Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Train de Trainer

Academie voor Psychologica

  • Beschrijving
  • Overzicht

NLP heeft krachtige technieken om goede trainingen te ontwikkelen en te geven. Daarnaast is het vooral van belang dat we ieders unieke zelf respecteren en mensen helpen hun specifieke groei verder vorm te geven.

Werken met mensen vanuit je hart en ze helpen een heler mens te worden


In deze 'Train de trainer' ontwikkel je je meesterschap in het overbrengen van NLP technieken. Niet alleen vereist dit meesterschap over de stof zelf, maar ook inzicht in en overzicht over de wijze waarop je de technieken in een groter kader plaatst, ze met elkaar verbindt en de motivatie en integratie bevordert.
De training gaat ook diep in op jouw unieke talenten, op het ontwikkelen van je eigen stijl en het bezielen van je trainerschap. Verder besteden we aandacht aan hoe je een training ontwikkelt, voorbereidt en opzet, en aan het omgaan met de dynamiek van een groep.

Elke training is een complex krachtenveld dat meer van je vraagt dan een draaiboek of een behandelplan. Noch de complexiteit van het ambacht, noch de persoonlijke diepgang wordt geschuwd. Dit is wat deze training zo uniek maakt, en zelfs een extra dimensie geeft aan gecertificeerde trainers.

Samengevat: Bezield en mededogend trainerschap, Heel de mens en Eerst mens, dan deskundige.

Je ontvangt een certificaat nadat je een door jou ontwiikkelde training hebt gegeven.

Tijdsinvestering

13 dagen van 10.00 tot 17.00 uur

Kosten

€ 1950,- inclusief koffie/thee, lunch en certificatie

In overleg kun je in termijnen betalen via een automatische incasso. Je betaalt dan een aanbetaling van € 195,- + € 25,- als bijdrage in de incassokosten. Het aantal termijn kun je zelf vaststellen, het maximum is 8.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 13 dagen
Locatie Leusden
Kosten €2495
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Provincie Utrecht
Afronding Certificaat