Dé opleidingensite voor hbo en hoger
Gepubliceerd op: 10 februari 2017


Een training om beter te functioneren in een MT

Ik ben op zoek naar training om beter te functioneren in een management team. Ik ben senior manager in een middelgroot bedrijf waar ik nu ongeveer 7 jaar werkzaam ben. Ik besef de laatste dat mijn effectiviteit als manager steeds meer afhangt van mijn people management skills en kwaliteiten in plaats van mijn kennis en kunde.

Antwoord

Voor directeuren, MT leden, senior managers en sleutelfiguren van organisaties met een omvang van 50 - 250 personen die steeds vaker gevraagd worden te beslissen en mee te denken over onderwerpen waarin zij niet vakmatig in zijn opgeleid heeft Streng Dijkerman & Partners de opleiding/training Effectief Functioneren in een MT ontwikkeld.
Bekijk hier de training.

Wanneer u op zoek bent naar een opleiding die naast vakinhoudelijke kennis onderwerpen zoals marketing, strategisch management en finance ook een aantal people management skills is deze training een geweldige aanvulling.

Wanneer u op zoek bent naar een opleiding die naast kennis-onderwerpen (Finance, Marketing, Strategisch Management) ook een groot aantal onderwerpen bevat die persoonlijke ontwikkeling en people management skills stimuleren dan is de training van Streng Dijkerman & Partners er één die precies past.

Voor de duidelijkheid; het gaat in deze training om senior managers, directeuren en MT leden die beseffen dat iemands effectiviteit als manager in afnemende mate afhangt van de managementvaardigheden en kwaliteiten en in toenemende mate van de people management kwaliteiten.