Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Vragen en antwoorden

Ik wil goede vragen leren stellen aan klanten
Ik ben regelmatig met klanten in gesprek en wil graag beter inspelen op hetgene wat mij is verteld. Gezien mijn achtergrond ben ik op zoek naar een communicatietraining op HBO niveau. Antwoord Op basis van bovenstaande vraag lees ik hier (hoeft niet meteen waar te zijn) dat u wellicht snel denkt de behoefte van de klant al te weten. Vaak gebeurd dit bij routine matige kwesties. Gevolg is wel dat u met aannames aan de slag gaat en met een onvolledige oplossing voor uw klant komt. Met de opleiding NLP Practioner leert u de juiste vragen te stellen en je eigen patronen te doorbreken.
Hoe kan ik studenten beter begeleiden in hun bestuurlijke taken?
Ik wil graag leren hoe ik studenten beter kan begeleiden en coachen bij hun bestuurlijke taken. Zij organiseren bijvoorbeeld de introductieweken voor nieuwe studenten, hebben inspraak in besluitvormingen. Ik wil ik ze graag helpen om het beste uit zichzelf te kunnen halen en zou daarom mijn vaardigheden als 'coach' of als 'begeleider' verder willen ontwikkelen. Antwoord Op Millian.nl - Coaching treft u een overzicht van allerlei verschillende opleidingen en trainingen om uw vaardigheden als coach en natuurlijk begeleider verder te ontwikkelen. Vraag meer informatie aan, downloads de verschillende brochures en kies de opleiding of training die het beste bij u past. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met het opleidingsinstituut van uw keuze.
Ik ben op zoek naar een sollicitatietraining
Ik ben in mijn huidige functie al 12 jaar werkzaam en sinds kort zoek ik een nieuwe uitdaging. Omdat ik na mijn studie direct bij deze organisatie aan de slag ben gegaan ben ik op zoek naar een sollicitatie training. Ik zou graag willen leren om een goede sollicitatiebrief te schrijven en een goed sollicitatiegesprek te kunnen voeren. Antwoord Met de training Sollicitatiegesprekken: succesvol solliciteren van Learnit Training leert u verschillende presentatietechnieken voor de belangrijkste eerste indruk, rust te brengen in het gesprek en uzelf zelfverzekerd en overtuigend neer te zetten tijdens het sollicitatiegesprek. Samenvattend: Zij trainen u in de vier pijlers van effectief solliciteren. Zelfkennis, presentatie, overtuigingskracht en voorbereiding. Tijdens de training wordt afgewisseld tussen ervaringen, experimenteren met gedrag en technieken, reflecteren en theorie verkennen.