Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Vragen en antwoorden

Ik zoek een opleider speciaal gericht op online marketing
Ik zoek een opleider waar ik gedurende een periode meerder online marketing opleidingen en trainingen kan volgen. Het gaat dan vooral om korte opleidingen online marketing, SEO en optimalisatie trainingen. Antwoord Wij raden u van harte Beeckestijn Business School aan. Deze opleider is het opleidingsinstituut voor online marketing, sales en communicatie. Zij bieden meerdere soorten opleidingen aan zoals korte opleidingen, Post hbo opleidingen in marketing en masterclasses. Daarnaast kunt u bij hen ook terecht voor de gerenommeerde NIMA opleidingen.
Omscholen van verzorgende IG naar administratief secretarieel werk
Sinds een aantal jaar ben ik werkzaam als verzorgende IG in de verpleegkunde. Ik merk dat mijn fysieke gestel de laatste jaren toch iets minder is geworden en zodoende wil ik mij graag omscholen naar administratief werk. In ieder geval werk in de gezondheidszorg waar ik nog steeds dagelijks in contact ben met mensen. Antwoord Bekijk eens de opleiding tot Medische secretaresse van Scheidegger opleidingen. Met deze opleiding kunt u een centrale rol spelen en dagelijks in contact zijn met mensen bij bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk, ziekenhuis of andere zorginstelling. U leert onder andere medische brieven schrijven, medische termen en het werken met medische dossiers. Wellicht een aanvulling op uw werkzaamheden nu. De cursus duurt zes maanden en kan ervoor zorgen dat u nog steeds in de gezondheidszorg werkzaam zult blijven, echter op een andere functie.
Heeft u voor mij een overzicht van de masterclasses en collegereeksen van Focus Conferences?
Welke collegereeksen en masterclasses worden er in 2017 gegeven door Focus Conferences? Antwoord Hierbij het programma overzicht van het aanbod van Focus Conferences: Strategie 3.0Van 23 maart t/m 181 mei 2017 Organisatiecultuur en gedragVan 4 april tot 6 juni 2017, inclusief masterclass op 19 september Business Modellen: Strategie, innovatie en disruptieVan 5 tot 6 april 2017 Technologie voor managersVan 9 mei tot 4 juni 2017 De essentie van leiderschapVan 27 tot 30 juni 2017 Interventietechnieken voor effectieve teams19 september 2017 Voor meer informatie, brochures en/of inschrijven bekijkt u hier de presentatie van Focus Conferences.
Een training om beter te functioneren in een MT
Ik ben op zoek naar training om beter te functioneren in een management team. Ik ben senior manager in een middelgroot bedrijf waar ik nu ongeveer 7 jaar werkzaam ben. Ik besef de laatste dat mijn effectiviteit als manager steeds meer afhangt van mijn people management skills en kwaliteiten in plaats van mijn kennis en kunde. Antwoord Voor directeuren, MT leden, senior managers en sleutelfiguren van organisaties met een omvang van 50 - 250 personen die steeds vaker gevraagd worden te beslissen en mee te denken over onderwerpen waarin zij niet vakmatig in zijn opgeleid heeft Streng Dijkerman & Partners de opleiding/training Effectief Functioneren in een MT ontwikkeld. Bekijk hier de training. Wanneer u op zoek bent naar een opleiding die naast vakinhoudelijke kennis onderwerpen zoals marketing, strategisch management en finance ook een aantal people management skills is deze training een geweldige aanvulling. Wanneer u op zoek bent naar een opleiding die naast kennis-onderwerpen (Finance, Marketing, Strategisch Management) ook een groot aantal onderwerpen bevat die persoonlijke ontwikkeling en people management skills stimuleren dan is de training van Streng Dijkerman & Partners er één die precies past. Voor de duidelijkheid; het gaat in deze training om senior managers, directeuren en MT leden die beseffen dat iemands effectiviteit als manager in afnemende mate afhangt van de managementvaardigheden en kwaliteiten en in toenemende mate van de people management kwaliteiten.
Ik zoek een training op het gebied van Property (Vastgoed) management
Ik ben op zoek naar een training op het gebied van Property (Vastgoed) management omtrent kantoren. Antwoord Als vastgoedmanager of assetmanager probeert u zo optimaal mogelijk bedrijfsmiddelen te beheren om de gebruikerswaarde van uw vastgoedportefeuille te vergroten. Op Millian.nl vindt u meerdere vastgoed management of asset management opleidingen en trainingen die wij u graag onder de aandacht willen brengen. Maak kennis met de Post hbo opleiding vastgoedmanagement van De Haagse Hogeschool . U leert alle aspecten van het vastgoedbeheer binnen een allesomvattend denk- en werkkader. De cursus Asset Management van Hogeschool Utrecht is onderdeel van de Post Bachelor opleiding Bedrijfskunde voor Real Estate Managers. Bij de module Asset Management doet u uitgebreide financiële kennis op en kennis over taxatie van vastgoed. Tevens krijgt u een actueel overzicht van de nieuwste technologische trends. Als laatst willen wij u attenderen op IIR Trainingen & Conferencties . IIR is bezig met de ontwikkeling van een training inzake Asset Management in het Vastgoed. Deze training zal naar alle waarschijnlijkheid in het najaar van 2017 plaatsvinden.
Kan ik via millian.nl het aankomende jaar weer enkele masterclasses en collegereeksen volgen van Focus Conferences?
Ik heb mij het afgelopen jaar via Millian.nl ingeschreven voor collegereeks Verandermanagement van Focus Conferences. Ik vroeg mij af of het aankomende jaar ook mogelijk is om collegereeksen te volgen via Millian.nl. Antwoord Via nieuwsbrieven communiceren wij meerdere keren per jaar enkele collegereeksen en masterclasses van Focus Conferences. Als Millian abonnee heeft u de mogelijkheid deze reeksen te volgen voor een gereduceerd tarief. Ook dit jaar zullen wij enkele masterclasses en collegereeksen via onze nieuwsbrieven kenbaar maken. U heeft dan via een inschrijflink in de nieuwsbrief direct de mogelijkheid om zich in te schrijven. De best beoordeelde programma's van 2016 Het afgelopen jaar heeft Focus Conferences ruim 30 programma's in de markt gezet. Met succes! De absolute toppers van 2016 waren: De essentie van leiderschapBeoordeeld met en 9,7. Onder leiding van Remco Claassen werd in 34 uur het fundament van effectief leiderschap uitgelegd. Het LeiderschapsseminarBeoordeeld met een 9,0. Het leiderschapsseminar was voor de derde keer op rij wederom een groot succes. Persoonlijk onderhoudGewaardeerd met een 8,7. Met Persoonlijk onderhoud biedt Rene Diekstra in één dag meer controle over werk en privé.
Ik zoek een opleiding of cursus Contract management van maximaal 3 dagen
Ik wil graag een opleiding of cursus Contract management volgen. Ik werk op de afdeling inkoop en merk de laatste tijd dat contracten,waarvan ik vind dat deze een bepaalde waarde vertegenwoordigen, niet doorwerken in de organisatie. Concreet: Een opleiding of cursus die mij kennis, vaardigheden en praktische tools en tips bieden voor het verbeteren van mijn contract- en leveranciers management. Antwoord Graag willen wij u de cursus Contractmanagement van Covalis voorstellen. De professionals van Covalis weten als geen ander waar u behoefte aan heeft. Zij hebben een driedaagse cursus ontwikkeld waarin u praktijkgericht te werk gaat. De cursus leert u hoe u contractbeheer opzet, hoe u de contracten bewaakt en hoe uw de leveranciers blijvend prikkelt tot verbetering. Het programma is als volgt: Dag 1: Gedaan krijgen wat u hebt ingekocht Dag 2: Waarmee je doelen te bereiken Dag 3: Continue beheersbaar en blijvend ontwikkelen Zoekt u een andere opleiding of cursus Contract management. Bij Millian.nl vindt u meerdere Contract management opleidingen, trainingen en cursussen. Lees informatie, vraag direct info aan van de cursus of neem direct contact op met de opleider.
Ik ben op zoek naar een cursus notuleren
Ik ben ongeveer 4 jaar werkzaam als bestuurssecretaresse. Het afgelopen jaar hebben wij een reorganisatie gehad waardoor er nu meer werkzaamheden op mijn bordje liggen. Eén daarvan is notuleren. Omdat ik nu vergaderingen en overleggen notuleer zou ik mij graag hier meer in willen verdiepen. Ik doe het nu allemaal gevoelsmatig zonder enige basis. Daarom zou ik graag de grondbeginselen van het notuleren onder de knie willen krijgen. Doel voor mij zou zijn om makkelijk en effectief aantekeningen te maken en een duidelijk en prettig leesbaar verslag te maken. Antwoord Professioneel notuleren is zeker niet eenvoudig. Tijdens overleggen, vergaderingen moet u niet alleen luisteren maar ook schrijven tegelijk. Wij willen u graag de training effectief notuleren van Loo van Eck Communicatie voorstellen. Met deze training leert u onder andere in een korte tijd hoe u gericht luistert zonder in paniek te raken, een vaste opbouw die u kunt gebruiken en hoe u tijdens vergaderingen en overleggen logisch en snel aantekeningen kunt maken. Na deze training kunt u verschillende soorten vergaderingen en overleggen notuleren, ook als u zelf deelneemt aan het gesprek. Ook is de training notuleren van Boertien Vergouwen Overduin een perfecte aanvulling. Deze praktijkgerichte training leert u niet alleen goede gespreksverslagen te schrijven maar ook zelfverzekerd de rol als notulist te vervullen tijdens het notuleren.
Ik wil een opleiding projectmanagement volgen
Ik wil graag een opleiding of een cursus projectmanagement volgen waardoor ik verschillende projecten op verschillende manieren kan aanpakken. Ik ben dus niet op zoek naar een specifieke projectmanagement opleiding zoals PRINCE2 of Lean Six Sigma, maar echt een bredere opleiding of cursus die verschillende methodes bespreken en leren toepassen. Ik werk als beleidsadviseur in het sociale domein voor overheden, semi overheden en stichtingen. Ik zou de opleiding graag willen volgen met mensen uit andere vakgebieden. Zij hebben waarschijnlijk een hele andere kijk op de aanpak van projecten en ik denk dat ik hier wat van zou kunnen opsteken. Ik volg op de opleiding het liefst op HBO of Post HBO niveau in een kleine(re) klas. Antwoord Graag willen wij u de opleiding Praktisch Projectmanagement van De Haagse Hogeschool onder de aandacht willen brengen. In deze opleiding krijgt leert u niet alleen de harde kant kennen van een project, zoals de beheersing van tijd en geld maar ook de zachte kant, zoals uw rol in het project en hoe u mensen zover krijgt om het project naar volle tevredenheid af te ronden. In de opleiding Praktisch Projectmanagement leert u verschillende methodieken en kunt u dus per project bekijken welk u wilt, en het beste kan, toepassen. De opleiding wordt gegeven op HBO werk- en denkniveau. Ook moet u minimaal 2 jaar ervaring hebben met projectmanagement Wilt u meer informatie, bekijk dan hier de opleidingspagina de de opleiding en vraag kosteloos meer informatie aan. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met een adviseur van De Haagse Hogeschool om alle mogelijkheden te bespreken.
Ik wil graag een NLP opleiding volgen om beter contact op te bouwen met cliënten en om sterker in mijn schoenen te staan.
Graag wil ik een NLP opleiding gaan volgen om steviger in mijn schoenen te staan en beter contact op te bouwen met mijn cliënten. Ik werk in de paramedische zorg en merk dat het contact leggen met mijn cliënten niet altijd even gemakkelijk gaat. Antwoord Meer bewust worden van uw eigen gedrag. Uw zelfvertrouwen vergroten en assertiever worden. Een beter contact met uzelf en uw omgeving. Zomaar enkele redenen waarom het goed kan zijn om een NLP opleiding te volgen. Graag vragen wij uw aandacht voor de opleiding NLP Practitioner, aangeboden door Academie voor Psychologica. In deze opleiding staat 'ervaren' centraal. U wordt meer en meer bewust van onbewuste processen en leert hoe u uw gedrag kan veranderen zodat u meer bereikt wat u wilt. Bekijk hier de opleidingspagina en alle vaardigheden die u leert na het volgen van deze opleiding. Daarnaast vragen wij graag uw aandacht voor de opleiding Persoonlijke kracht via NLP, aangeboden door Anker & Kompas. Hierbij leert u steviger in uw schoenen staan, door de meest belangrijke principes van NLP toe te passen. U bereikt meer met minder moeite en durft krachtiger op te treden en voor uzelf op te komen. Daarnaast leert u relaties met anderen verbeteren en beter omgaan met weerstand. Vraag gerust meer informatie aan of download de informatieve brochures. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met het instituut van uw keuze.
Ik zoek een opleiding of cursus Middle Management
Ik ben op zoek naar een opleiding of cursus Middle Management. Ik ben werkzaam in de leisure branche en wil mij graag inhoudelijk verbeteren. Ik behoor op dit moment al tot het middenkader van mijn organisatie maar merk dat ik niet altijd de management ervaring heb die bij mijn functie hoort. Antwoord U behoort tot het middenkader van uw organisatie. U vervult een spilfunctie waar hoge eisen aan worden gesteld. Bij de opleiding Middle management verkrijgt u een gedegen basis waarbij u theorie gelijkt toepast in diverse praktische situaties. U leert onder meer mee te denken over het ontwikkelde beleid van het management en dit te vertalen naar de praktijk. De opleiding Middle management is een veelzijdige opleiding waarbij meerdere thema's aan bod komen. Van management en bedrijfsprocessen tot aan het leidinggeven en sturen van uw medewerkers. Bent u nieuwsgierig geworden? Of wilt u weten of de opleiding daadwerkelijk past bij uw gestelde doelen en ambitie? Bekijk dan op Millian.nl het overzicht van opleidingsinstituten die de opleiding Middle Management aanbieden. Voor advies of aanvullende informatie kunt u hen natuurlijk altijd bereiken. U staat vrij om kosteloos informatie aan te vragen en/of informatie brochures te downloaden.
Ik zoek een opleiding om kindercoach te worden
Ik wil kindercoach worden en zoek een erkende opleiding. Ik heb mij hier al enigszins in verdiept en zie dat er veel instituten zijn die dit aanbieden. Zoals Civas, Atma en Scheidegger. Mijn oog is gevallen op BGL & Partners maar waarin maken jullie het verschil t.o.v. van de andere opleiders? Antwoord De opleiding tot kindercoach richt zich op mensen die in verschillende levensfasen zitten met de daarbij horende ontwikkelvraagstukken. Met deze opleiding ontwikkelt u competenties die u nodig hebt om het basisschoolkind met eenvoudige gedrag- en sociaal emotionele problemen verantwoorde hulp te kunnen bieden. In de begeleiding van het kind krijgt u natuurlijk ook te maken met ouders en eventuele broers en zussen. BGL & Partners vindt het belangrijk dat u tijdens de opleiding ook basiskennis en basisvaardigheden verwerft die u in staat stellen het kind in z'n systeem te begeleiden. De opleiding tot Kindercoach is ingebed in een brede opleiding tot coach.Mocht u tijdens de opleiding merken dat u niet de juiste doelgroep aanspreekt of dat uw talenten en belangstelling elders liggen, dan kunt u door middel van deze brede basis switchen naar een andere specialisatierichting. Wilt u weten wat deze opleiding en BGL & Partners zo bijzonder maakt? Lees hier dan alle kenmerken van de opleiding.
Succesvol klantcontact door betere communicatieve vaardigheden
Mijn communicatieve vaardigheden verbeteren en zodoende het klantcontact naar een hoger niveau tillen. Ik wil klanten de goede werking van onze producten uit kunnen leggen en vragen direct kunnen beantwoorden zonder dat ik van mijn verhaal afwijk. Ik ben werkzaam in de gezondheidssector. Antwoord Op Millian treft u meerdere opleidingsinstituten aan die individuele coachingtrajecten verzorgen in het versterken van vaardigheden voor klantcontact. In deze trajecten (open inschrijving of incompany) gaat u aan de slag met gesprekstechnieken, oefent u klantgesprekken en helpen zij u ontdekken waar verbeterpunten zijn. Daarnaast zijn er enkele instituten die ook zeer praktijkgerichte cursussen NLP en verkoop geven. Bijvoorbeeld Academie door Psychologica. Hier leert u contact maken met andere mensen en op het juiste niveau met hen praten. Want niet alleen wat u doet, ook wat u zegt is van invloed. Daarnaast verkrijgt u tips over verkoopvaardigheden. Voor vragen of toelichting kunt u gerust contact opnemen met het instituut naar keuze. U vindt bij de presentatie van het instituut de contactgegevens. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om aanvullende informatie aan te vragen of de brochure te downloaden zodat u deze op uw gemak nog kunt nalezen.
Voor mijn organisatie ben ik op zoek naar een training Functioneel Beheer / Business Information Management
Voor de gehele afdeling zoek ik een korte opleiding of training Functioneel beheer / Business Information Management / BIMP. Doel van deze training moet zijn dat mijn collega's op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen omtrent gebruikersinteractie, bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Na het volgen van de training kunnen zij het examen halen. Antwoord D-ICT Solutions is een opleidings- en consultancy gericht op het gebied van management, implementatie en beheer van ICT organisaties. In het opleidingsaanbod treft u de opleiding BIMP (Functioneel beheer professional) . De opleiding behandelt het domein van processen en activiteiten binnen een organisatie die nodig zijn voor de instandhouding en doorontwikkeling van de informatievoorziening. Als voorkennis wordt Business Information Management Foundation (BIMF) aanbevolen.
Ik wil social media beter inzetten in (en voor) onze organisatie
Ik ben werkzaam om de marketing afdeling van (..). Steeds meer zien wij dat mensen reageren via Facebook, Twitter en Linkedin als het gaat over onze dienstverlening. Ik zoek mede hierom een training of cursus waardoor ik leer omgaan met social media speciaal voor bedrijven. Ik wil de cursus het liefst volgen in de Randstad (driehoek Amsterdam – Den Haag – Rotterdam) met een maximale tijdsduur van 2 dagen. Antwoord Social media waaronder Twitter, Linkedin en Facebook zijn haast niet meer weg te denken uit onze dagelijks leven. Ook in de zakelijke omgeving heeft social media haar intrede al enige jaren gemaakt. Al is het maar omdat klanten, cliënten en andere relaties contact zoeken met uw organisatie via social media. Het gebruik van social media zorgt tevens voor snelle verspreiding van klantervaringen en is een goede manier om verbinding te maken en te houden met uw klanten. Hoe kunt u social media goed inzetten zodat social media een waardevolle bijdrage kan leveren aan de doelstellingen van uw organisatie? Aan de hand van praktische voorbeelden en concrete tools kunt u met onderstaande trainingen social media succesvol integreren binnen uw organisatie. Beeckestijn Business School - Training Social Media Lectric - Training Social Media Natuurlijk kunt u via de zoekfunctie op Millian.nl ook tientallen andere social media trainingen of cursussen zoeken die aansluiten bij uw behoefte.
Ik ben op zoek naar een training of cursus ‘omgaan met stress’
Graag kom ik in contact met een opleidingsinstituut die een training of cursus omgaan met stress aanbiedt. Ik zou namelijk graag beter willen omgaan met stress in combinatie met werkdruk en privé. Antwoord U heeft een drukke baan waar het de laatste tijd veel energie kost om alles goed te willen doen. Aan het eind van de week ligt u uitgeblust op de bank en heeft u het gevoel dat u wordt geleefd door wat anderen allemaal van u willen. Resultaten, bereikbaarheid, collega’s, werkdruk, tijdsdruk, maar ook familie, kinderen, vakantie, etc. Hoe zorgt u ervoor dat u niet aan stress en werkdruk ten onder gaat? Herkent u dit? (1) U bent druk in uw hoofd? (2) U ervaart lichamelijke spanning? (3) U raakt snel in de stress en verliest het overzicht? Bekijk dan de volgende trainingen: Bongers&Partners - Stress de Baas Aaron de Haas - Balans of Stress GITP - Meer energie, minder stress op werk
Ik ben op zoek naar een opleiding big data en/of data analytics op postacademisch niveau
Vraag Ik ben op zoek naar een opleiding big data en/of data analytics op postacademisch niveau. Antwoord Big data krijgt de laatste tijd veel aandacht en het vermogen om analytics in te zetten voor diverse bedrijfsvraagstukken wordt steeds belangrijker. Erasmus Q-Intelligence (EQI) heeft de postacademische leergang Data & Business Analytics ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring uit de bestaande Econometrie en Management Science programma’s die aan de Erasmus Universiteit Rotterdam worden gegeven. U leert diverse analysetechnieken om meerwaarde te halen uit data. De opleiding wordt gekenmerkt door een hands-on benadering zodat u grip krijgt op grote gegevensstromen en de analysetechnieken die u daadwerkelijk kunt inzetten in de dagelijkse praktijk. Bekijk hier de leergang Data & Business Analytics van Erasmus Q-intelligence.
Ik wil graag meer leren over leidinggeven
Ik wil graag meer leren over leidinggeven. Wie ben ik als leider, wat voor leider ben ik? Wat zijn mijn sterke leidinggevende punten en aan welke zwakke eigenschappen zou ik moeten werken? Ik wil daarnaast graag meer weten en leren over de verschillende managementtools.Ik ben werkzaam als beleidsmedewerker, en houd mij bezig met het managen van projecten op het gebied van aanbesteding. Ik ben al meer dan twintig jaar werkzaam in deze rol en merk aan mezelf dat het tijd is om de stap te nemen naar een leidinggevende functie. Ik krijg hier in de organisatie overigens alle ruimte voor. Antwoord U bent toe aan de volgende stap en wilt beginnen met een leidinggevende functie. Als beginnende leidinggevende staat u voor een geheel nieuwe uitdaging. Er wordt straks verwacht dat u het beste uit uw medewerkers haalt. Een voorwaarde voor uw succes als leidinggevende is dat u beschikt over de juiste managementvaardigheden en optimaal gebruik kunt maken van uw persoonlijke kennis, kunde en talenten? De opleidingen hieronder zijn speciaal ontwikkeld voor professionals die beginnen met leidinggeven. Alle vaardigheden waarover u moet dienen te beschikken als nieuwe leidinggevende komen aan de orde. De trainingen zijn zeer intensief, praktisch en interactief. Uiteraard gaat u aan de slag met concrete praktijksituaties: Avans+ - Opleiding Leidinggeven als nieuwe uitdaging NCOI Business School – Opleiding Startend leidingevende Wilt u liever binnen een korte periode kennis maken met een bepaalde manier van leidinggeven. Vergelijk dan via onze zoekfuncties de verschillende soorten leidinggeven zoals Coachend leidinggeven of effectief leidinggeven.
Ik ben op zoek naar een opleiding Wft Vermogen.
Samen met een collega zijn wij op zoek naar een opleiding WFT vermogen. Kunt u mij meer informatie geven over de mogelijkheden qua data en kosten? Antwoord De wet financieel toezicht (Wft) stelt eisen aan werkzame personen in de financiële dienstverlening. De opleiding Wft vermogen is speciaal gericht op het bevorderen van de deskundigheid om klanten op het gebied van vermogen te adviseren. U leert onder andere een correct en helder adviesgesprek te voeren. U leert het inventariseren van behoeften en risico's, hoe een klant zijn vermogen kan opbouwen of afbouwen en in hoeverre economische gevolgen van invloed kunnen zijn op het vermogen van de klant. Daarnaast kunt u juridische en fiscale eigenschappen van de verschillende vermogensproducten doorgronden en dit in uw advies naar de klant toepassen. Let op: de opleiding Wft vermogen staat niet op zichzelf. Wanneer u als 'adviseur Vermogen' aan de slag wenst te gaan moet u eerst de opleiding Wft Basis halen. De opleiding Wft Vermogen wordt in verschillende vormen (klassikaal, online, e-learning of als zelfstudie) en door verschillende aanbieders aangeboden. Bekijk hier enkele aanbieders die deze opleiding verzorgen: (1) Lindenhaeghe, (2) Nibe-SVV, (3) Dukers&Baelemans of (4) Avans+ Verschillende aanbieders, verschillende prijzenVoor een e-learning traject bedraagt uw investering tussen de € 119,- en € 160,- euro. Voor klassikaal bedraagt uw investering tussen de € 509,- en € 799,-.
Wordt de opleiding psychologie voor managers nog een keer gegeven en wanneer zou dat dan zijn?
Wordt de opleiding Psychologie voor managers nog een keer gegeven en wanneer zou dat dan zijn? Antwoord De collegereeks Psychologie voor managers wordt een keer in het jaar georganiseerd. De volgende volledig reeks zal eind september 2017 starten. Er is ook een mogelijkheid om nu in te stromen, de resterende 9 colleges en de masterclass te volgen en in september volgend jaar het openingscollege van René Diekstra en het college van Roos Vonk te volgen. Het eerstvolgende college is van Robert Cialdini en zal morgen, 29 september plaatsvinden.