Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Black Belt Traject

12Mprove

  • Beschrijving
  • Overzicht

Na je Green Belt certificaat ben je voortvarend aan de slag gegaan met je opgedane Lean kennis. Nu wil je meer en ben je aan het nadenken over hoe je die zo gewilde Black Belt certificering kunt gaan binnenslepen. Je wilt natuurlijk niet zo maar een Black Belt maar uiteraard ga je voor de internationaal geaccepteerde Lean Competency System geaccrediteerde Black Belt en daarom kom je bij ons.

Deze Black Belt certificering bestaat uit een training, een examen en de uitvoering van een verbeteropdracht.


De Black Belt training

De 4-daagse Lean Black Belt training is de volgende stap in jouw Lean-leerproces. De training helpt je om jouw Lean kennis en vaardigheden verder uit te breiden. Het gaat enerzijds dieper in op bekende instrumenten en principes en anderzijds leer je weer een flink aantal nieuwe concepten die jouw Lean rugzak verder vullen.


De verbeteropdracht

Naast het volgen van de training voer je zelfstandig een verbeteropdracht uit. Tijdens de opdracht gebruik je jouw Lean kennis en vaardigheden om een structurele verbetering te realiseren op het gebied van klantwaarde, medewerkerwaarde en/of financiële waarde. Om in aanmerking te komen voor het certificaat heeft de opdracht een zogenaamde 'verzilveringswaarde' van € 100.000,-. De opdracht wordt besproken met en beoordeeld door een onafhankelijke beoordelaar.


Coaching

Om de slagingskans te vergroten bieden wij gerichte coaching aan. Dit doen we in de vorm van een zogenaamde 'strippenkaart' voor 5 coachingsuren. Deze uren plan je zelf in al naar gelang de behoefte en de voortgang. Tijdens de coaching lopen we samen, aan de hand van jouw A3, door de verbeteropdracht heen.


Het Black Belt certificaat, het bewijs van jouw kennis en kunde

Na het succesvol afronden van je examen ontvang je van ons het internationaal erkende Black Belt certificaat van het Lean Competency System. Het formele en internationaal gewaardeerde bewijs dat jij resultaten kunt verbeteren met behulp van Lean kennis en vaardigheden. Het certificaat dat je de erkenning geeft dat jij Lean kunt gebruiken om de effectiviteit en efficiëntie van organisaties duurzaam meer klantwaarde weet te leveren.

Programma

4 dagen, van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 4 dagen
Tijden Overdag
Kosten €3795
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Startmaanden april, september
Provincie Utrecht
Afronding Certificaat