Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Algemene Introductie in Good Manufacturing Practice (GMP)

Avansplus (Avans+), improving professionals

  • Beschrijving
  • Overzicht

Algemene Introductie in Good Manufacturing Practice (GMP)

Veel bedrijven hebben, of krijgen direct of indirect, te maken met GMP-regelgeving (Good Manufacturing Practice). Door het volgen van deze cursus leert u op een snelle en toegankelijke manier wat werken volgens GMP inhoudt.

Doelgroep

U werkt bij een bedrijf dat te maken heeft of te maken krijgt met GMP. U bent direct of indirect betrokken bij productie-, magazijn- of laboratoriumwerkzaamheden. U heeft weinig of geen ervaring met GMP en u wilt uw kennis verder ontwikkelen zodat u hierover beter met collega’s en klanten kan communiceren.

Werkvorm

Voorafgaand aan de cursus inventariseren wij uw specifieke leerwensen met een aantal vragen (afdeling, ervaring met GMP, verwachtingen, specifieke vragen). Uitgangspunt van de cursus is de EU-GMP-regelgeving voor productie, testen en distributie van geneesmiddelen. De cursus is een algemene introductie van GMP-onderwerpen en spitst zich toe op de interpretatie van de regelgeving en de toepassing van GMP in de praktijk. U leert de praktische toepassing met oefeningen en opdrachten. Daarbij is er ook veel ruimte voor onderlinge discussie.

Breed beeld
Deze cursus geeft een breed beeld van GMP en richt zich op medewerkers van alle afdelingen. Wilt u zich meer focussen op de invloed van GMP op dagelijkse werkzaamheden in een GMP-kwaliteitscontrolelaboratorium dan kunt u kiezen voor de 2-daagse cursus GMP/GLP voor laboratoria.

Resultaat

Na afronding van deze cursus kent u het belang en de toepassingen van GMP. U kunt een aantal aspecten van GMP toepassen in dagelijkse werkzaamheden.

Niveau MBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 2 dagen
Kosten €1090
Titulatuur Geen titel
Website https://avansplus.nl/opleidingen/laboratoriumtechniek/kwaliteitszorg/algemene-introductie-in-good-manufacturing-practice-gmp
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 15
Afronding Bewijs van deelname