Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Modeling & Valuation (RAB BM&V)

Avansplus (Avans+), improving professionals

  • Beschrijving
  • Overzicht

Waarom Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Modeling & Valuation

Hoe zeker is de waarde van een bedrijf wanneer u, als beoordelaar, geen volledig beeld krijgt van het huidige en toekomstige businessmodel van de onderneming? Hoe krijgt u beter zicht op de mogelijk ontwrichtende impact van huidige en toekomstige technologische ontwikkelingen binnen uw bedrijfstak? En hoe maakt u op basis van deze inzichten uw huidige businessmodel toekomstbestendig?

Tijdens deze opleiding leert u alles over de moderne waarderingstheorieën en hun relatie tot het businessmodel van een onderneming. De specialistische kennis die u hierbij opdoet, helpt u bij een gefundeerde onderbouwing van omzet- en winstprognoses.

Doelgroep

U bent werkzaam als fusie- en overnamespecialist, intermediair, relatiebeheerder, financieel (bedrijfs)adviseur, accountant, financieel planner, controller, waarderingsdeskundige/valuator of belastingadviseur en u houdt u bezig met bedrijfsadvisering en waarderingsvraagstukken.

Werkvorm

De leerstof die u thuis bestudeerd heeft, behandelen we op de verschillende dagen van de opleiding. 

Resultaat

Na het volgen van deze opleiding heeft u praktische waarderingskennis en kunt u de waarderingsrapporten van anderen doorgronden. Daarnaast ontvangt u PE-punten voor het RAB-register, het RB en de NBA.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 3 dagen
Tijden Avond
Kosten €1695
Titulatuur Geen titel
Website https://avansplus.nl/opleidingen/personal-corporate-finance/bedrijfsopvolging/register-adviseur-bedrijfsopvolging-business-modeling-valuation-rabbmv
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 15
Afronding Diploma