Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Contractmanagement

Covalis ketenmanagement

  • Beschrijving
  • Overzicht
  • Testimonials

Waarom cursus, training of opleiding Contractmanagement?

Steeds meer zaken worden uitbesteed met langdurige contracten. Goed contractmanagement is belangrijk om te realiseren wat u heeft ingekocht. U wilt verlies voorkomen en groeien in prestaties.

In de 3-daagse cursus contract management leert u hoe u contractbeheer opzet, de contracten bewaakt en hoe u uw leverancier prikkelt tot verbetering en innovatie.


Dag 1: Gedaan krijgen wat u hebt ingekocht

De 1ste cursusdag staat in het teken van : "wat je gedaan wilt hebben, nadat je ingekocht hebt'. Met andere woorden hoe vorm je het inkoopproces zodat tijdens de contractperiode de voornemens echt gerealiseerd gaan worden.

Leer te begrijpen hoe leveranciers kunnen bijdragen aan jouw succes.

Dag 2: Waarmee je doelen te bereiken...

In de 2de cursusdag wordt nader ingegaan op de organisatorische inrichting van professioneel contractmanagement en hoe het wordt ingebed in de processen.

Door inzicht te verkrjgen in de wereld van offertes en aanvragen herkent u hoe het spel wordt gespeeld en welke leveranciers- en onderhandelingsstrategieen u kunt kiezen. U leert zien hoe u de doelen kunt bereiken.

Dag 3: Continue beheersbaar en blijvend ontwikkelen

Door het resultaatgericht maken van uw contracten, ontwikkelt u Service level agreements waarmee u de leverancier laat presteren in de richting die uw organisatie wenst. Leer hoe de leverancier zijn best voor u gaat doen en blijvend innoveert.

De onderwerpen worden ondersteund met praktische voorbeelden uit je eigen werk, zodat er tijdens de cursus al direct kansen in beeld komen.

Datum, kosten en trainingslocatie

De 3-daagse cursus contractmanagement wordt in het voorjaar en in het najaar gehouden bij Aristo Zalen te Utrecht. De kosten van deze 3-daagse cursus contractmanagement bedragen € 1.498,- excl. BTW en inclusief syllabus, lunch en consumpties.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 3 dagen
Tijden Overdag
Kosten €1498
Titulatuur Geen titel
Website www.covalis.nl/trainingen/contractmanagement-training/
Benodigde taalkennis Nederlands
Startmaanden juni, oktober
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Afronding Certificaat
De theorie van het inkoopproces sloot tijdens de cursus heel goed aan op ervaringen en vragen van de deelnemers uit hun praktijk. Veel ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen, terwijl het voorgenomen programma helemaal doorgenomen is. " -

De theorie van het inkoopproces sloot tijdens de cursus heel goed aan op ervaringen en vragen van de deelnemers uit hun praktijk. Veel ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen, terwijl het voorgenomen programma helemaal doorgenomen is. " -

Paul van Eykel (Jurist), gemeente Bronckhorst
Geleerd om onze contractpartners beter aan te sturen

Geleerd om onze contractpartners goed aan te sturen.

Klaas Koelewijn (Contract- en leveranciersmanager onderhoud), De Alliantie
De 3 dagen waren erg goed besteed
De 3 dagen waren erg goed besteed
Jos Bruurs (Vastgoed manager), Woonbelang