Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Agile & Scrum essentials

cibit academy | inspearit B.V.

  • Beschrijving
  • Overzicht

IT-organisaties kiezen ervoor om projecten agile aan te pakken, om sneller en goedkoper betere systemen te realiseren. Sta je voor de keuze van een methode en wil je een genuanceerd beeld waarin ook de valkuilen van agile werken worden behandeld? Door deze cursus te volgen weet je wat agile onderscheidt van traditionele aanpakken en begrijp je de essentie van agility.


De kracht van agile, de waarde van Scrum

In agile projecten worden in korte, overzichtelijke perioden de risico's van softwareontwikkeling beheersbaar gemaakt. Performanceverbeteringen van meer dan 100% zijn kenmerkend. Scrum is een agile methode die veel wordt toegepast. De kracht van agile zit echter niet in de methode, maar in hoe deze wordt toegepast. Kennis van het agile manifesto en de agile principes en het daadwerkelijk toepassen ervan vormt een belangrijke succesfactor bij het agile werken.


Doelgroep

Iedereen die in zijn werk met agile ontwikkelingen te maken heeft raden we deze cursus aan. Project- en teamleiders, ontwerpers, ontwikkelaars, testers en beheerders. En vertegenwoordigers van een klantorganisatie omdat samenwerking met de klant in een agile project cruciaal is. Deze cursus is een uitstekende voorbereiding voor de Practitioner cursussen Scrum Master, Scrum Product Owner en Agile Project Management & Scrum. Voor deze opleiding is geen voorkennis vereist.


Waarom kies je voor deze agile training?

  • compleet overzicht met de laatste ontwikkelingen in een beknopte tijd
  • een gebalanceerd beeld van de kracht en de valkuilen van agile werken
  • theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden
  • ervaren, gecertificeerde topdocenten
  • cibit academy is door ICT'ers gekozen tot beste opleider

Certificaat Agile foundation

Na het volgen van de agile basiscursus ontvang je een cibit academy-certificaat. Indien je al enige ervaring hebt met agile en bereid bent tot nadere zelfstudie, kun je na het volgen van deze training het officiële Agile foundation-examen afleggen bij het Agile consortium.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 1 dag
Tijden Overdag
Kosten €695
Titulatuur Geen titel
Website www.cibit.nl/nl/opleidingen/agile-scrum-essentials/
Benodigde taalkennis Nederlands
Startmaanden april, juni, augustus, oktober
Provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Afronding Certificaat van deelname