Dé opleidingensite voor hbo en hoger

PRINCE2® foundation

D-ICT Solutions

  • Beschrijving
  • Overzicht

Cursisten wordt uitgelegd hoe het model is opgezet, hoe de verschillende projectactiviteiten en project rollen met elkaar zijn verbonden en hoe PRINCE2® omgaat met uitzonderingen en wijzigingen, die altijd in een project optreden.

Gedurende de cursus zullen de deelnemers leren hoe ze een project management organisatie kunnen opzetten die verantwoordelijk is voor het managen en plannen van een project.

Deelnemers zal worden geleerd hoe ze de verschillende project management rollen kunnen definiëren om ervan verzekerd te zijn dat het project op de meest effectieve en efficiënte manier wordt uitgevoerd.

De methode van "managen door uitzonderingen" zal een sleutelrol vervullen bij het behandelen van project issues.

Deze cursus behandelt de basis van de PRINCE2® methode en is tevens gericht op het voorbereiden van cursisten op het officiële PRINCE2® foundation examen.

Doelgroep
Deze cursus is geschikt voor project managers, medewerkers van project ondersteuning en medewerkers van kwaliteitsborging. Tevens voor iedereen die ook maar enigszins is betrokken bij en deelneemt aan een of meer projecten.

Voorkennis en niveau
Geen.


Examenonderwerpen
De karakteristieken en de context van een project en de voordelen van het werken
volgens PRINCE2®; Het doel van de PRINCE2® rollen, managementproducten en thema's; De PRINCE2® principes; Het doel, de doelstellingen en de context van de PRINCE2® processen.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 3 dagen
Locatie Amsterdam
Tijden Overdag
Kosten €990
Les locatie type Op het instituut
Titulatuur Geen titel
Website www.dictsolutions.com
Lesmethode Klassikaal onderwijs
Benodigde taalkennis Nederlands, Engels
Startmaanden januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Maximaal aantal deelnemers 12
Afronding Certificaat