Dé opleidingensite voor hbo en hoger
Gepubliceerd op: 30 januari 2017


Ik wil graag een NLP opleiding volgen om beter contact op te bouwen met cliënten en om sterker in mijn schoenen te staan.

Graag wil ik een NLP opleiding gaan volgen om steviger in mijn schoenen te staan en beter contact op te bouwen met mijn cliënten. Ik werk in de paramedische zorg en merk dat het contact leggen met mijn cliënten niet altijd even gemakkelijk gaat.

Antwoord

Meer bewust worden van uw eigen gedrag. Uw zelfvertrouwen vergroten en assertiever worden. Een beter contact met uzelf en uw omgeving. Zomaar enkele redenen waarom het goed kan zijn om een NLP opleiding te volgen.

Graag vragen wij uw aandacht voor de opleiding NLP Practitioner, aangeboden door Academie voor Psychologica. In deze opleiding staat 'ervaren' centraal. U wordt meer en meer bewust van onbewuste processen en leert hoe u uw gedrag kan veranderen zodat u meer bereikt wat u wilt. Bekijk hier de opleidingspagina en alle vaardigheden die u leert na het volgen van deze opleiding.

Daarnaast vragen wij graag uw aandacht voor de opleiding Persoonlijke kracht via NLP, aangeboden door Anker & Kompas. Hierbij leert u steviger in uw schoenen staan, door de meest belangrijke principes van NLP toe te passen. U bereikt meer met minder moeite en durft krachtiger op te treden en voor uzelf op te komen. Daarnaast leert u relaties met anderen verbeteren en beter omgaan met weerstand.

Vraag gerust meer informatie aan of download de informatieve brochures. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met het instituut van uw keuze.