Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Covalis ketenmanagement

 • Beschrijving
 • Contact
 • Opleidingen
 • Vestigingen

Covalis maakt inkoopketens slimmer


Contractmanagement en inkoop doen ertoe

Samen met Covalis uw inkoopfunctie verder ontwikkelen en sterke ketens maken. Dat is ons werk. Inkoop creert waarde. Contractmanagement voorkomt verlies en zorgt voor groei. Belangrijk voor u om succesvol te blijven.


Leveranciers in hun kracht

Slim gebruik maken van de kennis van leveranciers leidt tot betere kwaliteit en reductie van risico's en ketenkosten. Covalis helpt bij leveranciersontwikkeling.


Ketenvaardigheden

Ontwikkeling van uw persoonlijke ketenvaardigheden zodat de mensen in uw keten de juiste dynamiek in de ketensamenwerking brengen.


Beter samenwerken brengt mensen in een flow en dat doet ketens verbeteren!

Covalis denkt altijd vanuit de vraag of de behoefte van de (eind) klant. Dit vraagdenken biedt inkopende en verkopende organisaties concurrentiekracht en meer onderscheidend vermogen. De netwerkorganisatie Covalis helpt schakels binnen inkoopketens hun ketenvaardigheden te ontwikkelen en hun potentieel te benutten. Om optimaal aan de klantvraag te kunnen voldoen bestaat het netwerk uit de beste materiedeskundigen en keten professionals.

Covalis levert oplossingen voor organisatie-vraagstukken aan inkopers en leveranciers binnen inkoop- en leveranciersketens. Onze onafhankelijkheid ten opzichte van de leveranciersmarkt is gegarandeerd. Wij concentreren ons volledig op het belang van de klant en zullen in de oplossingen altijd een 'win-win situatie' met de leveranciersmarkt nastreven.

Opleidingen en trainingen

Het slimmer maken van inkoop en inkoopketens is vakwerk. Het opleidingsaanbod van Covalis is daarom gericht op uw organisatie en situatie en altijd bedoeld op de opgedane kennis en kunde direct toe te kunnen passen.
Alle trainers van Covalis zijn (inkoop)professionals en weten vanuit eigen ervaring waar u behoefte aan heeft.
De opleidingen en trainingen kunnen in groepsverband worden aangeboden maar ook in-huis of via een persoonlijke op maat gemaakte trainingsplan worden opgenomen.

» Algemene informatie
 • » Innovatie, Business Development
  • Bezoek adres
  • Nedervonder 7
  • 5061 JP Oisterwijk
  • Nederland