepast per deelnemer en is er uiteraard de mogelijkheid om vanuit uw praktijksituaties vragen te stellen.
De training kan ook in het Engels gegeven worden.

Incl.: Hand-outs en Certificaat van deelname


INHOUD 8 VERKOOPTECHNIEKEN

ORDER

In deze verkooptechniek leert u praktijkgericht met structuur adviserend verkopen (consultative selling) en hoe u om op een snelle en makkelijke manier erachter te komen of u niet of wanneer en hoe juist wel een ORDER gaat sluiten. Alles met het doel om uw klant succesvol te laten zijn.

BLACKBOOK
In deze verkooptechniek leert u praktijkgericht met controle om een geweldige relatie op te bouwen uw klant of prospect en daardoor vertrouwen en altijd aandacht te krijgen. Hierbij creëert u ook makkelijker openingsvragen en zal u opportunities eerder ontvangen.

SPIN
In deze verkooptechniek leert u om met structuur en controle om uw klant of prospect inzicht en duidelijkheid te geven dat het winstgevender is of kan zijn om uw producten of diensten aan te kopen. Daardoor maakt het voor u en met uw klant of prospect makkelijker om goede snelle afspraken te maken. Tijd is geld.

GROW
In deze verkooptechniek leert u sferen te creëren om zodoende uw klant of prospect extra te motiveren om juist wel bij u tot aankopen of tot nog meer aankopen over te laten gaan.

SCIENCE
Mensen kopen van mensen. In deze verkooptechniek leert u veel wetenschappelijke zaken zoals uw klant of prospect echt op zijn of haar persoonlijk gedragsprofiel beter te leren kennen. U leert om technisch en berekend open en gesloten vragen te stellen en uit onderzoek zaken zoals de beste openingsvragen en nog veel meer eye-openers, geweldige, interessante onderwerpen. Dit om uw klant of prospect meer omzet voor u te laten realiseren dan wel om de kansen te vergroten om te verkopen.

SALESCYCLE
In deze verkooptechniek leert u te ontdekken in welke stadium de prospect of klant is om tot aankopen over te gaan.

BY THE WAY
In deze verkooptechniek leert u om aan het eind van elk verkoopgesprek met controle en structuur op een verrassende spontane manier geparkeerde, moeilijke, belangrijke, doortastende, informatieve en beslissende informatieve krijgen.

CLOSINGSKILLS
In deze verkooptechniek leert u vaardigheden om de deal, opdracht, offerte of order te sluiten(closen) met een unieke combinatie van alle geleerde verkooptechnieken en op een adviserende, wetenschappelijke, gecontroleerde, gestructureerde, leuke, winstgevende en perfecte manier.

Incl.:
Parkeerplaats
Geweldige lunch
Hand-outs
Certificaat van deelname


Klaar om je doelstelling, omzet, target en/ of bonus te halen?
Schrijf je snel in want...? Tijd is Geld!


Opleidingsgarantie
Wilt u na de training een herhaling doen? Dan kan dit tegen een prijs van 50,- excl. 21% BTW.

Naslagwerk
U krijgt bij elke training een Hand-out.

Klassikaal via een Open Rooster
Op verschillende data en plaatsen in Nederland bieden wij deze training aan via een open rooster. Profiteer van een gunstig geprijsde training in een kleine, gemêleerde groep. Zo leert u niet alleen van de trainer, maar ook uw medecursisten met verschillende achtergronden zorgen voor nieuwe inzichten. Ideaal voor particulieren en bedrijven. Het niveau wordt aangepast aan de cursisten.
Inclusief certificaat van deelname, hand-outs, gratis parkeerplaats en een geweldige lunch.

Incompany
Deze training kan ook op locatie gegeven worden. Wij komen dan bij uw bedrijf langs nationaal of internationaal (meerprijs) om u en of uw collega's gericht te trainen. Dat kan op kantoor, in een winkel, of op welke werkvloer dan ook. We werken in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.
Inclusief certificaat van deelname en hand-outs.

Niveau N.V.T.
Vorm Full-time
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 1 dag
Locaties Almere, Amsterdam, Capelle a/d IJssel, Utrecht, Zwolle, Eindhoven
Tijden Overdag, Avond, Weekend
Kosten €450
Les locatie type Hotelaccomodatie, Op locatie, Op het instituut, Bij het bedrijf
Titulatuur Geen titel
Website www.grahamhulsebos.nl/trainingen/8-verschillende-sales-technieken/
Lesmethode Klassikaal onderwijs, Theorie, Praktijkopdrachten / cases, Rollenspellen, Masterclass
Benodigde taalkennis Nederlands
Startmaanden januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Maximaal aantal deelnemers 12
Afronding Bewijs van deelname
 • Graham Hulsebos
  De heer Graham Hulsebos
  Docent
  Graham Hulsebos is trainer en motivator pur sang. Verkopen zit hem in het bloed; het delen van die know-how is wat hem drijft.

  Graham heeft een achtergrond in detailhandel en automatisering, wat hem een geweldige basis heeft gegeven voor zijn ruim 20-jarige salescarrière. Commercieel, communicatief, en altijd in tune met de nieuwste ontwikkelingen - niet alleen op gebied van verkoop en marketing, maar ook wanneer het aankomt op moderne leermethoden.

  Na veel succes geboekt te hebben in rollen als accountmanager, salesmanager en marketingmanager, richtte Graham in 2010 het bedrijf OEM Office Elearning Menu op. Dit internationale opleidingscentrum biedt cursussen en trainingen voor Microsoft Office-gebruikers - voor zowel bedrijven als particulieren, online of in-company. Het bedrijf groeit hard in binnen- én buitenland en is ondertussen al actief in landen als Duitsland, Spanje, Groot-Brittannië en Oostenrijk.

  Collega's en klanten omschrijven Graham als energiek, gemotiveerd, motiverend, eerlijk, betrouwbaar en rechtdoorzee. Hij werkt oplossingsgericht en dringt door tot op de kern van de behoeften van zijn klanten, en leert jou diezelfde skills toe te passen.

  Wilt u ook succesvol zijn in de verkoop?

  Iedereen weet dat het verstandig is om op meerdere paarden te wedden en zo de kansen te spreiden.
  Tijdens onze trainingen leert u schakelen tussen verschillende verkooptechnieken. Deze technieken hebben zich stuk voor stuk hun effectiviteit bewezen. Het combineren van deze technieken in een training is uniek in Nederland, wat u een ruime voorsprong geeft tijdens uw commerciële werkzaamheden!

  In deze interactieve trainingen leert u de theorie en praktijk toe te passen. Zo leert u effectief te schakelen tussen de technieken, om snel tot het gewenste resultaat te komen. Door onze ervaring en flexibele instelling zijn de trainingen geschikt voor iedereen en op elk niveau.

  Wij bieden 6 trainingsvormen aan. Klassikaal via een Open Rooster op 6 locaties in Nederland, 1 op 1 privétraining, Dedicated, Callcenter, Floorwalker en Incompany dan komen wij u en/ of uw collega's/ werknemers gericht trainen op kantoor, winkel(s) of op elk werkvloer dan ook, nationaal of internationaal.

  Want: Selling Is Asking, Not Telling!

Ontzettend veel geleerd.
Toon, tempo, aandacht en kennis zeer goed. Zou zeker weer een training volgen. Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Michelle Lageweg (Customer service manager)
De trainingen van Graham heb ik als confronterend en leerzaam ervaren.
In het begin had ik soms moeite om dingen van Graham aan te nemen omdat ik volledig op mijn eigen skills vertrouwde. Naarmate de trainingen volgde heb ik steeds meer een combinatie kunnen vinden, in mijn eigen kwaliteiten en de handige tips van Graham. In mijn ogen begrijpt Graham het spelletje van verkopen, en kan dat op een interactieve boeiende manier overbrengen aan verkopers (in mijn ogen niet het gemakkelijkste publiek) Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Mick Bakker (Verkoper), Hugo Boss Almere
Helder, uitdagend en zeer resultaatgericht.
Dat zijn de 3 begrippen hoe deze trainingen voor mij het beste beschreven kunnen worden. Middels de trainingen wordt er op een zeer heldere, uitdagende manier handvatten gecreëerd waar je tijdens het verkoopgesprek aan vast kan houden. Deze structuur resulteert in meer succes in de verkoop. Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Bart Heijmans (Verkoper), Hugo Boss Almere
Graham zorgde voor een erg interactieve sales training
Graham zorgde voor een erg interactieve sales training waar veel inzichten werden gecreëerd in de sales en het benaderen van een nieuwe klant op een speelse manier. Hij zorgde voor een begrijpelijke manier van sales en hoe je dit kan toepassen op de bedrijfs voering. Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Michael Graste (Eigenaar), flyershots.com
Ik vond de training erg interessant en dit kan ik zeker toepassen op mijn werk.
Ik vond de training erg interessant en dit kan ik zeker toepassen op mijn werk. Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Sophie Spoelstra (Aankomend accountmanager), ITPH facility centers
Goede gedreven docent.
Handvatten / inspiratie / motivatie gekregen voor de gesprekken. Verkooptijger? Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Marjan Wesselink (Commercieel medewerker), Books Unlimited
Heel duidelijk en goed verhaal.
Duidelijke richtlijnen. Ik was de enige cursist die dag, dus een privéles gehad! Was echt een leerzame en gezellige dag! Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Rianne (Medewerker acquisitie), Parkhotel Hugo de Vries
Leerzame ervaring, goeie uitleg, prijs-kwaliteit ook heel goed.
Zekker een aanrader. Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Tessa van Son (Visagiste), Visagie by Tessa
Een Training met verschillende technieken die logisch zijn.
Er worden tal van invalshoeken aangeboord om out of the box te denken. Wanneer je een combinatie maakt tussen deze verschillende techieken kun je jezelf onderscheidend van concurrenten. Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Nick Kersten (Sales), NKI Neede
Goede training.
8 verschillende verkooptechnieken behandeld. Training als prettig ervaren. Tot op heden weinig ervaringen met verkooptrainingen, maar deze is zeker als positief ervaren. Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
D Kersten (Commercieel medewerker binnendienst), NKI Neede B.V.
Trainer is een topper,legt het goed uit, op een hele leuke manier.
Ik beveel deze trainer ook aan, voor anderen die een verkooptraining nodig zouden hebben. Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Maureen Bojawal (Verkoopmedewerkster), Schipper wonen
Enorm leuke training.
Graham geeft je een uitstekend handvat om 8 verschillende verkooptechnieken toe te kunnen passen met behulp van praktijkgerichte voorbeelden en ervaringen. Heb al behoorlijk veel verkooptrainingen gevolgd, de energie en commitment van Graham en de concrete inhoud zal me zeker bijblijven. Ook de lunch was prima verzorgd. Zeker een aanrader!!!!! Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Marcel Frank (Sales & Account Support Manager), OEM Office Elearning Menu
Training is erg interessant en boeiend.
Graham weet met veel enthousiasme en energie de 8 verkooptechnieken over te brengen. Zin om ermee aan de slag te gaan en benieuwd naar het resultaat. Dag is voorbij gevlogen. Heerlijke lunch! Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Florien Schipper (Ondernemer woninginrichting), Schipper Wonen
A day went in a split second; Graham's knowledge, expertise, presentation and attention to detail is amazing.
Loads of fun. Challenging. Engaging. And very interesting. Energy shared by the trainer is empowering. Thanks! Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Lina Sitorus (PM), Sapienza
Erg duidelijke overzicht van de sales technieken en hoe ik ze persoonlijk in de praktijk kan gebruiken.
Zal het je zeker aanraden! Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Samy van Stokkum (Sales promoter), Direct Force
Beveel je de opleider/opleiding aan? Ja
Beveel je de opleider/opleiding aan? Ja Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Eric Tolboom (Account manager), Design & Create bv
Voorbereiding Super.
Wat is het kennisniveau van de cursisten? En daardoor de duur 1 dag sloot goed aan voor het kennisniveau. Verder prettige dag gehad. Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Frank Gorter (Manager operations), Light international
Super!
Niet alleen theorie, maar ook goede praktische oefeningen. Heerlijk gegeten op een leuke locatie. Kennis is macht en Graham weet hier alles van. Op een leuke manier veel wijzer geworden. Mijn dank is groots! Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Vanessa Raphaela (Store Manager)
Graham zorgde voor een erg interactieve verkooptraining waar veel inzichten werden gecreëerd in de verkoop en het benaderen van een nieuwe klant op een speelse manier.
Hij zorgde voor een begrijpelijke manier van sales en hoe je dit kan toepassen op de bedrijfsvoering. Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Michael Graste (Eigenaar), Flyershots.com & GoPhoto.nl
Vandaag heb ik voor mij 8 nieuwe adviserende verschillende verkooptechnieken geleerd, waarbij ik nu al uitkijk om deze in de praktijk uit te voeren bij mijn toekomstige bruidsparen
De enthousiaste docent Graham heeft mijn ogen op een leuke en leerzame manier doen openen. Dit bij de verkoop face to face, maar ook daarbij de tips voor mijn bezoekers van de website voor toekomstige bruidsparen. Verkooptraining: 8 verschillende verkooptechnieken
Nathalie Roskam (Eigenaar), The Wedding Dream

Ervaringen met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal

Gemiddeld een 9.8 gebaseerd op 13 ervaringen.

Algemeen
10
Inhoud
10
Docenten
10
Organisatie
10
Lesmateriaal
10
Begeleiding
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Eindcijfer
10
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

De trainingen van Graham heb ik als confronterend en leerzaam ervaren. In het begin had ik soms moeite om dingen van Graham aan te nemen omdat ik volledig op mijn eigen skills vertrouwde. Naarmate de trainingen volgde heb ik steeds meer een combinatie kunnen vinden, in mijn eigen kwaliteiten en de handige tips van Graham. In mijn ogen begrijpt Graham het spelletje van verkopen, en kan dat op een interactieve boeiende manier overbrengen aan verkopers (in mijn ogen niet het gemakkelijkste publiek). Verder hebben de trainingen bijgedragen en het team gevoel binnen ons bedrijf. Anoniem
Algemeen
10
Inhoud
10
Docenten
10
Organisatie
10
Lesmateriaal
10
Begeleiding
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Eindcijfer
10
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

Vandaag heb ik voor mij 8 nieuwe adviserende verschillende verkooptechnieken geleerd, waarbij ik nu al uitkijk om deze in de praktijk uit te voeren bij mijn toekomstige bruidsparen. De enthousiaste docent Graham heeft mijn ogen op een leuke en leerzame manier doen openen. Dit bij de verkoop face to face, maar ook daarbij de tips voor mijn bezoekers van de website voor toekomstige bruidsparen. Roskam Nathalie
Algemeen
9
Inhoud
10
Docenten
10
Organisatie
10
Lesmateriaal
10
Begeleiding
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Eindcijfer
9.9
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

Graham zorgde voor een erg interactieve verkooptraining waar veel inzichten werden gecreëerd in de verkoop en het benaderen van een nieuwe klant op een speelse manier. Hij zorgde voor een begrijpelijke manier van sales en hoe je dit kan toepassen op de bedrijfsvoering. Michael Graste
Algemeen
10
Inhoud
10
Docenten
10
Organisatie
10
Lesmateriaal
10
Begeleiding
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Eindcijfer
10
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

Super! Niet alleen theorie, maar ook goede praktische oefeningen. Heerlijk gegeten op een leuke locatie. Kennis is macht en Graham weet hier alles van. Op een leuke manier veel wijzer geworden. Mijn dank is groots! Vanessa Raphaela
Algemeen
8
Inhoud
10
Docenten
10
Organisatie
10
Lesmateriaal
9
Begeleiding
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Eindcijfer
9.6
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

Goed! Eric Tolboom
Algemeen
9
Inhoud
10
Docenten
10
Organisatie
10
Lesmateriaal
10
Begeleiding
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Eindcijfer
9.7
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

Erg duidelijke overzicht van de sales technieken en hoe ik ze persoonlijk in de praktijk kan gebruiken. Zal het je zeker aanraden! Samy van Stokkum
Algemeen
10
Inhoud
10
Docenten
10
Organisatie
10
Lesmateriaal
10
Begeleiding
9
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Eindcijfer
9.9
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

A day went in a split second; Graham's knowledge, expertise, presentation and attention to detail is amazing. Loads of fun. Challenging. Engaging. And very interesting. Energy shared by the trainer is empowering. Thanks! Lina Sitorus
Algemeen
9
Inhoud
9
Docenten
10
Organisatie
10
Lesmateriaal
10
Begeleiding
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Eindcijfer
9.4
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

Training is erg interessant en boeiend. Graham weet met veel enthousiasme en energie de 8 verkooptechnieken over te brengen. Zin om ermee aan de slag te gaan en benieuwd naar het resultaat. Dag is voorbij gevlogen. Heerlijke lunch! Florien Schipper
Algemeen
9
Inhoud
10
Docenten
10
Organisatie
10
Lesmateriaal
10
Begeleiding
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Eindcijfer
9.9
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

Enorm leuke training. Graham geeft je een uitstekend handvat om 8 verschillende verkooptechnieken toe te kunnen passen met behulp van praktijkgerichte voorbeelden en ervaringen. Heb al behoorlijk veel verkooptrainingen gevolgd, de energie en commitment van Graham en de concrete inhoud zal me zeker bijblijven. Ook de lunch was prima verzorgd. Zeker een aanrader!!!!! Marcel Frank
Algemeen
9
Inhoud
9
Docenten
10
Organisatie
10
Lesmateriaal
10
Begeleiding
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Eindcijfer
9.7
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

Trainer is een topper,legt het goed uit, op een hele leuke manier. Ik beveel deze trainer ook aan, voor anderen die een verkooptraining nodig zouden hebben Maureen Bojawal
Algemeen
9
Inhoud
9
Docenten
9
Organisatie
10
Lesmateriaal
10
Begeleiding
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Eindcijfer
9.4
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

Goede training. 8 verschillende verkooptechnieken behandeld. Training als prettig ervaren. Tot op heden weinig ervaringen met verkooptrainingen, maar deze is zeker als positief ervaren. D Kersten
Algemeen
10
Inhoud
9
Docenten
10
Organisatie
10
Lesmateriaal
10
Begeleiding
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Eindcijfer
9.7
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

Een Training met verschillende technieken die logische zijn. Er worden tal van invalshoeken aangeboord om out of the box te denken. Wanneer je een combinatie maakt tussen deze verschillende technieken kun je jezelf onderscheidend van concurrenten. Nick Kersten
Algemeen
10
Inhoud
9
Docenten
10
Organisatie
10
Lesmateriaal
10
Begeleiding
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Eindcijfer
9.7
Ervaring met Training Adviserend verkopen (Consultative Selling) met 8 sales/ verkooptechnieken sales klassikaal:

Een Training met verschillende technieken die logische zijn. Er worden tal van invalshoeken aangeboord om out of the box te denken. Wanneer je een combinatie maakt tussen deze verschillende technieken kun je jezelf onderscheidend van concurrenten. Nick Kersten