Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Anger Management

D-ICT Solutions

  • Beschrijving
  • Overzicht

Gedurende deze training wordt u zich ervan bewust dat woede een normale en gezonde emotie kan zijn die ons helpt om instinctief een dreigende situatie te detecteren en/of er op te reageren. Meer dan dat, als het goed is gekanaliseerd, kan het een krachtige motiverende kracht zijn - we weten allemaal hoe hard we kunnen werken om een duidelijke onrechtvaardigheid te verhelpen.

Maar, het is ook een emotie die uit de hand kan lopen wat kan leiden tot stress, leed, een slechte gezondheid en ontevredenheid. Ongecontroleerde woede kan ernstige schade toebrengen aan uw persoonlijke en professionele leven, omdat het ongelooflijk destructief kan worden - voor jezelf en voor de mensen om je heen. En op een moderne werkvloer, die vaak vraagt om vertrouwen en samenwerking, kan het grote schade aan werkrelaties veroorzaken. Toch is het belangrijk om de reden van een woedeaanval te achterhalen.

Tijdens deze training krijgt u handvatten aangereikt die er bij u voor kunnen zorgen dat u woedeaanvallen, driftbuien en irritaties leert relativeren en beheersen. U zult merken dat de ergste agitatie en woede verdwijnt als u datgeen toepast wat u is aangereikt in deze training.
In 12 korte modulen worden verschillend aspecten behendeld, zoals woede begrijpen, do's en don'ts, het verkrijgen van controlle en werken aan en oplossen van het probleem.

Voorafgaand aan deze training ontvangt u een intakeformulier waar op u desgewenst kunt aangeven wat uw reden(en) zijn om aan deze training deel te nemen.

Doelgroep
Iedereen die zich herkent in het bovenstaande.

Voorkennis en niveau
Geen, MBO

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 1 dag
Locatie Amsterdam
Tijden Overdag
Kosten €400
Les locatie type Op het instituut
Titulatuur Geen titel
Website www.dictsolutions.com
Lesmethode Klassikaal onderwijs
Benodigde taalkennis Nederlands
Startmaanden januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Afronding Certificaat