Dé opleidingensite voor hbo en hoger

BOA Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Bestuursacademie Nederland

  • Beschrijving
  • Overzicht

Graduation

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat van deelname ‘BOA Buitengewoon Opsporingsambtenaar’ van Bestuursacademie Nederland.

Objectives

In de training wordt veel aandacht besteed aan de voorbereiding op het examen. Onze docenten kennen de dagelijkse praktijk van de BOA door en door. Zij leggen dan ook makkelijk verbanden tussen theorie en de praktijk. Het aantal kandidaten dat hierdoor in 1 keer slaagt voor het examen is bijzonder hoog.

Het examen voor de BOA Basisbekwaamheid zal afgelegd worden bij Exameninstelling Toezicht en Handhaving (ExTH). Voor het theoretische deel (rechtskennis) zal een schriftelijk examen worden afgenomen. De vaardigheden voor het uitschrijven van een combibon en gespreks- en benaderingstechnieken zullen door middel van een praktijkexamen (rollenspel) worden getoetst. U moet zich zelf voor het examen bij ExTH aanmelden. De kosten zullen door ExTH rechtstreeks met u worden verrekend.

Program guide

De volgende onderdelen komen aan de orde:

  • Theorie (rechtskennis)
  • Combibon
  • Gespreks- en benaderingstechnieken
  • Voorbereiding landelijk examen BOA
Permanente her- en bijscholing

BOA’s moeten het basisexamen iedere 5 jaar afleggen, behalve als de BOA in één van de domeinen werkt waar permanente her- en bijscholing verplicht is. In dat geval moet de BOA na de basisopleiding de permanente her- en bijscholing volgen. Bij Bestuursacademie Nederland kunt u zich onder meer laten bijscholen in domein I en II.

Enrollment
www.bestuursacademie.nl/inschrijven.html?id=68425

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 4 maanden
Kosten €1190
Titulatuur Geen titel
Website www.bestuursacademie.nl/opleidingen/detail/BOA-Buitengewoon-Opsporingsambtenaar.html
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 15
Afronding Certificaat