Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Capillaire GC in de praktijk (niveau 2)

Avansplus (Avans+), improving professionals

  • Beschrijving
  • Overzicht

Capillaire GC in de praktijk (niveau 2)

Tijdens de cursus Capillaire GC in de praktijk (niveau 2) leert u de meest uiteenlopende facetten van capillaire GC. U maakt kennis met selectieve injectietechnieken voor sporenanalyses, selectieve detectoren, alle soorten kolommen voor capillaire GC en meerdimensionale GC. U leert dit niet alleen vanuit de theorie, maar u krijgt ook praktische opdrachten met verschillende merken GC’s.

Doelgroep

U werkt al geruime tijd met capillaire GC en bent bekend met de basisprincipes. U wilt meer weten over kolomkeuze en het verbeteren van bestaande GC-methoden. U heeft ook belangstelling voor het opzetten van nieuwe GC methoden.

Werkvorm

Theorie en praktijk wisselen elkaar op een prettige manier af. In het laboratorium staan de modernste instrumenten waarmee u in kleine groepjes, onder directe en deskundige begeleiding, de experimenten uitvoert. De discussies geven u meer inzicht in de mogelijkheden voor uw eigen toepassingen.

Resultaat

Na de cursus Capillaire GC in de praktijk (niveau 2) kunt u zelfstandig een gaschromatografische methode beoordelen en verbeteren. Aan de hand van initiële chromatogrammen kunt u een methode verder optimaliseren. U krijgt een goed overzicht van alle mogelijkheden van kolommen, injectietechnieken en detectoren voor capillaire GC.

 

 

 

Niveau MBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 3 dagen
Kosten €1740
Titulatuur Geen titel
Website https://avansplus.nl/opleidingen/laboratoriumtechniek/chromatografie/capillaire-gc-in-de-praktijk
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 15
Afronding Bewijs van deelname