Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Agile PM Foundation

D-ICT Solutions

  • Beschrijving
  • Overzicht

AgilePM ™ certificering is het resultaat van samenwerking tussen APMG-International en het DSDM Consortium. DSDM (Dynamic Systems Development Method) is het langst bestaande Agile methode, alsmede enige Agile methode gericht op het managen van Agile projecten. Heeft zich over de jaren heen ontwikkeld tot Project Framework, en AgilePM is een subset op maat gemaakt voor de Agile projectmanager.
Cursisten wordt uitgelegd hoe het model is opgezet, hoe de verschillende projectactiviteiten en project rollen met elkaar zijn verbonden en hoe AgilePM omgaat met projectbeheersing.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die momenteel bezig met Agile-gebaseerde projecten of ervaring met andere vormen van project management ervaring en Agile PM vaardigheden en kennis aan hun portfolio willen toevoegen.
Iedereen met enige ervaring met projectmatig werken, hetzij van de klant of de leverancier kant kan profiteren van deze cursus, inclusief maar niet beperkt tot: projectmanager, teamleiders en managers of projectmedewerkers.

Voorkennis en niveau
Enige ervaring met deelname in projecten wordt aanbevolen, HBO.

Duur
2 dagen inclusief het examen.
Examenonderwerpen
People and Roles, Techniques, Planning and Control

Examen
Het examen wordt afgenomen in het Engels, en het examen bestaat uit 50 multiple-choice vragen. De deelnemer moet in 40 min. 25 of meer correcte antwoorden geven om te slagen (50%).
Examenonderwerpen

  • Lifecycle and Products
  • People and Roles
  • Techniques
  • Planning and Control

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 3 dagen
Locatie Amsterdam
Tijden Overdag
Kosten €1110
Les locatie type Op het instituut
Titulatuur Geen titel
Website www.dictsolutions.com
Lesmethode Klassikaal onderwijs
Benodigde taalkennis Nederlands, Engels
Startmaanden januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Afronding Certificaat