Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Het succes van de vijf levenskamers (masterclass + collegereeks)

Focus learning journeys

  • Beschrijving
  • Overzicht

Het succes van de vijf levenskamers

Masterclass + Collegereeks
26 april t/m 27 november 2018


Goed leven betekent dat je voortdurend onderhoud pleegt aan de kamers van je huis: de relatiekamer, de werkkamer, de gezondheidskamer, de vrije tijdskamer en de zingevingskamer. Alle kamers zijn belangrijk. Jouw huis is nooit helemaal af. Jouw huis vergt continu onderhoud. Ook als alles er nu picobello uit ziet.

Hoe pak je dit aan?
Laten we er niet om heen draaien...
Je agenda zit vol, je werkt vermoedelijk hard en je hebt vaak het idee dat je leven niet bepaald in balans is. Incidenteel is daar niet zo veel mis mee. Soms moet je je gewoon even opsluiten in de werkkamer om je doelen te halen! Maar als je structureel diverse kamers verwaarloosd dan betaal je een hoge prijs. Kortom, als je succesvol wilt leven en werken dan moet je je tijd
evenredig verdelen. En daarnaast richting geven binnen je kamers: plannen smeden, positieve gewoontes ontwikkelen en succesvol je doelen bereiken.

Programma
Het programma bestaat uit 6 bijeenkomsten (1 masterclass + 5 werkcolleges) in de periode april 2018 t/m november 2018. We geloven niet in quick fixes of korte dopamineshots. Je krijgt dus ruim de tijd om verder te bouwen aan jouw levenshuis: 1 kamer per maand. Je krijgt soms huiswerk (zelftests met betrekking tot elk van de vijf kamers, artikelen om te lezen, vragen om op te reflecteren). Vaak krijg je vooraf materiaal om te lezen. Op die manier haal je het meest uit de werkcolleges. Waar we ons op richten zijn drie 'dingen': kennis, inzicht en toepassing. Een college blijft een college. Eventuele coaching, training en verdere verdieping via bijvoorbeeld een buddysysteem is mogelijk als follow-up. Dit valt buiten deze reeks.

Als je mag kiezen, wat is voor jou dan het meest belangrijk: je werk, je relatie (of gezin), je gezondheid, je vrije tijd of zingeving?

Voor meer informatie kijk op: www.5kamers.nl

26 april t/m 27 november 2018

Niveau N.V.T.
Vorm Duaal
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 6 dagen
PE-punten 19
Tijden Overdag
Type Post-hbo / Post-bachelor
Kosten €1995
Les locatie type Op locatie
Titulatuur Geen titel
Website www.5kamers.nl/?referer=millian
Lesmethode Klassikaal onderwijs, Masterclass
Benodigde taalkennis Nederlands
Startmaand april
Provincie Utrecht
Maximaal aantal deelnemers 50
Gefinancierd Privé
Afronding Geen