Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Douro Media

10.00 2 1 10
 • Beschrijving
 • Opleidingen
 • Vestigingen
Douro betekent letterlijk ´Gouden rivier´ met aan het eind van de rivier de spreekwoordelijke pot met Goud. In die hoedanigheid optimaliseren wij op structurele wijze de online marketing activiteiten van onze klanten. Wij zorgen namelijk voor een op maat gemaakte rendementsvolle stroming, welke je brengt naar het maximale resultaat uit de online marketing activiteiten. Dit om ervoor te zorgen dat de spreekwoordelijke pot met Goud zal bestaan uit het behalen van jouw online wens(en) en doel(en).

Vanuit een jarenlange ervaring in verschillende branches kan een op maat gemaakt traject worden gerealiseerd. Belangrijke pijlers vanuit cases worden direct toegepast op jouw traject. Of het nu gaat om een hogere online omzet, groter aantal leads, sterkere engagement en/of een combinatie; wij optimaliseren de werkzaamheden graag vanuit een resultaatgerichte en langdurige samenwerking.


Waarom een online marketing training bij Douro Media?

Wij verzorgen de training graag op basis van een door jou aan te dragen case (eigen website, Google Analytics account, Google Adwords account of e-mailmarketing software account). Dit stelt je in staat om de opgedane adviezen en kennis direct toe te passen voor de organisatie van waaruit jij de specifieke online marketing cursus volgt. Naast het vergroten van je specifieke vakkennis ontvang je een professioneel adviesrapport om het rendement van de online marketing activiteiten direct zelf te kunnen vergroten. Door de kleine groepen is er veel persoonlijke aandacht en tijd voor al je vragen. Ook na de training blijft de mogelijkheid voor vragen en advies.
  • Bezoek adres
   (Hoofdlocatie)
  • Graafsebaan 111
  • 5248 NL Rosmalen
  • Nederland