Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Alle aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen

  • Master-MBA, Post-hbo/wo en Bedrijfsopleidingen/trainingen
  • Master-MBA in Europa
  • Masters na je bachelor
12Mprove
Locatie: Hoofddorp

12Mprove heeft alles in huis om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren. Wij helpen je met daadkrachtig advies, informatie en training om jouw knelpunten en uitdagingen klein en overzichtelijk te maken.

Gratis brochure
Aaron A. de Haas Training BV
Locaties: Doorwerth, Veenendaal

Trainingen met hart Het bijzondere van de trainingen van Aaron A. de Haas is dat zij u raken.

Academie voor Psychologica
Locaties: Amstelveen, Amsterdam, Bergschenhoek, Haarlem, Haren, Helmond, Hoogeveen, Leusden, Oirschot, Witharen

De Academie voor Psychologica verzorgt kleinschalige, gedegen en erkende opleidingen op het gebied van: NLP opleidingen De NLP opleiding is een communicatieopleiding met een sterke nadruk op persoonlijke ontwikkeling. Immers, in communicatie ben jijzelf je eigen instrument.

Gratis brochure
Amsterdam Business School
Locatie: Amsterdam

Aan de Amsterdam Business School (ABS) van de Universiteit van Amsterdam wordt hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek verricht op het gebied van: Accounting, Control, Finance, Human Resource Management, Organisational Behavior and International Strategy & Marketing. Het voltijdse onderwijs van de ABS wordt verzorgd in driejarige bachelor- en eenjarige masteropleidingen.

Gratis brochure
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Locatie: Amsterdam

Over de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten Een multidisciplinaire Hogeschool De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) is een door de overheid bekostigde instelling voor hoger beroepsonderwijs (hbo) en biedt opleidingen op zowel bachelor- als masterniveau en bestaat uit: de Breitner Academie, de Academie van Bouwkunst, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie, de Academie voor Theater en Dans en het Conservatorium van Amsterdam. Historie De hogeschool is in 1987 ontstaan door fusie van de toenmalige Academie voor Beeldende Vorming, Academie van Bouwkunst, Nederlandse Filmacademie en de Reinwardt Academie.

Anker & Kompas
Locatie: Bilthoven

Leiderschapstraining met diepgang, communicatie- en assertiviteitstrainingen met blijvend resultaat. Dat is wat Anker & Kompas sinds 2004 aanbiedt op haar eigen sfeervolle locatie in Bilthoven.

Gratis brochure
Antwerp Management School
Locatie: Antwerpen

Antwerp Management School is the autonomous management school of the University of Antwerp. Located in the hub of Europe, the school is building on the long tradition of academic learning of its parent institution the University of Antwerp.

AOG School of Management
Locaties: Groningen, Leusden

Over AOG School of Management AOG School of Management maakt universitaire kennis voor u toegankelijk. In samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen organiseren wij een veelzijdig palet aan opleidingen en masters, die toonaangevend zijn op het gebied van strategie, leiderschap, bedrijfskunde, management & organisatie, business development, HR, talentontwikkeling, marketing en overheid.

ArtEZ hogeschool voor de kunsten
Locaties: Arnhem, Enschede, Zwolle

ArtEZ hogeschool voor de kunsten is een hbo-opleiding met locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle. ArtEZ leidt op voor beroepen waarin kunst, kennis en creativiteit centraal staan.

BCM Academy
Locatie: Nunspeet

BCM Academy is het toonaangevend Europese kennisinstituut voor Business Continuity & Crisis Management en richt zich primair op de professionalisering en adoptie van Business Continuity & Crisismanagement. Alle producten behoren tot best-in-class en voldoen aan de hoogste eisen.

Gratis brochure
Beeckestijn Business School
Locatie: Leusden

Beeckestijn Business School Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied, branchespecifieke masterclasses en op maat gemaakte in-company trajecten.

Gratis brochure
Bestuursacademie Nederland
Locatie: Hilversum

Samen met klanten en partners bouwt de Bestuursacademie Nederland mee aan de professionalisering van overheidsorganisaties. We richten ons zowel op de ontwikkeling van mensen als organisaties binnen het openbaar bestuur.

Gratis brochure
BGL & partners
Locaties: Doorn, Eindhoven, Hoofddorp

Wie zijn wij. BGL & partners is een organisatie die zich sinds 1990 bezighoudt met het ontwikkelen van mens en organisatie door een breed scala aan diensten aan te bieden in de vorm van opleidingen, bedrijfstrainingen en advies en individuele begeleiding.

Gratis brochure
Boertien Vergouwen Overduin
Locatie: Hilversum

Wij zijn Boertien Vergouwen Overduin, leiders in trainingen. Zo'n 40 jaar geleden hebben we het vak uitgevonden.

Gratis brochure
Bongers & Partners
Locaties: Baarn, Utrecht

Specialist in 'management van mensen' Bongers & Partners is al meer dan tien jaar specialist in 'management van mensen'. We begeleiden mensen, teams en organisaties in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, en doen dat met veel passie en plezier.

Gratis brochure
Breederode Hogeschool
Locatie: Rotterdam

Breederode Hogeschool voor opleidingen in Zorg en Welzijn Bent u ambitieus en wilt u verder werken aan uw toekomst in Zorg en Welzijn. Bij Stichting Breederode Hogeschool vindt u de tijd om naast uw baan te studeren.

CAI-opleidingen
Locatie: Rijswijk

CAI is een kennisinstituut, en onze kennis delen wij graag met je. Waarom CAI.

Gratis brochure
Christelijke Hogeschool Ede
Locatie: Ede

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) biedt tien hbo-opleidingen en zes lectoraten op het gebied van zorg, welzijn, theologie, basisonderwijs, journalistiek, communicatie en zakelijke dienstverlening. CHE-Transfer is onderdeel van de CHE en brengt de kennis, ervaring en expertise op deze gebieden op de markt voor organisaties, bedrijven en professionals.

Gratis brochure
cibit academy | inspearit B.V.
Locatie: Bilthoven

Jouw opleidingspartner cibit academy is het opleidingslabel van inspearit en onderscheidt zich in de markt door een passie voor kennisoverdracht in de breedste zin van het woord. Wij bieden een uitgebreid palet aan opleidingen op het snijvlak van business en IT.

Gratis brochure
CM Partners
Locaties: Bunnik, Driebergen/Zeist, Zeist

CM Partners is hét kennis- en expertisecentrum voor contractmanagement en contractbeheer Wij kunnen uw organisatie ondersteunen bij het invoeren en professionaliseren van contract- en leveranciersmanagement en contractbeheer middels consultancy, trainingen en interim management. Wij gebruiken daarbij de door ons ontwikkelde, beproefde methode CATS CM.

Gratis brochure
Computrain
Locaties: Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Groningen, Hilversum, Nieuwegein, Utrecht, Zwolle

Computrain: al 30 jaar vooruit in IT Computrain is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot de grootste IT-opleider van Nederland. Het optimaal benutten van de kracht van IT door het duurzaam professionaliseren van medewerkers is hierbij nog steeds onze drijfveer.

Gratis brochure
Covalis ketenmanagement
Locatie: Oisterwijk

Covalis maakt inkoopketens slimmer Contractmanagement en inkoop doen ertoe Samen met Covalis uw inkoopfunctie verder ontwikkelen en sterke ketens maken. Dat is ons werk.

Gratis brochure
D-ICT Solutions
Locatie: Amsterdam

D-ICT Solutions is opleidings en consultancy specialist op het gebied van Management, Advies, Implementatie en Beheer van ICT Organisaties, ICT processen en ICT projecten. D-ICT Solutions wordt vaak "getypecast" als dé specialist op gebied van ITIL® en PRINCE2®, maar levert wereldwijd ook trainingen op andere Management en ICT gebieden.

Gratis brochure
De Compliance Academie
Locaties: Doorn, uw eigen locatie

De Compliance Academie, voor een waardevolle compliance cursus & workshop. Indien jij ook met de vragen uit de linkerkolom worstelt, of met de vraag "Wat moet IK met compliance in mijn organisatie.

Gratis brochure
De Haagse Hogeschool, The Hague Graduate School
Locaties: Almere, Delft, Den Haag, Zoetermeer

Met een post-hbo-opleiding van de The Hague Graduate School zet u een stap naar ontwikkeling en groei. U wilt uw persoonlijke prestaties verbeteren en tegelijkertijd het succes van uw organisatie vergroten.

Gratis brochure
Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO), Universiteit Utrecht
Locatie: Utrecht

Departement Bestuur- en Organisatiewetenschap (USBO) Universiteit Utrecht (geaccrediteerde Universitaire Masteropleidingen & Executive programma's). De organisatie Het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) is een academisch kenniscentrum van de Universiteit Utrecht.

Gratis brochure
Douro Media
Locatie: Rosmalen

Douro betekent letterlijk 'Gouden rivier' met aan het eind van de rivier de spreekwoordelijke pot met Goud. In die hoedanigheid optimaliseren wij op structurele wijze de online marketing activiteiten van onze klanten.

Gratis brochure
Driestar educatief
Locatie: GOUDA

Praktijkgericht kenniscentrum Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het christelijk onderwijs in binnen- en buitenland. Dat doen wij met opleidingen, diensten en producten van Driestar hogeschool, Driestar onderwijsadvies en Driestar managementadvies.

Erasmus Academie BV
Locatie: Rotterdam

Tijd voor verdieping: kies voor een opleiding van Erasmus Academie Erasmus Academie biedt u Tijd voor Verdieping. Verdiepen is letterlijk het creëren van ruimte door het aanbrengen van een extra laag.

Gratis brochure
Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA)
Locatie: Rotterdam

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is een samenwerkingsverband tussen de Erasmus School of Economics (ESE) en Erasmus Universiteit Rotterdam Accounting, Auditing & Controlling (Eurac) BV. Door deze samenwerking worden alle opleidingen en onderzoek op het gebied van Accounting, Auditing en Controlling onder één paraplu georganiseerd; postinitiële opleidingen, een executive master, executive programs en permanente educatie.

Gratis brochure
Euroforum
Locatie: Eindhoven

Congressen U wilt collega's ontmoeten en kennisdelen. Euroforum organiseert jaarlijks ruim 200 bijeenkomsten voor hogeropgeleiden in de vorm van congressen, studiedagen en workshops.

Gratis brochure
evofenedex
Locaties: Utrecht, Venlo, Zoetermeer

Opleiden met evofenedex We leven in een wereld waar de consument producten in China kan aanschaffen en deze binnen drie dagen op de deurmat vindt. Waar multinationals multimodaal, internationaal en 24/7 zaken doen.

Gratis brochure
Focus learning journeys
Locaties: Baarn, Breukelen, Mierlo, Utrecht

Omdat we nooit uitgeleerd zijn..

Gratis brochure
Fontys Hogescholen
Locaties: 's-Hertogenbosch, Bergen op Zoom, Eindhoven, Helmond, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Veghel, Venlo

In Brabant en Limburg is Fontys met 40.000 studenten en 4.

GITP Organisatieontwikkeling & Training
Locaties: Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht

Waar staat u in uw loopbaan. Aan het begin of bent u juist toe aan een nieuwe stap.

Gratis brochure
Gladwell Academy

Gladwell Academy traint professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie hebben een groeiende impact op alle aspecten van het werkende leven; bij Gladwell Academy leren mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen.

Gratis brochure
Hogeschool iPabo
Locaties: Alkmaar, Amsterdam

Over Hogeschool iPabo Op Hogeschool iPabo geloven we in de vele talenten van kinderen en volwassenen. We zien het als onze missie om talentontwikkeling van basisschoolkinderen te realiseren door het permanent professionaliseren van leerkrachten en leidinggevenden in het primair onderwijs.

Hogeschool Leiden - Centrum Bioscience en Diagnostiek
Locatie: Leiden

Hogeschool Leiden Onderwijs Hogeschool Leiden beschikt over kwalitatief sterke opleidingen die onderscheidend zijn op het gebied van 'Jeugd', 'Gezondheidszorg' en 'Life Sciences'. We leiden studenten op die aan de slag gaan in het onderwijs of op andere manieren in contact komen met jeugd, zoals in de jeugdzorg en de preventie van jeugdcriminaliteit.

Hogeschool Leiden - Centrum Management en Bedrijf
Locatie: Leiden

U wilt de managementkwaliteiten van uw personeel ontwikkelen of de kennis van uw medewerkers versterken. U wilt een verandertraject in goede banen leiden.

Hogeschool Leiden - Centrum Onderwijs en Innovatie
Locatie: Leiden

Centrum onderwijs & innovatie Leiden Leren houdt niet op wanneer je een diploma hebt behaald. Sterker nog, in de praktijk komt het leerproces pas goed op gang.

Hogeschool Rotterdam
Locatie: Rotterdam

Binnen Hogeschool Rotterdam is het ook mogelijk om masters te doen die bekostigd en niet- bekostigd zijn. Dat wil zeggen dat de ene master gedeeltelijk gesubsidieerd is en de ander volledig door een deelnemer moet worden betaald.

Hogeschool van Amsterdam

WAAROM HVA. Je wilt je blijven ontwikkelen in je baan.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Locaties: Arnhem, Nijmegen

Bent u gedreven om verder te groeien, persoonlijk én professioneel. Kies voor HAN Masterprogramma's.

Gratis brochure
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Locaties: Amsterdam, Arnhem, Nijmegen

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) verzorgt voor meer dan 28.000 studenten kwalitatief hoogwaardige opleidingen en cursussen, in een inspirerende leeromgeving.

Gratis brochure
Hotelschool The Hague
Locatie: Den Haag

Hotelschool The Hague Sterk internationaal georiënteerd maar altijd de fundamenten van onze oprichting in acht gehouden. Denk hierbij aan de speciale aandacht voor gastvrijheid en de sterke band met het werkveld.

HZ University of Applied Sciences
Locatie: Vlissingen

Waardevolle en zelfbewuste professionals De HZ University of Applied Sciences leidt mensen op tot verantwoordelijke, waardevolle en zelfbewuste professionals in een globaliserende werkomgeving. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met en betrokkenheid van de (internationale) beroepspraktijk en partnerinstellingen.

ICTRecht
Locatie: Amsterdam

ICT Recht, Deskundig, praktisch en concreet juridisch advies tegen een gunstig tarief. ICTRecht levert deskundig en praktisch juridisch advies over ICT.

Gratis brochure
Info Support
Locaties: Ertvelde, Mechelen, Utrecht, Veenendaal

De maatschappij kan niet meer zonder IT. Het gevolg is dat in veel organisaties een business-probleem ook tegelijk een IT-probleem is.

Instituut voor Toegepaste Haptonomie
Locaties: Berg en Dal, Nijmegen

Deeltijd post-hbo opleiding Haptonomie Het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH) is een toonaangevend opleidingsinstituut en kenniscentrum dat zich al 26 jaar bezig houdt met de essentie van de haptonomie en haptotherapie. Onze post-hbo beroepsopleiding leidt mensen in 4 jaar tijd op tot haptotherapeut.

Interselling Training B.V.
Locatie: Tilburg

Commerciële trainingen Interselling Interim staat bekend als dé organisatie voor commerciële trainingen en consultancy. Achtergrond Een organisatie kiest voor een identiteit en dit wordt door mensen omgezet naar kennis, houding en vaardigheden.

Gratis brochure
ISBW Opleiding & Training
Locatie: Hilversum

Wij bieden ruim 200 praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan op MBO-, HBO-, en Post-HBO niveau. We bieden trainingsprogramma's aan van één dag tot opleidingen van enkele jaren.

Gratis brochure
Kenneth Smit Training
Locatie: Eindhoven

Kenneth Smit Training: het fundament voor uw succes Uw medewerkers zitten vol ongekend talent. Bent u klaar om deze kwaliteiten om te zetten naar meer rendement voor uw onderneming.

Gratis brochure
Koerts Consultancy
Locatie: Papendrecht

Koerts Consultancy is opgericht om de zeer brede ervaring en kennis van Tijs Koerts (PhD) op het gebied van procesveiligheid met klanten te delen. Mede hierdoor hebben de opleidingen een grote toepasbaarheid en zijn ze voorzien van veel praktijkvoorbeelden.

Gratis brochure
LECTRIC
Locaties: Amsterdam, Capelle aan den Ijssel, Utrecht

LECTRIC is een vooraanstaand kennisinstituut met een kwalitatief en innovatief opleidingenaanbod. Effectieve en duurzame kennisoverdracht staat centraal.

Gratis brochure
London School of Business and Finance
Locaties: Birmingham, Chicago, Hannover, London, Manchester, Singapore, Springleaf Tower, Toronto, Ontario, Vancouver

About us The London School of Business and Finance (LSBF) is a private educational institution based in London, offering undergraduate, postgraduate and professional courses with over 350 specialist study pathways. LSBF was established in 2003, and has grown from a single college focused on professional qualifications to an international network delivering a wide range of degrees in partnership with a variety of schools and associations.

Gratis brochure
LVE Communicatie
Locatie: Ede

Wie zijn wij. We praten niet graag over onszelf.

Gratis brochure
Maastricht University School of Business and Economics
Locatie: Maastricht

Samen talenten ontwikkelen Maastricht University School of Business and Economics verzorgt postdoctoraal management onderwijs en training voor professionals. Het portfolio bestaat uit MBA programma's, Incompany programma's, managementcursussen en coaching.

Markus Verbeek Praehep
Locaties: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Den Haag, Drachten, Ede, Eindhoven, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Schagen, Utrecht, Zwolle

Financieel-economische opleidingen Markus Verbeek Praehep is een opleider met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van financieel-economische en administratieve opleidingen. Het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep is een begrip in de financiële wereld.

Gratis brochure
Mikrocentrum
Locatie: Eindhoven

Opleiden, ontmoeten, ondernemen Als onafhankelijk instituut ondersteunt Mikrocentrum bedrijven en organisaties in het verbeteren van hun kennis en vaardigheden in de meest uiteenlopende technische en organisatorische vakgebieden. Dit doen we al ruim 40 jaar door het organiseren van opleidingen, seminars, themadagen en beursen.

Gratis brochure
NCOI Opleidingen
Locatie: Hilversum

Welkom bij NCOI Opleidingen NCOI Opleidingen is uitgegroeid tot de grootste opleider voor werkenden in Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. We verzorgen ruim 1.

Gratis brochure
Netherlands Business Academy
Locatie: Breda

Netherlands Business Academy Opleidingen voor professionals met ambitie Twee decennia ervaring in opleiden heeft ertoe geleid dat Netherlands Business Academy dé aanbieder van praktijkgerichte Masteropleidingen, Post-HBO opleidingen, academische leergangen en Masterclasses in Nederland is. Wij richten ons op de professional die met een praktijkgerichte opleiding meer uit zijn of haar carrière wil halen.

Gratis brochure
Nijmegen School of Management
Locatie: Nijmegen

About Nijmegen: studying in the heart of Europe Nijmegen is the oldest city in the Netherlands and is centrally located in Europe. It is a fun, safe and friendly place, safe and friendly place with a rich social and cultural life - a real student city with some 170,000 inhabitants, of whom about 30% are students.

Open Universiteit
Locatie: Heerlen

Bijna alles kan bij de Open Universiteit. Wij zijn heel flexibel en dat maakt ons aantrekkelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder die wil studeren op universitair niveau, volgens een eigen plan.

Pastoor bv
Locatie: Nijmegen

Communicatietrainingen, krachtige teksten, relevant advies. Zelf beter leren schrijven in compacte trainingen.

Gratis brochure
PCI Languages
Locaties: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Baarn, Barendrecht, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Diemen, Doorn, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Helvoirt, Hengelo, Hilvarenbeek, Hilversum, Hoogeveen, Langenboom, Leiden, Lemmer, Leusden, Linschoten, Maarn, Maastricht, Mijdrecht, Naarden, Nijmegen, Olst, Opmeer, Oud-Beijerland, Rotterdam, Spijkenisse, St-Michielsgestel, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Velp, Venlo, Vlaardingen, Zaltbommel, Zoetermeer, Zuid Laren, Zutphen, Zwolle

"De grenzen van mijn taal vormen de grenzen van mijn wereld." (Ludwig Wittgenstein, Oostenrijkse filosoof) Communicatieproblemen opgelost We leven in een concurrerende wereld waarin internationale expertise en kennis van vreemde talen steeds belangrijker worden, ook voor u om u verder te kunnen ontwikkelen in uw functie.

Gratis brochure
PHOV (Stichting Post Hoger Onderwijs Veiligheidskunde)
Locatie: Utrecht

PHOV, voor veiligheidskundig onderwijs dat het verschil maakt. Een opleiding volgen bij PHOV is een bewuste keuze.

Gratis brochure
Pink Elephant Nederland
Locaties: ’s-Hertogenbosch, Groningen, Naarden

Sinds 1980 gespecialiseerd in IT-trainingen Pink Elephant is een Nederlandse IT onderneming die rond 1980 is ontstaan als bijverdienste van een drietal studenten aan de Technische Universiteit Delft. In de avonden en weekenden beheerden zij de grote mainframe computers van onder andere IBM, DOW Chemical en diverse Ministeries.

Post MD Opleidingen
Locatie: Rotterdam

U wilt graag een nieuwe stap maken in uw loopbaan. Daarvoor ligt een opleiding voor de hand, een opleiding die aansluit bij de actuele ontwikkelingen in uw sector.

Gratis brochure
Pro Education
Locatie: Hilversum

Onze erkende opleidingen onderscheiden zich door flexibel, praktijkgericht onderwijs, kleine groepen en persoonlijke aandacht. U kunt bij Pro Education terecht voor een volledige master- of post-bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende masterclass of training.

Gratis brochure
Projectmanagement-training.nl
Locaties: Amsterdam, Groningen, Utrecht

Hier vindt u een compleet aanbod van verschillende trainingen voor uw bedrijf en uw medewerkers. Naast cursussen bieden we ook langduriger begeleiding van uw projectleiders aan en kunt u bij ons terecht voor advies op gebied van de organisatie van uw projecten.

Gratis brochure
Protestantse Theologische Universiteit
Locaties: Amsterdam, Groningen

Welkom bij de PThU De Protestantse Theologische Universiteit is een levensbeschouwelijke universiteit voor theologie. Gevestigd in Amsterdam en groningen.

Quality Mentor
Locatie: Barendrecht

Quality Mentor is een kennisorganisatie voor de organisatie van groepstrainingen en/of open rooster cursussen. Daarnaast is Quality Mentor distributeur van leeroplossingen, voor eLearning en online trainingen of systemen.

Gratis brochure
Radboud Management Academy
Locatie: Nijmegen

De Radboud Management Academy (RMa) is een academische leerplaats waar managers, professionals en wetenschappers met elkaar in dialoog gaan over de samenleving van nu en morgen. En over de organisaties en instituties in die samenleving.

Reddin Nederland
Locatie: Oosterhout

Reddin is een internationale organisatie van management-consultants en trainers. De organisatie is opgericht door professor dr.

Gratis brochure
Rijksuniversiteit Groningen
Locatie: Groningen

De universiteit De Rijksuniversiteit Groningen heeft een rijke academische traditie die teruggaat tot 1614. Onze traditie heeft de eerste vrouwelijke student en de eerste vrouwelijke lector in Nederland voortgebracht, evenals de eerste Nederlandse ruimtevaarder en de eerste president van de Europese Centrale Bank.

Riskmatrix Opleidingen
Locaties: Driebergen, Ede, Utrecht

Opleidingen, Advies en Publicaties Riskmatrix Opleidingen verzorgt als onderdeel van financieel adviesbedrijf ConQuaestor opleidingen op het gebied van treasury management. Tot augustus 2012 werden deze opleidingen georganiseerd door het bedrijf Riskmatrix te Driebergen, dat zich onder het label Riskmatrix Publishing thans vooral richt op het uitgeven van publicaties.

Rivercloud
Locatie: Utrecht

Rivercloud Rivercloud ondersteunt ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar meer business en meer vrijheid. Doel is het vergroten van de online zichtbaarheid, invloed en autoriteit met Linkedin zodat je vaker betere klantgesprekken voert.

Gratis brochure
Rotterdam Business School
Locatie: Rotterdam

Rotterdam Business School "Rotterdam Business School offers inspiration for a lifetime in a world of opportunities." In 1966, representatives from various Rotterdam companies laid the foundation for this motto by establishing the first Business Administration Bachelor's Degree programme in the Netherlands.

Gratis brochure
Ruysdael
Locatie: Maarn

Ruysdael is een organisatie waarvan de medewerkers op verschillende manieren bijdragen aan het doorvoeren van complexe veranderingen. Onze dienstverlening kent veel vormen met maar één focus: Samenwerking gericht op resultaat en rendement.

Gratis brochure
Scheidegger Opleidingen
Locatie: Hilversum

Scheidegger verzorgt al 70 jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen, van MBO- tot HBO Bachelorniveau en van korte trainingen tot volledige erkende opleidingen. Inmiddels hebben al meer dan één miljoen mensen een of meerdere diploma's bij Scheidegger behaald en daar zijn we ontzettend trots op.

Gratis brochure
Schouten & Nelissen
Locatie: Zaltbommel

De organisatie Schouten & Nelissen is één van de grootste opleidings- en adviesbureaus op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Bij Schouten & Nelissen werken ruim 600 mensen, waaronder trainers, adviseurs, psychologen en andere deskundigen, met hart en ziel aan het bereiken van de doelstellingen van de klant.

Gratis brochure
Secretary Management Institute
Locatie: Eindhoven

De opleider voor ambitieuze secretaresses Ambitieuze secretaresses volgen al 20 jaar de cursussen en opleidingen van Secretary Management Institute. In het uitgebreide aanbod (meer dan 50 opleidingen en cursussen) vindt u altijd iets dat bij u past.

Gratis brochure
Solvay Brussels School of Economics and Management
Locatie: Brussel

Welcome to the Solvay Brussels Schoolof Economics and Management. Let us start with one of the school's most important assets: its entrepreneurial and motivated student body.

Gratis brochure
Specialist Development
Locatie: Dieren

Specialist Development: persoonlijke ontwikkeling voor professionals. Leren en ontwikkelen gaat in onze ogen niet om het afleren van dingen of het aanleren van nieuwe dingen.

Gratis brochure
Stenden Hogeschool
Locatie: Leeuwarden

Studeren bij Stenden Hogeschool Het beste naar boven halen in iedere student. Dat is de missie van Stenden Hogeschool.

Streng Dijkerman & Partners
Locaties: Amsterdam, Breda, Bunnik, Eindhoven, Goes, Leende, Otterlo, Rotterdam, Soesterberg, Tilburg, Utrecht, Velp

Rode draad bij alle cursussen De uitgangspunten van de cursussen zijn: indien u deelneemt aan een training maakt u tijd vrij voor deelname en zet u zich met overgave in, zodat een optimaal resultaat wordt bereikt; managers en leidinggevenden dienen, behalve over vakinhoudelijke kennis en ervaring, ook in toenemende mate te beschikken over algemene management vaardigheden; onze managementtrainingen hebben een korte doorlooptijd ze zijn direct toepasbaar in de praktijk gelijkgestemde collega-deelnemers er is weinig/geen tijd nodig voor huiswerkopdrachten; alles gebeurt op de cursus zelf docenten geven een compacte inleiding, maken alleen gebruik van theorie indien noodzakelijk en tonen het effect/de uitwerking op de organisatie Waarom SD&P Hoewel SD&P inmiddels ruim20 jaar bestaat en in deze tijd voormeer dan 5000 personen cursussen heeft verzorgd, is niet iedereen bekend met SD&P. Hieronder volgt een aantal redenen, die door ex-cursisten vaak worden genoemd als onderscheidende voordelen.

Gratis brochure
Supply Chain Education
Locatie: Alphen a/d Rijn

There is a gap between what we know - the sharing of information is important - and that which we practice. Supply Chain Education teaches employees how they can put information and knowledge into standard practice.

Gratis brochure
The Lime Tree - Mediation & Training
Locaties: Amsterdam, Bilthoven, Den Haag, Garderen, Hulshorst, Veghel, Wolfheze

Management en Mediation Een goede manager kan op uiteenlopende situaties adequaat reageren. Hij beschikt hiervoor over sociale vaardigheden, communicatie vaardigheden en hij kan medewerkers motiveren en inspireren.

Gratis brochure
The Square Mile
Locaties: ’s-Hertogenbosch, Amsterdam, Breda, Leiden

Zakelijke Taaltraining voor Professionals Langdurige zakelijke relaties zijn gebaseerd op eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Wij helpen onze klanten dit soort relaties te ontwikkelen door hun te leren actiever te luisteren, op een constructieve wijze besprekingen aan te gaan en hun standpunten met meer zelfvertrouwen over te brengen in de taal van hun zakenpartner.

Gratis brochure
Theologische Universiteit Kampen
Locatie: Kampen

Theologische Universiteit Kampen De Universiteit is verbonden aan de Gereformeerde Kerken in Nederland als wetenschappelijk theologische instelling die werkt vanuit de gereformeerde geloofsovertuiging in dienst van het evangelie van Jezus Christus. Transfer en Permanente Educatie Predikanten (PEP) Permanente Educatie Predikanten richt zich met name op de voortgezette educatie van predikanten.

Thomas More Hogeschool
Locatie: Rotterdam

PROFESSIONALISERING Bij Thomas More Hogeschool leiden wij studenten op tot startbekwame leraren, maar verzorgen we ook vervolgopleidingen voor leraren, schoolteams en directies. Samen met het werkveld werken we hard aan de onderwijsvernieuwing en onderwijsontwikkeling voor de komende jaren.

Tias School for Business and Society
Locaties: Amsterdam, Beijing, Eindhoven, Shanghai, Taipei, Tilburg, Utrecht

TIAS, de business school van de Universiteit van Tilburg en de Technische Universiteit Eindhoven, biedt een breed en flexibel portfolio aan internationaal erkende managementopleidingen. Het motto van TIAS is: "Never Stop Asking" en dit wordt weerspiegeld in opleidingen die hun oorsprong hebben in toonaangevend managementonderzoek en zijn ontworpen om aan de specifieke onderwijsbehoeften van individuen en organisaties in de veranderende wereld van het bedrijfsleven.

Tilburg University
Locatie: Tilburg

Tilburg University inspireert haar staf en haar studenten om bij te dragen aan de kwaliteit van de samenleving van vandaag en morgen. Wij doen dit door scholing en vorming van jonge mensen tot personen die verantwoordelijke posities in de maatschappij kunnen bekleden, door het aanbieden van levenslang en na-ervaringsonderwijs en door de resultaten van ons onderzoek.

Gratis brochure
Transfer Solutions
Locatie: Leerdam

Over Transfer Solutions Vanaf 1995 levert Transfer Solutions onafhankelijk en verticaal maatwerk op het gebied van Oracle-oplossingen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke Oracle-expert van Nederland.

Triple Impact
Locaties: Amersfoort, Nijkerk

De drijvende kracht achter Triple Impact is Hans 't Hart (1962), psycholoog NIP. De passie van 't Hart is om mensen zowel zakelijk als privé te helpen om in hun leven een grotere voldoening en effectiviteit te bereiken.

Gratis brochure
TSM Business School
Locatie: Enschede

TSM business school is ontstaan vanuit de Universiteit Twente en richt zich van nature op het ontwikkelen van de talenten van professionals en managers die werken in technologisch complexe omgevingen. Daar waar het vermogen om te veranderen de kritische succesfactor vormt.

Gratis brochure
TU Delft
Locatie: Delft

Onderwijs voor professionals van de TU Delft Naast de reguliere voltijds- Bachelor en Masteropleidingen biedt de TU Delft diverse deeltijd- en andere opleidingen en cursusen. De postdoctorale opleidingen van de TU Delft zijn bedoeld voor professionals en managers die een academische studie en een uitdagende baan willen combineren.

Gratis brochure
Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch
Locaties: Breukelen, Zeist

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch is een in 1983 opgericht middelgroot familiebedrijf. Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch levert met een breed productenscala vakgerichte Business-to-Business informatie aan professionals binnen verschillende vakgebieden: Arbo, Veiligheid en VCA Financien Maatschappij, Criminaliteit & Veiligheid Overheid Recht Zorg en Welzijn Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch streeft naar producten en diensten die voldoen aan de eisen van permanente educatie, innovatie en actualiteit van wet- en regelgeving en wil een toonaangevend bedrijf zijn dat wordt gewaardeerd vanwege zijn kwaliteitsproducten en betrokkenheid bij degenen met wie en voor wie producten worden ontwikkeld en verspreid.

Gratis brochure
Universiteit Hasselt
Locaties: Diepenbeek, Hasselt

Versterk, versnel of ontwikkel jouw kennis & kunde Op zoek naar verdieping, verbreding of misschien wel heroriëntering. Universiteit Hasselt zet in op levenslang leren en biedt via haar permanente vormingsaanbod diverse mogelijkheden in bij- en nascholing voor professionals en ondernemers.

Gratis brochure
Universiteit Leiden
Locatie: Leiden

Onderwijs Universiteit Leiden De Universiteit Leiden leidt bijna 27.000 studenten op, afkomstig uit 115 landen.

Universiteit voor Humanistiek
Locatie: Utrecht

Gaan sociale netwerken op internet ten koste van authentiek menselijk contact. Wat heb je aan een ideaal van autonomie, als je afhankelijk bent van zorg.

Gratis brochure
Van Harte & Lingsma
Locaties: Garderen, Oegstgeest, Wolfheze

Van Harte & Lingsma helpt mensen en organisaties bij hun ontwikkeling. Wij laten zien dat mensen sterker worden als zij zelf de leiding nemen.

Vlerick Business School
Locaties: Brussel, Gent, Leuven, St. Petersburg

By 2030 the majority of people will be educated abroad. Vlerick is a leading international business school.

Gratis brochure
VMR Commerciële Groei
Locatie: Ede

Haalt u uw verkoopdoelstellingen. Of kan het beter.

VMR Training en Coaching BV
Locatie: Ede

VMR Training en Coaching is gespecialiseerd in praktische training en coaching op het gebied van verkoop, communicatie, management en persoonlijke effectiviteit. De verschillende trainingen die wij aanbieden, kenmerken zich door een praktijkgerichte en interactieve aanpak van enthousiaste trainers.

Vrije Universiteit Amsterdam
Locatie: Amsterdam

Ben jij een professional met een goede baan. Dan heeft het Center for Executive Education dé opleiding voor jou.

Gratis brochure
Waarmakers
Locaties: Eindhoven, Reek, Vught

Waarmakers Hoe kun jij jezelf blijven in een wereld die jou constant wil veranderen. Dit vraagt een duidelijk doel, alertheid en flexibiliteit zonder af te dwalen van je eigen waarden.

Gratis brochure
Wageningen University & Research
Locatie: Wageningen

Wageningen University & Research Wageningen University & Research is een samenwerkingsverband tussen Wageningen University en de Stichting Wageningen Research. Het vakgebied bestaat uit drie kerngebieden waarin wij opereren: Voeding en voedselproductie Leefomgeving Gezondheid, leeftstijl en levensomstandigheden Opleidingen voor professionals Bij Wageningen University en Research hebben professionals de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied.

Wagner
Locaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Baarn, Bakkeveen, Brummen, Den Dolder, Den Haag, Dordrecht, Groningen, Haren, Maastricht, Santpoort, Sint-Michielsgestel, Utrecht

Over Wagner Onafhankelijk denken. Verbredend kijken.

Gratis brochure
Amsterdam Business School
Locatie: Amsterdam

Aan de Amsterdam Business School (ABS) van de Universiteit van Amsterdam wordt hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek verricht op het gebied van: Accounting, Control, Finance, Human Resource Management, Organisational Behavior and International Strategy & Marketing. Het voltijdse onderwijs van de ABS wordt verzorgd in driejarige bachelor- en eenjarige masteropleidingen.

Gratis brochure
Antwerp Management School
Locatie: Antwerpen

Antwerp Management School is the autonomous management school of the University of Antwerp. Located in the hub of Europe, the school is building on the long tradition of academic learning of its parent institution the University of Antwerp.

Gratis brochure
Ashridge Business School
Locaties: Berkhamsted, Hertfordshire, UK

Ashridge combines the best of a development business school with an innovative organisation consultancy. Business leaders from all over the world come to Ashridge to renew and refresh their thinking.

Gratis brochure
Athens University of Economics and Business
Locaties: Athens, Greece

An impressive list of 40 elective courses falling under 5 cutting edge majors allows students to fit the degree to their specific needs and interests. The MBA International program of the Athens University of Economics & Business (AUEB) is a leading European MBA program.

Gratis brochure
Avans+, improving professionals
Locatie: The Hague

The Hague Executive Campus is a European Business Institute for Executive Education and leadership development distinct by its pan-European approach to doing global business. Working in partnership with the Paris Executive Campus, the Executive Education arm of the two prestigious business schools in France: Rouen Business School and Reims Management School, it offers a diverse portfolio of degree and non degree programmes to suit executives at every level of their career.

Gratis brochure
Business School Netherlands
Locaties: Buren (Gld.), Netherlands

Business School Netherlands We have been active in the development of business professionals for around twenty-eight years, and we continue to expand our provision of Action Learning programmes beyond the boundary of the Netherlands, creating a global Action Learning community of business leaders, all following the same steps to success, the ever revolving; diagnose - plan - do - reflect. Action Learning The business school was established in 1988 based upon our belief that the programmes available failed to meet the actual training and development needs of business managers.

Gratis brochure
De Haagse Hogeschool
Locaties: The Hague, Netherlands

About us Knowledge is the new international currency. Social institutions, companies, governments and other organisations influenced by the knowledge economy and the knowledge society face new challenges.

Gratis brochure
EU Business School - Barcelona, Geneva, Montreux, Munich
Locaties: Barcelona, Spain, Clarens-Montreux, Switzerland, Geneva, Switzerland, Munich, Germany

The EU Group (EU) is a network of professionally-accredited, multicultural, high-ranking business schools established in 1973. We have campuses in Barcelona, Geneva, Montreux, Munich and online.

Gratis brochure
IE Business School
Locaties: Madrid, Spain

At IE Business School, we view Executive Education as a way for managers, directors and company leaders to update skills, learn the latest trends and practices, and to network with other experts and managers. Executive Education addresses key issues such as increased competition, global and increasingly interdependent economies, more dynamic markets, fast-paced technological evolution, shrinking product lifecycle, constantly changing consumer habits, and corporate responsibility.

Gratis brochure
INSEAD
Locaties: Abu Dhabi, United Arab Emirates, Fontainebleau, France, New York, US, Singapore

INSEAD Global Executive MBA (GEMBA) In a world of constant change, where others may see obstacles, you see opportunities and challenges. You are also demanding: you don't want to leave too much to chance.

Gratis brochure
Institute for Law and Finance
Locaties: Frankfurt am Main, Germany

The Institute for Law and Finance (ILF) at Goethe University Frankfurt am Main, Germany, offers a unique one-year postgraduate program leading to a Master of Laws in Finance (LL.M.

KU Leuven
Locatie: Leuven

Situated in the heart of Western Europe, KU Leuven (University of Leuven) has been a centre of learning for nearly six centuries. Today, it is Belgium's largest and highest-ranked university and, founded in 1425, one of the oldest and most renowned universities in Europe.

Gratis brochure
London School of Business and Finance
Locaties: Birmingham, Chicago, Hannover, London, Manchester, Singapore, Springleaf Tower, Toronto, Ontario, Vancouver

About us The London School of Business and Finance (LSBF) is a private educational institution based in London, offering undergraduate, postgraduate and professional courses with over 350 specialist study pathways. LSBF was established in 2003, and has grown from a single college focused on professional qualifications to an international network delivering a wide range of degrees in partnership with a variety of schools and associations.

Gratis brochure
Luzern University
Locaties: Lucerne, Switzerland

The University of Lucerne is a young one. Although its roots reach back as far as 1600, it has only been one of Switzerland's twelve universities since 2000.

Gratis brochure
Maastricht School of Management
Locaties: Maastricht, The Netherlands

Located in the heart of Europe, within easy access of Amsterdam, Brussels, Cologne, Frankfurt, London and Paris, Maastricht School of Management (MsM) is one of the oldest and most international business schools in the Netherlands. Located in Europe, but an established global player, we know how much good management matters for success.

Mälardalen University Sweden
Locaties: Eskilstuna, Sweden, Västerås, Sweden

Mälardalen University is one of Sweden's largest institutes of higher education. We offer a large number of programmes and courses, which attract 13,000 students from all over the world each year.

Middlesex University
Locaties: London, UK

Middlesex University has a long and proud history as a provider of high-quality education in North London. Its roots date back to 1878 with the opening of St Katherine's College, and the highly acclaimed Hornsey School of Arts and Crafts in 1882.

Nijmegen School of Management
Locaties: Nijmegen, The Netherlands

About Nijmegen: studying in the heart of Europe Nijmegen is the oldest city in the Netherlands and is centrally located in Europe. It is a fun, safe and friendly place, safe and friendly place with a rich social and cultural life - a real student city with some 170,000 inhabitants, of whom about 30% are students.

Rotterdam Business School
Locaties: Rotterdam, The Netherlands

"Rotterdam Business School offers inspiration for a lifetime in a world of opportunities." In 1966, representatives from various Rotterdam companies laid the foundation for this motto by establishing the first Business Administration Bachelor's Degree programme in the Netherlands.

Gratis brochure
Sacred Heart University
Locatie: Luxembourg

Mission It takes more than just keeping up to succeed in business. You need the vision to motivate a team, the ability to embrace new technologies, and the creativity to crack seemingly unsolvable problems.

Gratis brochure
SBS Swiss Business School
Locaties: Kloten-Zurich, Switzerland

SBS is a pioneering educational institution dedicated to preparing students for the careers of the global economy in International Management, Finance, Marketing and other fields teaching state of the art theory, immersing students in international experiences, and connecting them to best practice in business. Participants learn much more than management theory and practice; they acquire new ways of thinking that can profoundly change their lives and the success of their organization.

SDA Bocconi School of Management
Locaties: Milan, Italy

SDA Bocconi is the leading School of Management in Italy and also stands among the top-ranked European Institutions. Founded in 1971, with its over 40-year experience, SDA Bocconi School of Management is a pioneer in business education in Italy: its hallmark is innovation and far-reaching modeling that manifest themselves through a wide array of executive courses and master programs.

Gratis brochure
Solvay Brussels School of Economics and Management
Locatie: Brussels

Welcome to the Solvay Brussels School of Economics and Management. Let us start with one of the school's most important assets: its entrepreneurial and motivated student body.

Gratis brochure
Tias School for Business and Society
Locaties: Amsterdam, The Netherlands, Taipei, Taiwan, Tilburg, The Netherlands, Utrecht, The Netherlands

TIAS is a fast growing business school in Europe, having expanded almost tenfold over the past ten years. We are the executive education arm of Tilburg University and Eindhoven University of Technology.

Gratis brochure
TU Delft
Locatie: Delft

Waarom een postdoctorale opleiding bij TU Delft. De postdoctorale opleidingen van de TU Delft zijn bedoeld voor professionals en managers die een academische studie en een uitdagende baan willen combineren.

Gratis brochure
Universiteit Hasselt
Locaties: Diepenbeek, België, Hasselt, België

Hasselt University: a creative hub in the 'international innovation web' Interested in acquiring in-depth knowledge and developing professional skills. Dreaming of a successful career as a researcher.

Gratis brochure
University of Luxembourg
Locaties: Luxembourg, Luxembourg-Kirchberg

The University of Luxembourg (www.uni.

Gratis brochure
Vienna University of Economics and Business (WU)
Locaties: Vienna, Austria

The WU Executive Academy of the Vienna University of Economics and Business (WU), Europe's largest business university, brings more than 100 years of experience and an excellent reputation to the field of executive education and belongs to the top 100 business universities worldwide. The executive education portfolio of the WU Executive Academy includes MBA and Master of Laws programs, university certificate programs, corporate programs and seminars.

Vlerick Business School
Locaties: Brussel, België, Gent, België, Leuven, België, St. Petersburg, Rusland

By 2030 the majority of people will be educated abroad. Vlerick is a leading international business school.

Gratis brochure
Webster University in Geneva
Locaties: Geneva, Switzerland

At Webster University Geneva, the concept of an international education becomes reality. At WUG 500 students from 90 countries come together as a community of learners engaged by a faculty representing 25 nations.

Gratis brochure
Antwerp Management School

De Antwerp Management School heeft de ambitie "leerpartner in management" te zijn. Als toekomstgerichte managementschool focust Antwerp Management School zich op de uitdagingen waarmee managers geconfronteerd worden in hun streven om te realiseren, te excelleren, te leiden, zich te engageren en grenzen te verleggen.

Gratis brochure
Athens University of Economics and Business

Our University, the former Athens School of Economics and Business, is the oldest educational institution of our country in the fields of Economics and Business Administration. Since 1920, it has created a great tradition in educating the youth of our country.

Gratis brochure
De Haagse Hogeschool

Kwalitatief hoogwaardige en praktijkgerichte opleidingen Kwaliteit en groei, daar gaat het u om. In uw persoonlijke prestaties en in die van uw organisatie.

Gratis brochure
Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een stevige verankering in de stad Rotterdam en de regio. Vanuit die sterke betrokkenheid op haar stedelijke omgeving heeft de EUR op specifieke terreinen aansluiting bij de wetenschappelijke wereldtop, zoals in de geneeskunde en gezondheidszorg, in economie, econometrie en management.

European University - Barcelona, Geneva, Montreux, Munich

As one of the world's top business schools, European University (EU) is internationally accredited and recognized for the excellence of its students and faculty. Established in 1973, EU has developed a business education model that delivers high-quality instruction, a competitive learning environment and a network of international campuses.

Gratis brochure
Hanzehogeschool

Hanzehogeschool Groningen De Hanzehogeschool Groningen, de oudste multisectorale hogeschool van Nederland, ontwikkelt zich, met ruim 30 lectoraten en 6 kenniscentra, tot een kennisinstelling voor toegepast onderzoek. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en non-profit instellingen.

Gratis brochure
Hogeschool Dirksen

Hogeschool Dirksen staat hoog aangeschreven bij de overheid en het bedrijfsleven. Dirksen staat voor gedegen vakkennis en kwaliteit.

Gratis brochure
Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht (HU) wil bijdragen aan een duurzame kennissamenleving waarbij de mens het uitgangspunt is. Waar studenten en medewerkers zich kunnen ontplooien, zich thuisvoelen en waar we in samenwerking met onze relaties durven te experimenteren en innoveren.

Gratis brochure
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Breed aanbod De HAN investeert in modern en kwalitatief onderwijs. We hebben een breed aanbod aan opleidingen en een grote variëteit aan opleidingsvormen (in voltijd, deeltijd, duaal of individueel via internet).

Gratis brochure
Hogeschool Van Hall Larenstein

Ben je geïnteresseerd in klimaatsverandering, duurzame energiebronnen, waterbeheer, de nieuwe omgevingsvergunning of de inrichting van onze omgeving. En wil je je baan combineren met een praktijkgerichte hbo opleiding.

Gratis brochure
KU Leuven

De KU Leuven (wat staat voor Katholieke Universiteit Leuven) is een zelfstandige universiteit. Zij is gesticht in 1425.

Gratis brochure
Leyden Academy

Voor studenten is een Masterprogramma Vitality and Ageing* en een PhD-programma ontwikkeld, alsmede de Young Excellence Class. Leyden Academy bevordert dat zij pioniers worden in het toepassen van excellente en innovatieve zorg om de kwaliteit van leven van ouderen te bevorderen.

Gratis brochure
Mälardalen University

Mälardalen University has many international contacts and co-operation programs with institutes of higher education in some 50 countries around the world. The University endeavors to provide more opportunities for exchanges with different countries around the world for our students and one of the University's overarching objectives is for all students to be given the opportunity for some form of intercultural contact or activity.

Gratis brochure
Nationale Handelsacademie

Zo studeer je bij de NHA. Waarom kiezen voor de NHA.

Gratis brochure
NCOI Opleidingsgroep

Flexibel leren maakt Leven lang leren aantrekkelijk voor werkenden Leven lang leren klinkt niet leuk. Levenslang heeft namelijk een hele andere lading.

Gratis brochure
Nyenrode Business Universiteit

Situated on a 13th century estate, Nyenrode has a unique atmosphere to work and study. Nyenrode is the only private university in the Netherlands.

Rotterdam Business School

Learning from real life Real-life business cases are at the heart of many courses. They challenge our students to learn to act quickly and decisively.

Gratis brochure
Rotterdam School of Management, Erasmus University (CCC)

The Corporate Communication Centre is a joint initiative of the Rotterdam School of Management, Erasmus University and the business community, and aims to develop and expand knowledge in the field of corporate communication. Corporate communication is a management instrument that harmonizes all consciously used forms of internal and external communication as effectively and efficiently as possible in order to achieve a positive corporate reputation.

Gratis brochure
Stenden Hogeschool

Aan Stenden Hogeschool studeren circa 11.000 studenten en werken bijna 1000 medewerkers.

Gratis brochure
TiasNimbas

The motto of TiasNimbas is 'Never Stop Asking', and this is reflected in programmes that are rooted in leading management research, and designed to address the specific educational needs of individuals and organisations in the evolving world of business. This orientation towards excellence resulted in the Financial Times ranking the Full-Time MBA programme 25 in Europe, while The Economist Intelligence Unit's 'Which MBA.

Gratis brochure
Universiteit Hasselt

Van 1973 tot nu Met haar 40 jaar is de Universiteit Hasselt een jonge universiteit, die op relatief korte tijd exponentieel is gegroeid tot een bloeiend centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de regio in het algemeen en aan de bedrijfswereld in het bijzonder. Niet alleen voor Limburg, maar met vertakkingen tot ver over de landsgrenzen heen.

Gratis brochure
Universiteit Twente

- Geen tekst - .

Universiteit Utrecht

Opgericht in 1636, is de universiteit uitgegroeid tot een moderne, toonaangevende instelling met een groeiende internationale reputatie. De Shanghai-ranglijst plaatst de Universiteit Utrecht op nummer één in Nederland, op een dertiende plaats in Europa en in de wereld op een gedeelde 52ste plaats.

Universiteit van Amsterdam

- Geen tekst - .

Universiteit voor Humanistiek

Gaan sociale netwerken op internet ten koste van authentiek menselijk contact. Wat heb je aan een ideaal van autonomie, als je afhankelijk bent van zorg.

Gratis brochure
Vlerick Business School

By 2030 the majority of people will be educated abroad. Vlerick is a leading international business school.

Gratis brochure