Dé opleidingensite voor hbo en hoger
Gepubliceerd op: 9 januari 2017


Succesvol klantcontact door betere communicatieve vaardigheden

Mijn communicatieve vaardigheden verbeteren en zodoende het klantcontact naar een hoger niveau tillen. Ik wil klanten de goede werking van onze producten uit kunnen leggen en vragen direct kunnen beantwoorden zonder dat ik van mijn verhaal afwijk. Ik ben werkzaam in de gezondheidssector.

Antwoord
Op Millian treft u meerdere opleidingsinstituten aan die individuele coachingtrajecten verzorgen in het versterken van vaardigheden voor klantcontact. In deze trajecten (open inschrijving of incompany) gaat u aan de slag met gesprekstechnieken, oefent u klantgesprekken en helpen zij u ontdekken waar verbeterpunten zijn.

Daarnaast zijn er enkele instituten die ook zeer praktijkgerichte cursussen NLP en verkoop geven. Bijvoorbeeld Academie door Psychologica. Hier leert u contact maken met andere mensen en op het juiste niveau met hen praten. Want niet alleen wat u doet, ook wat u zegt is van invloed. Daarnaast verkrijgt u tips over verkoopvaardigheden.

Voor vragen of toelichting kunt u gerust contact opnemen met het instituut naar keuze. U vindt bij de presentatie van het instituut de contactgegevens. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om aanvullende informatie aan te vragen of de brochure te downloaden zodat u deze op uw gemak nog kunt nalezen.