Dé opleidingensite voor hbo en hoger
Gepubliceerd op: 27 januari 2017


Ik zoek een opleiding of cursus Middle Management

Ik ben op zoek naar een opleiding of cursus Middle Management. Ik ben werkzaam in de leisure branche en wil mij graag inhoudelijk verbeteren. Ik behoor op dit moment al tot het middenkader van mijn organisatie maar merk dat ik niet altijd de management ervaring heb die bij mijn functie hoort.

Antwoord

U behoort tot het middenkader van uw organisatie. U vervult een spilfunctie waar hoge eisen aan worden gesteld. Bij de opleiding Middle management verkrijgt u een gedegen basis waarbij u theorie gelijkt toepast in diverse praktische situaties.

U leert onder meer mee te denken over het ontwikkelde beleid van het management en dit te vertalen naar de praktijk. De opleiding Middle management is een veelzijdige opleiding waarbij meerdere thema's aan bod komen. Van management en bedrijfsprocessen tot aan het leidinggeven en sturen van uw medewerkers.

Bent u nieuwsgierig geworden? Of wilt u weten of de opleiding daadwerkelijk past bij uw gestelde doelen en ambitie? Bekijk dan op Millian.nl het overzicht van opleidingsinstituten die de opleiding Middle Management aanbieden.

Voor advies of aanvullende informatie kunt u hen natuurlijk altijd bereiken. U staat vrij om kosteloos informatie aan te vragen en/of informatie brochures te downloaden.