Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Congres Risk Forum voor de Pensioensector

Euroforum

  • Beschrijving
  • OverzichtRisk Forum

Inspiration snacks

Naast het programma op maat speciaal voor Banken bieden wij u ook een aantal smakelijke Inspiration Snacks. Een moment om even uit de diepgang te komen en weer energie en inspiratie op te doen voor de volgende op maat programma onderdelen. Met dit jaar o.a

Vernieuwen versus Verbeteren
Innoveren… Zo ongeveer het meest gebruikte woord als het gaat om toekomst bestendigheid. Waar begin je? En hoe zorg je dat er doorgepakt wordt? Begin geïnspireerd aan deze dag!
Rob Adams, Chief Expedition officer, SixFingers

Risk mindset from another angle, lessen uit de top sport!
Gerard Kemkers, voormalig schaatser en 9 jaar lang coach van twee icoonsporters; Sven Kramer en Ireen Wüst neemt u mee in de wereld van top sport. Hoe heeft hij zo succesvol kunnen coachen, wat is hierin de kracht van het team en hoe wordt er omgegaan met tegenslagen? Luister naar zijn ervaringen, toepassingen en oplossingen.
Gerard Kemkers, Manager Topsport & Talentontwikkeling, FC Groningen


Thema's die aan bod komen

Zaken als compliancy, cyber risk en security, privacy en het wel of niet werken in de cloud blijken zeer actueel. En gelijktijdig is er een integriteits issue. Het vertrouwen in de gehele sector heeft ook zijn impact op de Risk functie en het beleid. Uw focus moet naast de harde en kwantitatieve kant ook gericht worden op de zachte en gedragskant.

Deze en andere vraagstukken worden behandeld tijdens het Risk Forum voor de Pensioensector. Leer van uw collegae door naar best practices te luisteren en gebruik deze lessen om uw dagelijkse werk te verrijken.

Ga met uw peers in gesprek tijdens de interactieve ronde tafel sessies!

In depth sessions
Meld u snel aan en profiteer van gratis* toegang!

*Alleen geldig voor de eerste 100 aanmeldingen!

Direct inschrijven

Risk Forum voor de Pensioensector

Dé ontmoetingsplek voor bestuurders en beslissers binnen de pensioensector.

Tijdens het Risk Forum voor de Pensioensector wordt ingegaan op de kansen die een goede inrichting van uw Risk organisatie en functie bieden. Het wordt een inspirerende dag! Want dat er genoeg risico’s zijn waar rekening mee gehouden moet worden is geen vraag.

Zaken als compliancy, cyber risk en security, privacy en de migratie naar de cloud blijken zeer actueel. En gelijktijdig is er een integriteits issue. Het vertrouwen in de gehele sector heeft ook zijn impact op de Risk functie en het beleid. Discussieer mee over deze onderwerpen en leer van collegae die hier al ervaring mee hebben. Haal zo het meeste uit uw congres bezoek.

Bekijk het programma Download de brochureOok interessant voor u - cross sectorale diepgang mogelijk:
Risk Forum voor Banken | Risk Forum voor Verzekeraars

Networking experience

Tijdens het Risk Forum voor de Pensioensector bieden wij u ruimschoots de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen, bij te praten met oude bekenden en gezamenlijk tot nieuwe inzichten en ideeën te komen. Hoe? Met:

  • Buzzemaster
  • Ronde tafel sessies
  • Super Painstorms

Met de Super Painstorm gaan wij nog een stapje verder met elkaar! Samen werken aan een prangend vraagstuk en tot verfrissende ideeën en oplossingen komen!
Lees verder..Risk Forum

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Tijden Overdag
Kosten €499
Titulatuur Geen titel
Website www.euroforum.nl/financieel/risk-forum-voor-de-pensioensector/
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 15
Afronding Geen