Dé opleidingensite voor hbo en hoger
Gepubliceerd op: 8 november 2016


Ik wil social media beter inzetten in (en voor) onze organisatie

Ik ben werkzaam om de marketing afdeling van (..). Steeds meer zien wij dat mensen reageren via Facebook, Twitter en Linkedin als het gaat over onze dienstverlening. Ik zoek mede hierom een training of cursus waardoor ik leer omgaan met social media speciaal voor bedrijven. Ik wil de cursus het liefst volgen in de Randstad (driehoek Amsterdam – Den Haag – Rotterdam) met een maximale tijdsduur van 2 dagen.

Antwoord
Social media waaronder Twitter, Linkedin en Facebook zijn haast niet meer weg te denken uit onze dagelijks leven. Ook in de zakelijke omgeving heeft social media haar intrede al enige jaren gemaakt. Al is het maar omdat klanten, cliënten en andere relaties contact zoeken met uw organisatie via social media. Het gebruik van social media zorgt tevens voor snelle verspreiding van klantervaringen en is een goede manier om verbinding te maken en te houden met uw klanten. Hoe kunt u social media goed inzetten zodat social media een waardevolle bijdrage kan leveren aan de doelstellingen van uw organisatie? Aan de hand van praktische voorbeelden en concrete tools kunt u met onderstaande trainingen social media succesvol integreren binnen uw organisatie.

Beeckestijn Business School - Training Social Media
Lectric - Training Social Media

Natuurlijk kunt u via de zoekfunctie op Millian.nl ook tientallen andere social media trainingen of cursussen zoeken die aansluiten bij uw behoefte.