Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Opleiding: Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+)

Aangeboden door: Rotterdam School of Management, Erasmus University

  • Beschrijving
  • Overzicht

Samenvatting
De cursus PALA+ van Erasmus Academie bestaat uit colleges en is speciaal ontwikkeld voor arbeidsrechtjuristen met een gedegen en diepgaande kennis van het arbeidsrecht.


Omschrijving
De cursus Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+) behandelt in drie dagen nieuwe ontwikkelingen in jurisprudentie en literatuur op het terrein van het arbeidsrecht. De cursus is speciaal ontwikkeld voor arbeidsrechtjuristen met een gedegen en diepgaande kennis van het arbeidsrecht. De kracht van de opleiding ligt in de colleges met een interactief karakter, waar middels een levendige gedachtewisseling nieuwe inzichten en kennis behandeld worden en dan met name met betrekking tot de consequenties voor de praktijk. Een vereiste is dan ook een afgeronde specialisatieopleiding Arbeidsrecht (de PALA dan wel de Grotius).

De Erasmus Academie organiseert deze cursus in samenwerking met het Hugo Sinzheimer Instituut van de Universiteit van Amsterdam


Application
De PALA+ is bedoeld voor arbeidsrechtjuristen die een jaar of langer geleden een gedegen specialisatiecursus Arbeidsrecht hebben afgerond (de PALA /Grotius-specialisatieopleiding Arbeidsrecht).

In bijzondere gevallen kan ook door praktijkjuristen worden deelgenomen aan de cursus, indien men blijk heeft gegeven van een diepgaande kennis van en ervaring met het Arbeidsrecht, hetgeen dient te blijken uit een meegezonden recent CV.

Het curatorium beslist over de definitieve toelating.

Curriculum
De cursus Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+) behandelt in drie dagen nieuwe ontwikkelingen in jurisprudentie en literatuur op het terrein van het arbeidsrecht.

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 3 maanden
Kosten €1495
Titulatuur Geen titel
Website www.erasmusacademie.nl/palaplus
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 40
Afronding Certificaat