Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Berghauser Pont Academy

 • Beschrijving
 • Contact
 • Opleidingen
 • Vestigingen

Berghauser Pont Academy

Berghauser Pont Academy (BPA) is een nieuwe en innovatieve opleider voor juridisch Nederland. Als onderdeel van uitgeverij Berghauser Pont Publishing verzorgt BPA voor u als professional hoogwaardige en praktijkgerichte cursussen binnen de markt waarin ook de uitgeverij zich beweegt, namelijk: omgevingsrecht, bestuursrecht, RO-recht, milieurecht en bouwrecht. Dit programma wordt stapsgewijs uitgebreid naar alle rechtsgebieden.BPA biedt u een combinatie waardoor kennis niet slechts wordt overgedragen, maar waardoor al hetgeen u leert, wordt geïntensiveerd en geborgd. Dit totaalpakket omvat de volgende elementen:

 • de cursus(modules) naar keuze
 • één maand gratis toegang tot de unieke digitale kennisbank Rechtbank.nu
 • een gratis wettenbundel of uitgave, toegespitst op het thema van de cursus

Vanzelfsprekend is elke cursus ook incompany te realiseren, waarbij wij luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften. De cursus wordt volledig toegespitst op uw werkomgeving zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen!Oprichter

De oprichter van Berghauser Pont Academy is Ronald Koppers. Hij heeft 20 jaar bij Geoplan gewerkt, de laatste jaren als manager. Hierdoor heeft hij heel veel kennis opgebouwd over de markt, de soorten doelgroepen en de inhoud (met name ruimtelijke ordening, bouwen, milieu en handhaving). Hij begrijpt hierdoor de ontwikkelingen en kan goed inspelen op de vragen en problemen waar de doelgroepen mee worstelen. Ook heeft hij een groot netwerk aan docenten en deskundigen opgebouwd die hij kan raadplegen of inzetten bij cursussen.
 Uw cursussen zijn in vertrouwde handen!

Werkwijze

BPA levert een totaalpakket, dat breder is dan de cursus. Het gaat niet alleen om die paar dagen op de cursus, maar ook om een goede voorbereiding, zelf werken in de digitale kennisbank en communiceren met uw medecursisten en docenten in een ruime periode rond de cursus. Op die wijze blijft hetgeen u geleerd heeft op de cursus het best geborgd. En daar gaat het tenslotte om.
In de cursus zelf wordt kennisoverdracht afgewisseld met praktijkcases en interactieve werkvormen, zodat u actief kennis opneemt en uw begrip toeneemt. Na afloop moet u hiermee in de praktijk aan de slag kunnen gaan. Direct handelingsperspectief!
Er wordt enkel gebruik gemaakt van ervaren docenten die hun sporen in de praktijk verdiend hebben.Rechtbank.nu is een unieke digitale kennisbank met jurisprudentie, actuele wetgeving, artikelen en handboeken op het gebied van ruimtelijke ordening & bouw, milieu en arbeidsrecht. 
Voortaan googelt u in Rechtbank.nu eenvoudig wat u zoekt en u krijgt via de geavanceerde zoekmachine alleen relevante resultaten. Deze verschijnen in de context van de gevonden tekst, waardoor u in één oogopslag ziet welke van belang zijn voor uw zaak of vraag. Praktisch en direct toepasbaar!
 U krijgt een tijdelijk abonnement hierop voor de periode rond de cursus, waarbij u uiteraard zelf bepaalt of u dit na afloop wil verlengen. U zit nergens aan vast.
Verder wordt er naar gestreefd om bij elke cursus, indien relevant, een bijpassende, praktische wettenbundel of andere uitgave te leveren.

Berghauser Pont

Uitgeverij Berghauser Pont is opgericht door uitgevers Ruben Berghauser Pont en Monique Boer. De uitgeverij biedt de drukbezette juridische professional snel de juiste en actuele informatie. Met de inzet van internet en moderne technieken is die informatie gemakkelijk toegankelijk. Naast wettenbundels (printing on demand) en actuele boeken wordt een digitale kennisbank geboden, Rechtbank.nu, waarin alles digitaal samengevoegd is en via internet altijd toegankelijk.

» Algemene informatie
  • Bezoek adres
  • Brouwersgracht 238
  • 1013 HE Amsterdam
  • Nederland
  • Postaal adres
  • Postbus 14580
  • 1001 LB Amsterdam
  • Nederland