Dé opleidingensite voor hbo en hoger
Gepubliceerd op: 12 november 2008
Auteur:


Het feest van verandering

Een duurzame toekomst met een duurzame economie waar we allen meer en meer naar hunkeren. We leven in een tijd van veranderingen. Bedrijven zijn op zoek naar meer loyaliteit op de werkvloer, trachten met vernieuwde samenwerkingsvormen personeel te stimuleren en te motiveren. Zij hebben geleerd dat gezamenlijk succes duurzamer is dan afdwingen van het succes top-down.

Verschillende mensen en hun visie op een duurzame toekomst


Wie vertrouwt heeft de toekomst

Leiders en medewerkers hebben steeds meer behoefte aan een menselijkere manier om samen succes te bereiken. Zijn op zoek naar nieuwe vormen die ervoor zorgen dat een average dag op kantoor een inspirerende en vooral ook leuke dag op kantoor wordt. Willen graag een reden hebben, of zeg maar gerust een houvast, waarom ze investeren in de zaak waar ze voor werken en daarmee in hun eigen groei. Kort gezegd; gezonde groei, geestelijk en zakelijk zonder al teveel gedoe. Nieuwe Dimensies biedt het pad van transformatie met producten en diensten die ervoor zorgen dat bedrijven en mensen hun toekomst vol energie en vol vertrouwen tegemoet kunnen zien.

Nieuwe Dimensies richt zich op de toekomst. Een toekomst (Future) waarbij de economie (Economy) gedraaid wordt met gezonde frisse energie (Energy). Duurzame (Sustainability) energie waarbij de mens in een duurzame verbinding met de onderneming voorop staat. Zij biedt vertrouwen (Trust) van binnen uit, begeleidt en werkt mee aan een schone toekomst voor iedereen die op zoek is naar verandering. Met de woorden Future, Economy, Energy, Sustainability en Trust scherp in het vizier nodigen wij iedereen uit om veranderingen te omarmen en te vieren.


Wie zijn we?

Nieuwe Dimensies is gestart in 1987 met trainingen, coaching en consultancy onder de bezielende leiding van Kees van Zijtveld, ook wel entrepreneur in bezield zakendoen. Bekend om zijn bestsellers; 'Kan een rups leren vliegen' en 'FLOW en de kunst van het zakendoen'. Met de in de loop der jaren ontwikkelde, resultaatgerichte tools, deels voortgekomen uit eigen nieuwsgierigheid en onze onderzoekende aard, is ons bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat mensen en bedrijven helpt, ondersteunt, faciliteert en begeleidt in het realiseren van doelen en aspiraties. Met een sterk team van verschillende expertises werken we voor profit en non-profit organisaties. Binnen diverse sectoren zoals onder andere: Zorg & Welzijn, Zakelijke dienstverlening, Handel & Industrie en Overheid. Nieuwe Dimensies draagt bij aan het vermogen om om te gaan met conflicten en ziet in ieder conflict een mogelijkheid om te groeien. Door middel van events met bijvoorbeeld Deepak Chopra of een workshop met Marc Lammers stimuleren wij mens en bedrijf groter te denken en niet stil te staan bij de impasse van de dag. Wij werken vanuit de waarden professioneel, betrokken, integer, resultaatgericht en klantgericht en staan voor FEEST!