Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Google Ads gevorderden training

Douro Media

 • Beschrijving
 • Overzicht
 • Docenten
 • Testimonials

Google Ads, dé tool om de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website te vergroten en online klanten te bereiken. Hoe zet je deze tool effectief in en maak je ook jouw online campagnes rendementsvol?

In de Google Ads gevorderden training verkrijg je diepgaand theoretisch en praktisch inzicht in Google Ads. Meer geavanceerde facetten als advertentiemogelijkheden, sturen op ROI en remarketing passeren de revue. Met de opgedane inzichten kun je je Google Ads account tot in diepte inrichten, analyseren en optimaliseren.


Inhoud

 • Korte overview van de inhoud van de Google Ads basis training.
 • Gebruik van Google Ads Editor.
 • Biedmanagement op basis van doelstelling (sturen op ROI).
 • Tips en tricks ter bevordering van het rendement van de Google Ads campagne.
 • Advertentiemogelijkheden (o.a. advertentie-extensies en conversion optimizer).
 • Nieuwe zoekwoorden toevoegen en uitsluiten.
 • Google Ads campagne analyse via Google Analytics.
 • Inzetten van remarketing.
 • Landingspagina optimalisatie.


Resultaat

 • Je verkrijgt diepgaande kennis over Google Ads, zodat je zelf Google Ads accounts kunt opzetten en geavanceerd kunt inrichten.
 • Je verkrijgt inzicht in het gebruik van de Google Ads Editor, zodat je de Google Ads campagne op een efficiënte wijze leert managen.
 • Je kunt de belangrijke Google Ads activiteiten onderbrengen in een doelstelling en met biedmanagement sturen op de ROI.
 • Je verkrijgt inzicht in wanneer je op welk moment de diverse advertentiemogelijkheden en remarketing kunt inzetten.
 • Op basis van grondige geavanceerde statistische analyses leer je kansen ontdekken, zodat je het rendement van de Google Ads campagne kunt verhogen.
 • De training wordt gebaseerd op het eigen Google Ads account (en aanvullend je vragen), zodat je direct na de training met concrete verbeterpunten aan de slag kunt.
 • Je verkrijgt een professioneel adviesrapport met concreet toepasbare verbeterpunten.
 • Na een succesvolle afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname.


Doelgroep

De Google Ads gevorderden training is geschikt voor professionals welke diepere theoretische en praktische inzichten wensen te verkrijgen in Google Ads. Dit om het rendement en de effectiviteit van de Google Ads campagne te doen vergroten. Voorkennis van Google Ads is noodzakelijk.

Deelnemers aan de training zijn onder andere multinationals (ING, Protest, Riwal), MKB's (Maasland Communicatie, Layher, Glass Inside), ZZP'ers en mensen in-between-jobs. Lees alle reviewsPraktische informatie

 • Duur: 1 dag op vastgestelde dagen. Datumbepaling in overleg ook mogelijk.
 • Lestijd: 10:00 - 16:00 uur.
 • Groepsgrootte: minimaal 2 personen, maximaal 6 personen.
 • Kosten: € 495,- (excl. BTW) per persoon. Eén op één € 895,- (excl. BTW).
 • Locatie: Rosmalen (direct aan station + gratis parkeren).
 • Training kan ook tegen meerprijs inhouse worden verzorgd.
 • Drinken en lunch wordt verzorgd.
 • Inschrijven kan eenvoudig via de Douro Media website.


Waarom een Google Ads gevorderden training bij Douro Media?

Wij verzorgen de training graag op basis van een door jou aan te dragen case (eigen Google Ads account). Dit stelt je in staat om de opgedane adviezen en kennis direct toe te passen voor de organisatie van waaruit jij de specifieke training volgt. Naast het vergroten van je specifieke vakkennis ontvang je een professioneel adviesrapport om het rendement van de online marketing activiteiten direct zelf te kunnen vergroten. Door de kleine groepen is er veel persoonlijke aandacht en tijd voor al je vragen. Ook na de training blijft de mogelijkheid voor vragen en advies.

Vergroot je kennis met de ervaren online marketing trainers (Google certified) van Douro Media en behaal die spreekwoordelijke pot met Goud in de vorm van al jouw online wens(en) en doel(en).UWV-Scholingsvoucher

Deelname aan de Google Ads gevorderden training is mogelijk via de UWV-Scholingsvoucher.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 1 dag
Locatie Rosmalen
Tijden Overdag
Kosten €495
Les locatie type Op locatie, Op het instituut, Bij het bedrijf, In overleg
Titulatuur Geen titel
Website www.douromedia.nl/trainingen/google-ads-gevorderden-training/
Lesmethode Klassikaal onderwijs, Theorie, Praktijkopdrachten / cases, Workshop
Benodigde taalkennis Nederlands
Startmaanden januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Maximaal aantal deelnemers 6
Afronding Certificaat van deelname
 • Dennis Mickers
  MSc Dennis Mickers
  Docent
  Vanaf 2009 ben ik vrijwel dagelijks actief als online marketeer, na de succesvolle afronding van de master Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg. Tevens verzorg ik vanaf 2009 diverse trainingen op het gebied van online marketing (Google Analytics, Google Adwords, e-mailmarketing en SEO) voor diverse instapniveau's. In 2013 ben ik gestart met Douro Media en zijn we in 2015 door Springest uitgeroepen tot 'Beste kleine IT en Web Opleider van Nederland' en ik persoonlijk tot 'Beste Trainer van Nederland'. Bovendien zijn we drie jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste Marketing Opleider van Nederland'.
Begrijpelijke taal en goede voorbeelden
De training gaat heel goed in op de gevorderde opties binnen Ads. Arne verwoordt het in hele begrijpelijke taal en geeft goede voorbeelden. Wat mij betreft had er wel iets meer op de ingebrachte cases worden ingegaan.
Hele leerzame en goed verzorgde training gehad!
Koen Flederus (Online Marketeer)
​Nuttige en praktische training
Nuttige en praktische training. Hoewel het een training voor gevorderden is, was er toch nog veel aandacht voor basiszaken. Wel goed om weer eens door te nemen, maar dat had wat minder gemogen. Ik heb antwoord gekregen op de vragen die ik op voorhand had en ik heb nu een lijst met punten waar ik concreet mee aan de slag kan om mijn campagnes te optimaliseren.
Arne legt alles goed en duidelijk uit en door de kleine groepen is er volop aandacht en ruimte voor vragen. Zeker aan te bevelen!
Danielle Spuesens (European Marketing Specialist)
Goede tips en uitleg
Zeer nuttige en leerzame training op een goed bereikbare en prettige locatie. Goede tips en uitleg van de trainer. Verder ook goede opzet van de training (o.a. kleine groep, veel interactie en adviesrapport).
Lammers
Professionele kennis en ervaring
Arne Verwoert is een zeer goede trainer. Zowel een lading aan professionele kennis en ervaring met Google Ads als een scherp luisterend oor om a-la-minute paraat te staan voor inhoudelijk vraag & antwoord. Zeer tevreden! Hiernaast, ook niet onbelangrijk, een warme ontvangst en heerlijke lunch!
Serg Dianov (Online Marketeer)
Genoeg ruimte voor vragen
De training van Arne sloot erg goed aan op de eerdere Google Ads Basis training. Er kwam een stukje herhaling in voor, maar ook zeker diepgaande stof. Veel praktische voorbeelden en genoeg ruimte voor vragen. Zeker een aanrader!
Thijs Maas (Online Marketeer)
Wederom een inspirerende dag
Het was wederom een inspirerende dag, waarbij de Ads gevorderden training naadloos aansloot op de basis training. Onze persoonlijke situatie werd als voorbeeld genomen. Dennis heeft ons tijdens deze training goede inzichten gegeven en klaargestoomd om zelf aan de slag te gaan met Ads! Wij waren zeer tevreden
Anouk Suilen
Super leerzame en duidelijke Google Ads training
Super leerzame en duidelijke Google Adwords training gehad van Dennis van Douro Media. Aangezien de voorbeelden vanuit het eigen Google Adwords account worden aangehaald heb je meteen kennis die kan worden toegepast in de praktijk. Daarnaast ontvang je nog een geheel adviesrapport na de training. Een echte aanrader!
Maud Lavrijsen (Marketing- en Communicatie medewerker)
Ik kom zeker nog eens terug
Ik heb deze training gevolgd om Google shopping goed in te richten. Zeer tevreden hierover. Dennis neemt de accounts door en voorziet je van feedback. Tijdens de training neem je nog eens de stappen door en kun je verbetervoorstellen direct doorvoeren. Zeer praktijk gericht en kom zeker nog eens terug. Voor iedereen in de ecommerce aan te raden
Joris Siemer
Enorme stappen kunnen maken
Enorm veel praktische tips gekregen tijdens deze training. Heel fijn dat het ook nog eens gepersonaliseerd kon worden voor ons Google account en we daardoor enorme stappen hebben kunnen maken.
Anika Both (Marketeer)
Praktische training
Eind oktober 2018 heb ik samen met twee collega's de Google Ads training gevolgd bij Douro Media. Deze werd verzorg door Dennis. Een praktische training, gericht op onze organisatie, waar we veel van hebben geleerd, maar waar ook direct praktische verbeterpunten zijn toegepast.
Gruijters
Op maat voor jou gemaakt
Dennis heeft een ontspannen stijl van cursus geven en gaat vooral ook goed in op de eigen instellingen ed..waardoor het direct toepasbare informatie is.
Door de kleinere groepen waarmee gewerkt wordt is ook vragen stellen geen enkel punt en krijg je het idee dat de cursus op maat voor jou gemaakt is
Rémi Hennink (General Manager)
Aandacht voor mijn eigen account
Na de Adwords Basis training heb ik ook de Adwords Gevorderden training gevolgd bij Dennis. Ditmaal was de training één op één waardoor er meer tijd en aandacht was voor mijn eigen account. De training was weer erg goed verzorgd. Een aanrader voor iedereen die alles wil leren op gebied van Adwords!
Glenn Zeilemaker (Account & Project Manager)
Zeer nuttige dag
Vandaag een één op één training gevolgd bij Dennis. Er is ingezoomd op onze Adwords campagne en ik kan nu weer verder aan de slag met het verbeteren van de campagnes aan de hand van wat Dennis mij vandaag heeft laten zien. Het was een zeer nuttige dag. Dennis geeft duidelijke uitleg die voor iedereen te begrijpen is.
Buuts
Persoonlijke benadering
N.a.v. de goede ervaring van de Google Adwords basis training hebben we ook de gevorderden training gevolgd. Ook deze was zeker naar wens en erg leerzaam. Dennis heeft een persoonlijke benadering en je kan hierbij ook - indien gewenst - een case aandragen zodat hij jouw situatie beter onder de loep kan nemen. In de gevorderden training leer je oa. meer over de andere type campagnes en hoe je het beste bidmanagement kan toepassen.
Cid Meeuwis (Eigenaar), Stickerwinkel.com
Deze training is een absolute aanrader!
De training was hartstikke duidelijk, in hapklare brokken liepen we er met speels gemak doorheen. Door de interactieve manier waarop Dennis zaken uitlegt aan de hand van je eigen account snap je direct wat er beter kan/ anders moet. De training was perfect, ik geef een 9 omdat de administratieve nazorg nog iets beter kon. Een ding is zeker: deze training is een absolute aanrader!
John Rensink
Zeer nuttige training
Onlangs heb ik de Google Adwords training voor gevorderden gevolgd. Ik heb de cursus als zeer nuttig ervaren. Dennis spreekt duidelijke taal en zorgt voor goede input die ik direct kan toepassen binnen mijn campagnes. Zeker een aanrader voor mensen die serieus aan de slag willen met Google Adwords!
Jimmy T
Zelfs de broodjes waren top
Uitstekend gestructureerde cursus waarin alles begrijpelijk werd uitgelegd. Ik heb enorm veel geleerd en zit te popelen om alles om te zetten. Prettige sfeer, kleine cursusgroep. Het is ook erg leerzaam om deels je eigen case als voorbeeld voorgeschoteld te krijgen. Zelfs de broodjes waren top.
Liesbeth Klerken (Eigenaar)
Pragmatische en fijne training
Uiterst pragmatische en fijne training. Dennis is een fijne trainer, schakelt snel, helpt je bij echte cases, geeft extra aandacht aan onderwerpen waar nodig. Dennis geeft je ook echt best practises die je 1 op 1 kan toepassen. Het tempo is lekker hoog dus in no time ken je alle kneepjes van het vak.
Rafih Berkane
Geweldig duidelijke training
Echt een geweldig duidelijke training gehad van Dennis. Wanneer je écht iets wilt leren over Google Adwords, kijk niet verder en doe de training gewoon bij Dennis. Goed te volgen, transparant en fijn om naar te luisteren.
Gerard van Kuijk (DTP’er I Grafisch ontwerper)
Veel één-op-één tips
Ondanks dat de training in groepsvorm is gegeven weet Dennis toch veel één op één tips te geven die specifiek voor jouw bedrijf of branche van toepassing zijn, helemaal top!
Rosanne Weerd (Content manager)
Veel voorbeelden
Dennis legt op een praktische en enthousiaste manier de theorie uit. Hij doet dit met veel voorbeelden en laat je gelijk meekijken in je eigen account. Daarnaast zorgt Dennis er uitstekend voor dat het niet saai blijft en dat je snapt wat hij bedoelt.
Wessels
Helemaal top
Onlangs ook al de cursus adwords bassis gevolgd. Waarna ik destijds gelijk enkele aanpassingen heb doorgevoerd. Met als resultaat (enkele maanden daarna), al 200% ben gedaald met kosten per conversie ! Nu ook weer super veel tips en tricks geleerd bij de "cursus voor gevorderden." Ok heel fijn is de samenvatting met aan te pakken verbeterpunten voor mijn case, welke ik al daags na de cursus in de mail heb mogen ontvangen. Helemaal top en Bedankt Dennis !
Ramon van Berkom (Directeur)
Dikke 10 waard!
Dennis is een zeer deskundige trainer die met veel passie een kwalitatief hoogwaardige training verzorgt. Met de feedback die hij heeft gegeven op de lopende campagne verdienen we het cursusgeld letterlijk direct terug. Tenslotte wordt er een fantastische lunch verzorgd. Het is een dikke 10 waard!
Johan Roza (Marketeer)
Geen eenrichtingsverkeer
Ik heb de Google Adwords beginner en gevorderden training gevolgd. Manier van les geven sprak mij zeer aan. Het is geen eenrichtingsverkeer. Je eigen organisatie wordt als voorbeeld genomen. Afterservice is ook top!
Iliass Chikri
Goede praktijkvoorbeelden en tips
De training is zeker aan te raden. Dennis gaat net wat dieper in in de materie dan die je van Google Support zult krijgen met goede praktijkvoorbeelden en tips waarmee je direct aan de slag kunt. Bedankt Dennis!
Remco Helming (Eigenaar)
Kosten training makkelijk terugverdiend
Zeer goede cursus waarin alle belangrijke aspecten van AdWords aan bod komen aan de hand van de AdWords accounts van de deelnemers. Voor mezelf weet ik nu al dat ik de kosten makkelijk terugverdien dankzij de vele tips specifiek voor mijn account die in de cursus zijn besproken en die ook in het gratis meegeleverde adviesrapport staan
D de Ridder
Zeer leerzaam
Dennis gaf een duidelijke uitleg over het Adwords systeem. Kregen specifieke tips & tricks. In de training zorgde Dennis voor verdieping, door iedere case te behandelen. Al met al, zeer leerzaam.
Kasper Stam
Zeer prettige training
Het was een zeer prettige training. Een goede introductie van alle functies en daarna een prima uitleg van het toepassen van deze functies. Prettig om in mijn eigen account de mogelijkheden te bekijken.
Bart Oors (Online Marketing)
Rust, geduld en professionaliteit
De Google Adwords Gevorderden training werd gegeven door Dennis Mickers. Dennis had van tevoren erg goed onderzoek naar mijn organisatie gedaan, waardoor we een goede start hadden. Hij had een duidelijke route om door het programma te lopen. Wanneer ik extra vragen had, gingen we hier verder op in. Met alle rust, geduld en professionaliteit van Dennis Mickers is dit een ontzettend leerzame training geweest.
Floor Zacht
Prettige sfeer
Bij Dennis heb ik vandaag een individuele training gevolgd. Dennis is een erg fijne trainer, hij neemt de tijd voor je, vraagt naar je en is oprecht geïnteresseerd in je. Ik kon aan alles merken dat hij werkelijk verstand had van de online marketing wereld met in het bijzonder Adwords. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Dennis heeft mij aan de hand van mijn eigen case zoveel mogelijk kunnen uitleggen over de mogelijkheden die er in Adwords te vinden zijn en daarnaast geeft hij ook nog eens een uitgebreide analyse van jouw Adwords account, want: alles kan altijd beter. Kortom: een hele fijne dag gehad in een laagdrempelige, prettige sfeer.
Denise Bakker
Top verzorgd en leerzaam!
Heb onlangs 2 trainingen gevolgd: analytics en adwords voor gevorderden. Was top verzorgd en zo leerzaam! Echt super dat we ook gewoon op mijn case in gingen. Ook nu kan ik nog beroep op Dennis doen als ik vragen heb. Prima trainer op een prima locatie!
Bianca van Gool (Medewerker Marketing), Apcoa Parking
Leuk om aan de slag te kunnen!
Afgelopen vrijdag weer een leerzame AdWords training gehad. Dennis weet zijn kennis goed over te brengen waar we als bedrijf zeker mee verder kunnen. Leuk om hier mee aan de slag te kunnen!
Malou Nagtzaam (Online Marketeer & Projectmanager)
In korte tijd veel praktische informatie
Dennis heeft veel kennis van zaken, neemt de tijd en werkt met kleine groepen. Ik heb meerdere trainingen bij hem gevolgd en raad iedereen aan om hetzelfde te doen. Zo krijg je in korte tijd veel praktische informatie waar je direct mee aan de slag kunt.
Maartje
Beter hadden we het ons niet kunnen wensen!
We wilden ons met twee collega's van een communicatiebureau inschrijven voor de cursus Adwords, en Dennis raadde aan om niet in te schrijven voor een reguliere trainingsdag, maar om speciaal een dag in te richten voor onze case. Dat betekent dus een training van 2 cursisten en Dennis.
Omdat we onze case en onze vragen voorafgaand konden doorgeven, heeft de hele dag in teken gestaan van het optimaliseren en toespitsen van onze campagne(s) op ons bedrijfsaccount. Beter hadden we het ons niet kunnen wensen! Dennis heeft veel kennis, heel veel verteld en laten zien, tips & tricks gegeven die hij zelf altijd gebruikt.
We hebben dan ook heel veel zin om met onze volgende verdiepingsslag door te gaan en gaan meteen aan de slag met ons account met een vernieuwde blik!
Dank hiervoor Dennis :-)
Morsch (Projectmanager / communicatieadviseur)
Heldere structuur en duidelijke uitleg
Na het lezen van de recensies op Springest heb ik gekozen voor Douro Media. Deze cursus is een absolute aanrader! Heldere structuur en duidelijke uitleg. Dennis had een document voorbereid met verbeterpunten voor het bedrijfsaccount. Hierdoor tot veel inzichten gekomen. Daarnaast stond Dennis na de cursus nog open voor vragen. Dit heb ik als zeer positief ervaren!"
Nadine Jager (Online marketeer)
Ook na de training met vragen terecht
Dennis heeft met de Google Adwords gevorderden training alles heel rustig en duidelijk uitgelegd. Dennis had overal antwoord op en ook na de training mogen we nog met vragen bij hem terecht.
Bianca van den Hooven, SAP support & managed services
De cursus verdien je snel terug
Na wat gezocht te hebben kwam ik bij dennis terecht voor een Training. Echt top, kan niks anders zeggen, zeer goede uitleg en duidelijke structuur. Na de training aan de slag gegaan en veel maar zeer veel resultaten geboekt. Mede dankzij de cursus, dus eigenlijk verdien je de cursus snel terug! Nogmaals dank dennis voor alles
Nick Stalpers (Eigenaar)
Uitleg over ons bedrijfsaccount
Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Heldere en zeer duidelijke 1 op 1 uitleg over ons bedrijfsaccount. Ik kon met Dennis terecht met al m'n vragen en deze werden ook direct en duidelijk beantwoordt. Ik zal Douro Media absoluut aanraden binnen mijn netwerk.
Robin Verberne
Goed en gestructureerd uitgelegd

Na het lezen van de recensies heb ik gekozen voor Douro Media. Alles is super goed en gestructureerd uitgelegd en met de feedback die ik gekregen heb kunnen er heel wat punten worden verbeterd. De training was een op een waardoor alles op ons bedrijf gericht was, vond ik zelf persoonlijk super fijn!

Ik raad het een ander zeker aan!

Baptista (Marketing Manager)
Goed voorbereid
Op basis van Springest recensies gekozen voor de AdWords training bij Douro Media. De training was 1-op-1 waardoor we specifiek ons bedrijfsaccount en onze vragen konden behandelen. Dennis had zich goed voorbereid door een kort document te schrijven met tips en verbeterpunten voor ons account. Deze punten hebben we uitgebreid behandeld tijdens de trainingsdag. Hoe doelgericht / pragmatisch wil je het hebben? Top! Daarnaast heb ik ook inhoudelijk veel opgestoken van zijn AdWords presentatie met veel voorbeelden uit de praktijk. Dennis heeft kennis van de materie en wil deze dan ook graag met je delen. Al met al is onze ammunitievoorraad weer volledig aangevuld! Wat mij betreft een absolute aanrader voor iedere online marketing professional die stappen wil zetten met AdWords. Dennis bedankt!
Niels de Veth (Digital Marketeer)
Hele nuttige tips
Een op een Google Adwords training gehad. Dennis heeft kennis van zaken en gaf hele nuttige tips waar ik direct mee aan de slag kon. Ik ben tot veel nieuwe inzichten gekomen. Na de training volledig uitgewerkte tips ontvangen. Ook na de training heeft Dennis mijn nieuwe campagnes beoordeeld en hier tips over gegeven.
Karen Nuijten
​Goede duidelijke uitleg
Goede duidelijke uitleg. Dennis heeft duidelijk verstand van zaken. Geen vraag waar geen antwoord op wordt gegeven. En klantgerichte service ook na de training. Zeker aan te raden! Wij hebben er veel aan gehad.
Slothouber
Gratis adviesrapport
Zeer goede cursus waarin alle belangrijke aspecten van AdWords aan bod komen aan de hand van de AdWords accounts van de deelnemers. Voor mezelf weet ik nu al dat ik de kosten makkelijk terugverdien dankzij de vele tips specifiek voor mijn account die in de cursus zijn besproken en die ook in het gratis meegeleverde adviesrapport staan.
Dirk Jan de Ridder (Eigenaar), KameraMarkt