Dé opleidingensite voor hbo en hoger
Gepubliceerd op: 16 januari 2017


Ik zoek een opleiding om kindercoach te worden

Ik wil kindercoach worden en zoek een erkende opleiding. Ik heb mij hier al enigszins in verdiept en zie dat er veel instituten zijn die dit aanbieden. Zoals Civas, Atma en Scheidegger. Mijn oog is gevallen op BGL & Partners maar waarin maken jullie het verschil t.o.v. van de andere opleiders?

Antwoord

De opleiding tot kindercoach richt zich op mensen die in verschillende levensfasen zitten met de daarbij horende ontwikkelvraagstukken.

Met deze opleiding ontwikkelt u competenties die u nodig hebt om het basisschoolkind met eenvoudige gedrag- en sociaal emotionele problemen verantwoorde hulp te kunnen bieden. In de begeleiding van het kind krijgt u natuurlijk ook te maken met ouders en eventuele broers en zussen. BGL & Partners vindt het belangrijk dat u tijdens de opleiding ook basiskennis en basisvaardigheden verwerft die u in staat stellen het kind in z'n systeem te begeleiden.

De opleiding tot Kindercoach is ingebed in een brede opleiding tot coach.Mocht u tijdens de opleiding merken dat u niet de juiste doelgroep aanspreekt of dat uw talenten en belangstelling elders liggen, dan kunt u door middel van deze brede basis switchen naar een andere specialisatierichting.

Wilt u weten wat deze opleiding en BGL & Partners zo bijzonder maakt? Lees hier dan alle kenmerken van de opleiding.