Dé opleidingensite voor hbo en hoger
Gepubliceerd op: 30 januari 2017


Ik wil een opleiding projectmanagement volgen

Ik wil graag een opleiding of een cursus projectmanagement volgen waardoor ik verschillende projecten op verschillende manieren kan aanpakken.

Ik ben dus niet op zoek naar een specifieke projectmanagement opleiding zoals PRINCE2 of Lean Six Sigma, maar echt een bredere opleiding of cursus die verschillende methodes bespreken en leren toepassen.

Ik werk als beleidsadviseur in het sociale domein voor overheden, semi overheden en stichtingen. Ik zou de opleiding graag willen volgen met mensen uit andere vakgebieden. Zij hebben waarschijnlijk een hele andere kijk op de aanpak van projecten en ik denk dat ik hier wat van zou kunnen opsteken. Ik volg op de opleiding het liefst op HBO of Post HBO niveau in een kleine(re) klas.

Antwoord

Graag willen wij u de opleiding Praktisch Projectmanagement van De Haagse Hogeschool onder de aandacht willen brengen. In deze opleiding krijgt leert u niet alleen de harde kant kennen van een project, zoals de beheersing van tijd en geld maar ook de zachte kant, zoals uw rol in het project en hoe u mensen zover krijgt om het project naar volle tevredenheid af te ronden.

In de opleiding Praktisch Projectmanagement leert u verschillende methodieken en kunt u dus per project bekijken welk u wilt, en het beste kan, toepassen. De opleiding wordt gegeven op HBO werk- en denkniveau. Ook moet u minimaal 2 jaar ervaring hebben met projectmanagement

Wilt u meer informatie, bekijk dan hier de opleidingspagina de de opleiding en vraag kosteloos meer informatie aan. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met een adviseur van De Haagse Hogeschool om alle mogelijkheden te bespreken.