Dé opleidingensite voor hbo en hoger

12Mprove

9.00 1 1 10
 • Beschrijving
 • Contact
 • Opleidingen
 • Vestigingen
 • Testimonials
12Mprove heeft alles in huis om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren. Wij helpen je met daadkrachtig advies, informatie en training om jouw knelpunten en uitdagingen klein en overzichtelijk te maken. Gezamenlijk gaan we aan de slag met het structureel oplossen van de problemen waarbij we geloven in een pragmatische aanpak. Ons motto is om onze kennis te delen via praktische informatie. We volgen de actualiteiten en delen onze visie en ervaringen met jou via onze nieuwsbrief, social media, praktische whitepapers en checklists. Ben je meer geholpen met coaching, training of advies? Je bent van harte welkom op onze trainingslocatie.

Uiteraard kunnen wij ook resultaat boeken bij jou op de werkvloer of op een andere gewenste locatie. Individueel deelnemen, een advies op maat of training on the job, het is ons dagelijks werk; het is onze passie! Ons team van trainers en experts werkt dagelijks met bevlogenheid aan tevreden opdrachtgevers en maximaal resultaat. Onze deelnemers beoordelen ons niet voor niets met een gemiddeld cijfer 9,4! Bekijk onze prachtige reviews en referenties voor meer uitgebreide informatie.
» Algemene informatie
  • Bezoek adres
   (Hoofdlocatie)
  • Antareslaan 65
  • 2132 JE Hoofddorp
  • Nederland
Training Lean Green Belt
Twee trainers, Heidie van Amerongen en Mandy Phoa. Een elkaar versterkend duo. Samen leren tijdens de training. Daarmee nieuwe inzichten en praktische ervaring. Veel interactie. Daar gaat het toch om.
Martin Schomakers
Training Lean Green Belt
Ik heb het privilege gehad om zowel van Frank als van Heidi een deel van de training te ervaren: verschillend in stijl maar beiden van onmiskenbaar hoge kwaliteit! Met een gestructureerde maar zeer interactieve aanpak word je meegenomen in de wereld van Lean en verandermanagement. Ik zal 12mprove altijd van harte aanbevelen!
Hillie Peters (Teammanager a.i. Corporate Support), Rabobank
Training Lean Green Belt
Top ervaring. Uitstekende trainers op een fijne locatie. En dat in een zeer diverse groep (zorg, onderwijs, waterschap, banken, ZZP' ers). De aanpak van 12Mprove kenmerkt zich door de theorie met vooorbeelden en tekeningen over te brengen (ipv de PowerPoint). De 2 gastsprekers waren de slagroom op de taart. Veel geleerd en vooral geinspireerd om het in de dagelijkse praktijk te gaan doen!
Erik Kelhout (Lead Business Changemanager / Senior Productmanager), Rabobank
Training Lean Green Belt
Wat een geweldige ervaring! In vijf dagen het Lean Green Belt certificaat gehaald bij 12Mprove. Een zeer professionele en gedreven organisatie. Voorbereiding, lesmateriaal, training en naslagwerk zijn van excellent niveau. Trainers Mandy Phoa en Heidi van Amerongen zijn de grondleggers voor dit succes: deskundig op inhoud, flexibel, vol passie en bomvol energie. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit!
Rolf Karstanje (Salesmanager), Bergman Clinics B.V.