Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Gladwell Academy

 • Beschrijving
 • Contact
 • Opleidingen
 • Vestigingen
 • Werknemers

Gladwell Academy traint professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie hebben een groeiende impact op alle aspecten van het werkende leven; bij Gladwell Academy leren mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen.

THOSE WHO CAN, TEACH!

Als enige in Nederland hebben wij de keuze gemaakt ons volledig op training te richten, om daarin de hoogste kwaliteit te bereiken. Gladwell Academy biedt op dit moment programma's in Information Management, Big Data, Agile en het Scaled Agile Framework (SAFe). We trainen professionals in overheid en bedrijfsleven in onder andere Nederland, Londen, Duitsland, India en Australië.

ZELF-ORGANISEREND VERMOGEN

Bij Gladwell Academy zien we dat door de impact van technologie en data het zelf-organiserend vermogen van mensen groeit, in alle lagen van de beroepsbevolking. Iedereen is in principe direct en holografisch verbonden met elkaar, en met de voor hen relevante informatie. Daardoor verdwijnt veel van de noodzaak tot hiërarchische structuren en chains-of-command. Het resultaat is meer zelfsturing en verantwoordelijkheid, naast meer plezier en tevredenheid in het werk. Wij omarmen deze ontwikkeling van harte, en we leren mensen om er actief en kundig mee om te gaan.

» Algemene informatie
  • Bezoek adres
   (Hoofdlocatie)
  • Barbara Strozzilaan 201
  • 1083 HN Amsterdam
  • Nederland
 • Rixt Geertsma
  Rixt Geertsma
  Docent

  Rixt Geertsma (1991) haar voornaamste expertise ligt in Agile en Scrum. Ze heeft een achtergrond in Organizational and Management Control. Hierdoor is zij in staat om organisaties in de breedte te bekijken en problemen van verschillende kanten te benaderen. Ze heeft Agile van dichtbij gezien in verschillende organisaties: van agile startups tot corporates die agile willen worden. Hierdoor zijn haar trainingen gestoeld op theoretische kennis en praktische ervaring. Tevens is ze co-auteur van het ebook 'The Chasm; Making the Leap Towards True Business Agility'.

  Door haar enthousiasme en toegankelijkheid wint Rixt snel het vertrouwen van een groep. Dit zorgt voor een prettige leeromgeving. Haar positieve energie en frisse blik maken haar trainingen boeiend en afwisselend. Rixt is een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant (SPC), daarmee is zij bevoegd om te doceren en examineren voor examens zoals SAFe Agilist (SA), SAFe ScrumXP, Lean (IT), Agile Scrum Foundation en Scrum Master.

 • Florian van Santen
  Florian van Santen
  Docent

  Florian van Santen heeft ervaring op het snijvlak van business en IT in zowel de profit- als non-profit sector. Zijn kennisgebied omvat Informatiemanagement, Business Agility, Data Driven Strategy, Big Data, Business Intelligence en Business & IT Alignment.

  Florian heeft ruime werkervaring binnen de IT en een achtergrond in de Bestuurskunde. Binnen de non-profit sector heeft hij organisaties geholpen om strategische doelen te vertalen in processen en IT-systemen, bijvoorbeeld binnen woningcorporaties, fondsenwervende organisaties en (semi) overheidsorganisaties. Ook ligt zijn focus op de wijze waarop data ingezet kan worden als waarde toevoeging aan de organisatie. Florian heeft ervaring met implementatie projecten, software ontwikkelingstrajecten, verandertrajecten en IT Governance vraagstukken.

  Met zijn enthousiasme en inhoudelijke kennis is Florian in staat om mensen te inspireren en stimuleren om organisaties verder te verbeteren. Florian is bevoegd om te doceren en examineren voor examens zoals Tmap Next, Lean, Agile Scrum Foundation, Product Owner & Scrum Master.

 • Riekes Beelen
  Riekes Beelen
  Docent

  Riekes Beelen heeft aan de Technische Universiteit van Delft de master Strategic Product Design behaald. Riekes' focus ligt op (business model) innovatie en venturing. Voor zijn afstudeerproject heeft Riekes een Chileense coöperatie van zeezoutboeren geholpen de transitie van een capaciteitsbedrijf naar een productbedrijf te maken. Hij is co-founder van Fancal, uitgever van agenda apps voor fans van partners zoals Liverpool FC, Chelsea FC and BNN. Riekes heeft ook andere start-ups geholpen met het verbeteren van hun business model en strategie.

  Riekes is gemotiveerd om innovatie en verandering te faciliteren en te creëren, of dit nu in een start-up of in een corporate omgeving is. Hij gelooft in de kracht van innovatie en design thinking. Met zijn analytische vermogen is hij in staat om snel de rode draad te zien en complexe situaties te verhelderen. Zijn ondernemende drive en creativiteit helpen hem om resultaten te boeken voor klanten.

 • Niels Groen
  Niels Groen
  Docent

  Niels Groen heeft ruime ervaring als adviseur voor klanten in het bedrijfsleven en de overheid. Vraagstukken waar hij klanten bij ondersteunt, liggen op het gebied van strategievorming, inrichting van effectieve en beheersbare programma- en projectorganisaties en agile transformaties.

  Niels heeft een doctoraat op het gebied van beleidsvorming en governance, op basis van zijn promotieonderzoek naar escalerende publieke (IT)-projecten. Zijn onderzoekswerk is gepubliceerd in het boek 'De Bodemloze Put'. Rondom het onderwerp van zijn proefschrift wordt Niels inmiddels erkend als een belangrijke opinieleider, getuige diverse publicaties, uitnodigingen om te spreken bij overheidsorganisatie en op congressen, en een recente hoorzitting door de Tijdelijke Commissie ICT van de Tweede Kamer (commissie Elias) op hun verzoek.

  Niels begeleidt Agile adoptie trajecten van awareness tot organisatie design. Niels is een gedreven trainer met veel Agile praktijkervaring. Bovendien is Niels is een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant (SPC), daarmee is hij bevoegd om te doceren en examineren voor examens zoals SAFe Agilist (SA), SAFe ScrumXP Agile Scrum Foundation, Product Owner, Scrum Master, Prince 2 Practitioner & Tmap Next.

 • Odile Moreau
  Odile Moreau
  Docent

  Odile Moreau heeft veel ervaring opgedaan op het snijvlak van business en ICT in verschillende industrieën. Al 17 jaar is Odile adviseur en trainer op het gebied van Business & IT alignment, IT demand management, IT servicemanagement en organisatie- en competentieontwikkeling. Zij richt zich met name op informatiemanagement, functioneel beheer en de invoering van Agile werken bij beheerorganisaties.

  Odile is een inventieve adviseur, coach en trainer. Ze haalt grote voldoening uit het stimuleren en inspireren van mensen en hen de juiste kennis, gedrag en vaardigheden aanleren. Door het combineren van haar inhoudelijke kennis met de vaardigheid om mensen te coachen op gedrag en leiderschap is zij in staat om grote organisaties effectief te verbeteren.

  Odile is gedreven, pragmatisch en gericht op het maximaal laten leren van cursisten. Bovendien is zij een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant, daarmee is hij bevoegd om te doceren en examineren voor examens zoals SAFe Agilist (SA), Agile Foundation, Product Owner en Scrum Master . Odile is geaccrediteerd om BiSL en Lean IT examens af te nemen.

 • Willem Tibosch
  Willem Tibosch
  Docent

  Willem Tibosch heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van IT risk management, Sourcing, Informatiemanagement en IT auditing. Hij richt zich momenteel op het ontwerp en de implementatie van flexibele risicomanagement instrumenten en assisteert organisaties in het verbeteren van hun risicomanagement vaardigheden

  Willem combineert een analytische geest met de vaardigheid om pragmatische oplossingen te realiseren. Hij is een goede presentator en heeft de competentie om complexe zaken op een begrijpelijke wijze over te brengen. Zijn diepgaande kennis van risicomanagement en zijn talent deze toe te passen in onconventionele situaties, maakt hem een innovator in zijn vakgebied.

  Willem is bevoegd om te doceren en examineren voor examens zoals COBIT & Agile Scrum Foundation.

 • Ralph Hofman
  Ralph Hofman
  Docent

  Ralph Hofman is partner bij BlinkLane Consulting en heeft meer dan 20 jaar ervaring als adviseur voor grote organisaties op het gebied van outsourcing, software ontwikkeling, IT governance en IT value management. De afgelopen vier jaar richt hij zich vooral op het implementeren van Agile principes en werkmethoden voor (IT) productontwikkeling bij grote organisaties.

  Ralph is een creatieve denker. Hij combineert een onderzoekende en analytische geest met de vaardigheid om problemen op te lossen die niet voor de hand liggende oplossingen vergen. Ralph is een sterke communicator, zowel mondeling als in geschrift. Hij houdt hij ervan te werken in een strategische context, om mensen te inspireren en om het verschil te maken.

 • Andres Jansen
  Andres Jansen
  Docent

  Andres Jansen is meer dan 15 jaar actief als adviseur en trainer, met focus op innovatie en IT. De afgelopen jaren heeft hij zich toegespitst op het beter bestuurbaar, wendbaar en meer actiegericht maken van organisaties. Andres acteert inhoudelijk scherp en is tegelijk pragmatisch ingesteld.

  Andres past zich snel aan, creëert draagvlak en is in staat om orde the scheppen in complexe situaties. Hij is actief als adviseur, trainer en interim manager, zowel in de profit en non-profit sector. Zijn enthousiaste, creatieve en ondernemende houding helpen hem de ambities waar te maken. Andres beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, die hem op alle niveaus tot een goede gesprekspartner en presentator maakt.

  Andres is een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant (SPC4), hij is bevoegd om te doceren en examineren voor examens zoals SAFe Agilist (SA), SAFe ScrumXP (SP), Agile Scrum Foundation, Product Owner en Scrum Master.

 • Arent van ‘t Spijker
  Arent van ‘t Spijker
  Docent

  Arent van 't Spijker heeft meer dan 20 jaar ervaring in informatiemanagement in een scala aan organisaties en bedrijfstakken. Zijn focus ligt op informatie als drijfveer voor innovatie en in het activeren en te gelde maken van de waarde die in data besloten ligt.

  Arent is thought leader op het gebied van Big Data en het vercommercialiseren van data door bedrijven. Zijn boek 'The New Oil: Using Innovative Business Models to Turn Data Into Profit' is één van de eerste boeken die dit onderwerp behandelen. Voor Van 't Spijker staat de technologie van (Big) Data niet op zichzelf.

  Arent is een creatief en inspirerend spreker. Hij is oplossingsgericht en kan bogen op uitgebreide kennis van (en ervaring in) het managen van zowel gestructureerde als ongestructureerde data. Zijn kennisgebied omvat Data Driven Strategy, Business Model Innovation, Big Data, Business Intelligence, Informatiemanagement, Competitive Intelligence en Agile werkmethoden.

  Arent heeft gesproken over "Big Data niet negeren als aanjager verandering" bij BNR, deze uitzendig kunt u terugluisteren op BNR Radio en is gepubliceerd in het FD.

 • Rosanne van der Stam
  Rosanne van der Stam
  Docent

  Rosanne van der Stam focust zich voornamelijk op Business Agility en Procesoptimalisatie op basis van Lean (Six Sigma). Ook heeft zij expertise op het gebied van Business Model Innovation en Business & IT Fusion. Als trainer en coach heeft Rosanne ruime ervaring met het ondersteunen en begeleiden van teams en organisaties bij hun veranderprogramma. Dit scala van ervaringen in verschillende industrieën en disciplines maakt dat Rosanne altijd in staat is de juiste aanpak te kiezen om gewenste organisatiedoelen te bereiken.

  Rosanne is een resultaatgerichte consultant met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zeer toegewijd aan haar werk en aan de mensen met wie ze werkt. Haar collega's waarderen haar can-do mentaliteit en enthousiasme, waarmee zij mensen in beweging brengt en dingen gedaan krijgt. Rosanne kan snel een situatie overzien en anlyseren, daarbij de problemen en kansen onderscheiden om vervolgens op een creatieve manier met (niet-conventionele) waardevolle oplossingen te komen.

  Rosanne is SPC (SAFe Program Consultant) en bevoegd om te doceren en examineren voor examens zoals SAFe Agilist, SAFe for Teams, Scrum Master, Agile Scrum Foundation en Lean.

 • Nickie Levels
  Nickie Levels
  Docent

  Nickie Levels haar voornaamste expertise ligt in Strategic Sourcing en Lean. Met haar achtergrond in Supply Chain Management focust zij zich als consultant dan ook voornamelijk op het ondersteunen van organisaties bij uitbestedings en procesoptimalisatie vraagstukken. Deze vraagstukken variëren van strategisch tot operationeel niveau. De trainingen die Nickie verzorgt zijn zodoende zowel vanuit een theoretisch als vanuit praktisch perspectief ingestoken. Hierbij maakt zij gebruik van de ervaring die zij heeft opgedaan in de diverse functies die zij bij verscheidene organisaties heeft uitgevoerd.

  Als trainer is Nickie in staat om helder en gestructureerd nieuwe informatie over te brengen. Daarnaast vindt ze het belangrijk om in een korte tijd het vertrouwen van de groep te winnen en om mensen te activeren.

  Nickie is bevoegd om te doceren en examineren voor examens voor Lean, Agile Scrum Foundation en Scrum Master.

 • Tom Verdaat
  Tom Verdaat
  Docent
  Tom Verdaat helpt organisaties met training en de adoptie van Cloud en eigen Cloud implementaties. In zijn ruim 8 jaar als adviseur, heeft hij ervaring in vele verschillende industrieën op het gebied van strategievorming IT besturing, business Agility, (out)sourcing en offshoring van kleine bedrijven tot multinationals, Zijn voornaamste expertise ligt hierbij in IT en bedrijfsproces uitbesteding. Als docent combineert Tom zijn praktische kennis en ervaring uit zijn ondernemerschap en adviseurschap op interactieve wijze.
 • Eelco Rustenburg
  Eelco Rustenburg
  Docent

  Eelco Rustenburg is partner bij BlinkLane en houdt zich vooral bezig met Agile en Scrum. Hij is een van Blinklane's top performers op grootschalige events en trainingen. Na tien jaar in de IT te hebben gewerkt op vooral technische functies, heeft hij zijn ware passie, Agile in combinatie met Management Coaching/Consulting ontdekt. De laatste vijf jaar heeft hij zich met name beziggehouden met het implementeren van Agile en Scrum in grote organisaties.

  Eelco is een Agile management denker, doener en programmamanager voor change programma's. Daarnaast is hij creatief thoughtleader voor Agile practices, principes en gedrag. Zijn talent om mindset, proces en structuur in een verandering samen te nemen is waardevol voor elk groot change programma.

 • Florentine Loeb
  Florentine Loeb
  Docent

  Florentine Loeb heeft een achtergrond in bestuurskunde en filosofie. Mede dankzij deze combinatie is zij een kritische sparringpartner als het gaat om organisatievraagstukken. Florentine verzorgt trainingen op het gebied van procesmanagement, Lean en Agile methodieken. Omdat zij verschillende bedrijven begeleidt bij hun transformatie naar deze manieren van werken, komen zowel theorie als praktijk in haar trainingen aan de orde. Daarnaast traint en coacht Florentine in adviesvaardigheden en het inzetten van verschillende communicatiestijlen.

  Florentine is analytisch sterk en weet snel verbanden te leggen. Dankzij haar rust en het feit dat zij de juiste vragen stelt, kan zij altijd de benodigde informatie uit een groep mensen naar boven halen. Florentine is een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant (SPC), daarmee is zij bevoegd om te doceren en examineren voor examens zoals SAFe Agilist (SA), SAFe ScrumXP, Lean (IT), Agile Scrum Foundation en Scrum Master.

 • Bart de Best
  Bart de Best
  Docent

  Bart de Best heeft 30 jaar ervaring in de ICT waarvan 50% ontwikkeling en 50% beheer. Hij heeft voornamelijk bij de top 100 van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid gewerkt.

  Bart heeft invulling gegeven aan de beheerarchitectuur voor de Agile ontwikkeling en testen van Finance reporting bij ING. Tevens heeft hij een onderzoek gedaan bij een 10-tal organisaties naar de mate van risicobeheersing binnen Agile Scrum teams. Ook is hij trainer voor Scrum foundation, DevOps, Agile service management met Scrum.

  Tevens heeft hij het boek 'Acceptatiecriteria' gepubliceerd en trainingen daarover verzorgd. De wijze van (acceptatie)testen op basis van een risicoaanpak heeft hij toegepast van vele verschillende applicatie architecturen (UWV, Unilever, Interpolis, BPR, CJIB etc).

 • Ido Nap
  Ido Nap
  Docent

  Ido begeleidt sinds 2011 projecten bij de nationale politie. Hij heeft ruime ervaring, als lijnmanager en als projectleider, zowel in lokale als nationale context en in samenwerking in de bestuurlijke keten.

  Hij legt zich met name toe op de interactie tussen projecten en de uitvoerende teams waar die projecten tot werking moeten komen. Het eindresultaat van een project of veranderopdracht wordt immers alleen bereikt als de uitvoerende teams er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan. En daar komt meer bij kijken dan in een blauwdruk is te beschrijven.

 • Louis van Hemmen
  Louis van Hemmen
  Docent

  Dr. Louis van Hemmen voert sinds de jaren 80 opdrachten uit op het gebied van ICT-beheer. De laatste 12 jaar is daarbij Functioneel beheer in de schijnwerpers komen te staan om vanuit de gebruikskant aan te geven wat er exact aan ICT oplossingen geboden dient te worden. Dit hiaat is in 2000 al voorzien in het vraagstuk van business IT alignement.

  Louis is adviseur, auteur en docent op het gebied van ICT-beheer en informatievoorziening. De methodieken ITIL, ASL en BiSL zijn daarbij veelal de basis om het verhaal op te bouwen. De drive van Louis ligt op ontwikkeling: niet alleen van zichzelf, maar ook die van de klant en het vakgebied. Daarom vindt hij in training en opleidingen geven ook een passie terug die daarop aansluit.

 • Christiaan Jeekel
  Christiaan Jeekel
  Docent

  Christiaan Jeekel is zijn loopbaan begonnen als advocaat voor nationale en internationale bedrijven in de IT sector. Vervolgens is hij werkzaam geweest in het bedrijfsleven als bedrijfsjurist: eerst als senior legal counsel bij Atos, vervolgens als general counsel bij het destijds beursgenoteerde Qurius, thans Prodware. Hij heeft daarmee ruim 18 jaar ervaring opgebouwd met complexe juridische IT-vraagstukken en praktische bedrijfsjuridische kwesties, waaronder outsourcing.

  Christiaan heeft rechten gestudeerd in Utrecht. Hij heeft de Grotius specialisatieopleiding Informaticarecht succesvol afgerond in 2005.

  Momenteel is Cristiaaan als advocaat verbonden aan het in de IT sector gespecialiseerde kantoor Cordemeyer & Slager te Haarlem. Daarnaast is Christiaan actief als trainer bij Gladwell Academy.

 • Albert Mulder
  Albert Mulder
  Docent

  Albert Mulder zijn voornaamste expertise ligt in de Best Value Approach. Hij heeft een achtergrond in Operational Excellence, Procurement en Sales. De kern van zijn activiteiten is het verbinden van expertises met waardevolle impact voor de ambitie van de Klant.

  Hij heeft aansprekende organisaties zichtbaar rendabeler gemaakt met een hoge klanttevredenheid als waardering. Naast zijn ervaringen is hij Best Value gecertificeerd waardoor zijn trainingen gestoeld zijn op theoretische kennis en praktische ervaring.

  Door zijn enthousiasme en toegankelijkheid wint Albert snel het vertrouwen van een groep. Dit zorgt voor een prettige leeromgeving. Zijn positieve energie en frisse blik maken de trainingen boeiend en zorgen ervoor dat de deelnemers met nieuwe inzichten naar huis gaan en direct toepasbaar zijn.

 • Jiri Oen
  Jiri Oen
  Docent
  Jiri (1989) is a consultant at BlinkLane. Rooted in the exact sciences, Jiri's approach to business problems is often new and refreshing. Because of his background he is very comfortable with complex matter, enabling him to analyze data and business structures rapidly. Jiri enjoys adopting new methods and is always enthusiastic about acquiring new skills to adapt to the constantly innovating world of business and technology. Being open-minded, sharing ideas and cooperating closely are therefore some of Jiri's main qualities.
 • Doortje de Wiljes
  Doortje de Wiljes
  Docent
  Doortje de Wiljes (1989) is a consultant and data scientist at Blinklane. She has experience in answering business questions using data driven solutions. Because of her background in mathematics she can reduce problems to their essence and she can quickly master new techniques to solve these questions. Her experience working for Unilever in both Rotterdam and London taught her to focus on solutions which have a strong business impact; she is only satisfied when the solution has a significant result. She is able to think creatively and flexibly and works best in a team.
 • Age Sluis
  Age Sluis
  Docent
  Age Sluis (1978) is specialized in improving top-line growth using data-driven marketing and advanced analytics. He has a diverse background in senior management roles driving transformation within different industries. This gives him a good sense of what is needed for corporations to turn new technologies and data into competitive advantage. His focus is on turning new innovations into tangible business results. Age has broad experience in implementing data-driven analytics and growth teams in various stages of maturity. He worked for companies in the areas of media, marketing, online gaming, and FMCG. Both for large traditional corporates and digital start-ups in Silicon Valley.
 • Abram Janse
  Abram Janse
  Docent

  Abram Janse is trainer en coach bij Gladwell Academy. Hij ondersteunt de ontwikkeling van sociale innovatiekracht en is gespecialiseerd in interactieve agile & verandermanagement trainingen. Hierbij maakt hij gebruik van serious gaming, gamification en online leerplatforms om spelenderwijs én met plezier kennis en vaardigheden over te brengen. Het voornaamste doel van Abram is complexiteit binnen organisaties terug te brengen tot menselijke (inter)acties en deze te versterken. Hij heeft ruime ervaring als adviseur en trainer voor klanten in het bedrijfsleven en maatschappelijke initiatieven.

  Abram is een gecertificeerde Scaled Agile Program Consultant (SPC4.0) en daarmee is hij bevoegd om te doceren en examineren voor SAFe Agilist, SAFe Practitioner, SAFe PM/PO, SAFe Scrum Master en SAFe Advanced Scrum Master. Ook is Abram bevoegd om de training en examens van Agile Scrum Foundation, Professional Scrum Product Owner (PSPO1), Professional Scrum Master (PSM1), Prince2 Foundation/Practitioner en AgilePM Foundation/Practitioner te geven.

  "Turn your training into play, but always play seriously" (Bruce Lee).

 • Ali Hajou
  Ali Hajou
  Docent
  ALI HAJOU

  Ali Hajou is een consultant bij BlinkLane Consulting en trainer bij Gladwell Academy. Als consultant neemt hij regelmatig de rollen Agile Coach, en Agile Change Agent op zich om grote Agile Transformaties in te richten, en te ondersteunen. Zijn praktijkervaring helpt hem om trainingen te verrijken met praktische voorbeelden zodat de theorie gemakkelijker te begrijpen is.

  Ali heeft ervaring in het werken binnen de context van de farmaceutische industrie, financiële sector, en de publieke sector. Tijdens deze projecten heeft Ali het voorrecht gehad om verschillende ontwikkel- en managementteams te trainen, begeleiden, en adviseren over het inrichten van hun eigen agile werkwijze.

  Zijn interesse ligt vooral in het aan- en toepassen van agile methoden binnen streng georganiseerde en complexe organisaties. Hierin is hij bereid iedereen te ondersteunen die interesse heeft het doelgericht, waardegedreven, en iteratieve werkproces. Deze interesse en bereidheid heeft hem regelmatig academische artikelen doen publiceren, en wordt hij gevraagd om te spreken bij conferenties over het gebruik van agile in omgevingen met strikte governance.

 • Anand Murthy Raj
  Anand Murthy Raj
  Docent

  Anand Murthy Raj is associate partner at Gladwell Academy.

  He is certified SPCT (SAFe Program Consultant Trainer) and a leader with a vision to bring in great difference and excellence in the organization there by multiplying business/value to achieve greater heights.

  18 years of experience in the IT industry through which he brought in strong management background and versatile experience in Agile Coaching.

  Software Project Management, Support, Operations management, customer management, process management, people management and vendor/partner management.

  Anand has been conducted SAFe Agilist certification training globally to more than 500 professionals in the last 15 months with a pass rate of 99%.

  Received the AGILE PROJECT OF THE YEAR 2015 IN IT PRODUCTS" category organized by UNICOM.

  Currently working as an Enterprise Agile Coach and transforming Philips Inc into SAFe.

  CERTIFICATIONS

  SPC4, SA, PMI-ACP, CSP, CSM, and PSM-I certified Agile Coach.