Dé opleidingensite voor hbo en hoger
Gepubliceerd op: 6 februari 2017


Ik zoek een training op het gebied van Property (Vastgoed) management

Ik ben op zoek naar een training op het gebied van Property (Vastgoed) management omtrent kantoren.

Antwoord

Als vastgoedmanager of assetmanager probeert u zo optimaal mogelijk bedrijfsmiddelen te beheren om de gebruikerswaarde van uw vastgoedportefeuille te vergroten. Op Millian.nl vindt u meerdere vastgoed management of asset management opleidingen en trainingen die wij u graag onder de aandacht willen brengen.

Maak kennis met de Post hbo opleiding vastgoedmanagement van De Haagse Hogeschool . U leert alle aspecten van het vastgoedbeheer binnen een allesomvattend denk- en werkkader.

De cursus Asset Management van Hogeschool Utrecht is onderdeel van de Post Bachelor opleiding Bedrijfskunde voor Real Estate Managers. Bij de module Asset Management doet u uitgebreide financiële kennis op en kennis over taxatie van vastgoed. Tevens krijgt u een actueel overzicht van de nieuwste technologische trends.

Als laatst willen wij u attenderen op IIR Trainingen & Conferencties . IIR is bezig met de ontwikkeling van een training inzake Asset Management in het Vastgoed. Deze training zal naar alle waarschijnlijkheid in het najaar van 2017 plaatsvinden.